2014-03-13, 09:07
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12
Cytat:
Napisane przez lolita25
Windi uratował nam noc 
Zauważyłam że mała nie mogła zrobić kupki, czy podajecie maluszkom coś zapobiegającego zaparciom?
Wczoraj byłam tak wykończona że myślałam ze zemdleję przy łóżeczku, do tego wyszła mi opryszczka, mam nadzieję że mnie żadne cholerstwo nie bierze 
Kurczę wczoraj ryczałam że jestem sama, totalna nie moc a mąż może mi pomóc tylko przez telefon...
Maruda bardzo mi przykro, jesteś bardzo dzielna...
|
Ja nic nie podaję, tzn mamy diclofor po antybiotykach i myślę że to trochę pomaga choć nigdy wcześniej nie było problemu z zaparciami.
Przytulam mocno bo wiem w jakiej jesteś sytuacji. U nas nawet telefon nie wchodzi w grę bo koszt minuty rozmowy to 12-18zł Będzie dobrze 
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------
Cytat:
Napisane przez perfuzja
U nas noc fatalna, nie dość, ze pobudki non stop i koniec nocy o 5h30, to jeszcze Emil wyssał mnie doszczętnie i dalej był głodny. Pierwszy raz się to zdarzyło, nic nie leciało już prawie, z on się wkurzał przeraźliwie, a odłączony od piersi wpadał w histeryczny szloch ze łzami w oczach. W ruch poszły zamrożone zapasy, ale gdybym ich nie miała, to słowo daje, ze chwili bym się nie zastanawiała czy podać mm.
|
współczuję nocy przypomniałaś mi właśnie że powinnam coś zachomikować, ostatnie zapasy poszły w kosz bo teściu nawiózł nam mięcha, z jednej strony super bo sprawdzone, bez chemii i za free ale z drugiej tłumaczyłam że nie mam aż tyle miejsca (od roku nosimy się z zakupem nowej lodówko-zamrażarki, większej) i musiałam gdzieś poupychać wiec mleko w kosz
|
|