Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 12:22   #4308
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
A co do Cudownych rodziców mam....

Czy u Was też są "tradycyjne" podziękowania dla rodziców? Tzn. daje się kwiaty i potem jest piosenka gdzie tańczy się z rodzicami?

Chcielibyśmy od tego odejść, ale nie wiem co wypada innego zrobić
ooo ja też szukam na to pomysłu
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
u nas jest taka tradycja. Ale my dajemy kosze ze słodyczami plus drewiane skrzynki na wino. Wstawiałąm tu kiedyś.
Piosenka poleci Preludium i rodzice beda tanczyc ze soba w parze a my ze soba i tyle
i nie bedzie zadnych łzawych podziękowan bo nie wyjeżdzamy na wojne tylko sie hajtamy

wino, słodycze ok, ale ja chce uniknąć tych rzewnych tańców w kółeczku, i masz 100% racji, że to tylko ślub
Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Na weselach na których byłam było podziękowanie i taniec, ale nie do cudownych rodziców mam, o istnieniu tej piosenki dowiedziałam się dopiero z wizażu
Ja bym chciała jednak podziękować rodzicom w mniejszym gronie, jeszcze przed samym ślubem w domu
ja tez rozważam taka opcję, ale jakoś nie widzi mi się ciągnąć teścia i babci TŻ na drugi koniec miasta, tylko po żeby dac im kwiaty i podziękować, bo błogosławieństwa mieć nie będziemy, bo moja mama niewierząca, no chyba, że od niej na nową drogę życia dostaniemy