2014-03-13, 19:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Napisane przez anika_s
Scarlett - z tego co pamiętam Ty kupowałaś tą szczoteczkę do twarzy w Sephorze tak?? Możesz mi napisać ile za nią dałaś bo byłam ostatnio się rozejrzeć i cena mnie trochę powaliła 
|
tak jak Nestelle mam kartę i dostałam smsa rabatowego -20% także wybuliłam za nią 511 zł (zawsze lepiej niż 639 zł ceny regularnej, ale i tak sporo)
mam telefon i umowę, facet powiedział, że idzie stargować zniżkę i jeszcze utargował na abonament, także taniej niż myślałam, że będzie wyszło za to wszystko, padam dziś na ryjek, nie mam siły go rozkminiać, a powinnam, bo mój htc jeszcze mi dzisiaj spadł i już w ogóle jak ktoś dzwoni to nic nie słyszy co mówię...
wracamy, patrzę na lidlu reklama pampków, mówię do TŻta zajedźmy - bo zapomnieliśmy o tej promocji w poniedziałek - TŻ - po co? szkoda, że zapomnieliśmy, wykupione pewnie, no ale dobra, jedźmy żeby nie było.... i trafiło się ślepej kurze ziarno, bo było po 30 kartonów gdzieś z każdego rodzaju, 3,4,5 - do wyboru do koloru, także prawie 4 stówy na pampki poszły, ale spokój na jakiś czas
 - 45/2019 (9833 strony)
|
|
|