2014-03-11, 09:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez charlizz
Pociąg mi sprzed nosa odjechał
Gardło mnie boli, za to z Ola już lepiej! Gorączką ustąpiła, antybiotyk do soboty  jak wychodziłam z domu to jeszcze spala.
Laski, gdzie kupujecie t-shirty? Zdałam sobie sprawę, że mam tylko dwie bluzki  reszta się nie nadaje do ludzi. Dodam, że ja nie chodzę w adidasach, bluzach, preferuję raczej marynarkę czy coś w ten deseń i do tego koszulka lub po prostu koszula i dżiny  Gdzie są fajne, dobrej jakości i tanie bluzki?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
podpinam się, bo mam z 5 na krzyż, a reszta jakieś starocie w sumie do wywalenia. Ale albo nie widzę fajnych albo są za drogie jak na bluzkę.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45532558]Dzieki w imieniu Dorotki i innym chorowitkom też buziaki ślemy!
Noc taka se, młoda głównie wtulona we mnie, ale za to jakie to cudne dzisiaj znów rekolekcje...[/QUOTE]
to się nazywa podejście.. nasza noc też taka, niech już wyjdzie ten zomb.. po 3 bida zasnęła.
Cytat:
Napisane przez Ifwka
Dziewczyny mam fotki z urodzin, wrzucam kilka. Najpierw dekoracje i taki ogólny pogląd na imprezę 
|
Cytat:
Napisane przez Ifwka
I reszta, moja Oliwka, Oliwka z córką Tż, i moją bratanicą, na ostatnim, ja, mój chrześniak i moja siostra 
|

Cytat:
Napisane przez neti1
|
o, ale fajne wszystkie super. Dla dziewczynek chyba gorzej z wyborem.
|
|
|