Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 14:51   #4414
88natka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

My 12 robiliśmy urodziny Olivii, ale zleciały te 2 latka. Olivia zachwycona z prezentów, wybawiła się z koleżankami. Bez drzemki (bo nie chciała spać) padła o 20.

Zaczęliśmy remont, normalnie armagedon w domu, tyle kurzu, brudu- masakra po prostu. Myślę że 4-5 dni i kuchnia będzie gotowa
Po kuchni, zaczynamy remont łazienki i chcemy odnowić trochę naszą sypialnie

No i najważniejsze, dziś byłam na USG z dzidziusiem wszystko ok i będziemy mieć DZIEWCZYNKĘ Olivia będzie miała siostrzyczkę
Więc wszystko już mam, dokupię tylko parę pieluszek tetrowych, jeden rożek, koszyk mojżesza i parę ubranek.
No i mamy parę imion i musimy się zdecydować : Lily, Emily, Amber, Rosie.. Imiona typowo nie polskie ale my już raczej do PL nie wrócimy Dziś wieczorem pewnie coś wymyślimy.

Jejku tak się cieszę że wszystko w porządku uśmiech nie schodzi mi dziś z buzi

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Mogę założyć natka Ja jestem na zwolnieniu także póki co mam dużo czasu A jeszcze jak Tż chodzi na południe to już całkiem mi się nudzi

Z dobrych wiadomości to rozbudówka u moich rodziców przerodziła się w coś większego i właściwie to będziemy mieli swoje mieszkanko dobudowane do ich domu No i strasznie się cieszę bo mieliśmy czekać na formalności 2-3 miesiące a jak pojechaliśmy do gminy zawieźć dokumenty to się okazało, że nie trzeba tego zgłaszać nigdzie dalej i poczekamy tylko 2 tygodnie

Także jesteśmy na etapie szukania ekipy budowlanej Dobrej i taniej Później szybko załatwić kredyt(będziemy brali razem z moimi rodzicami bo chcemy wziąć gotówkowy a nie hipoteczny i sami nie dostaniemy tyle co potrzeba...) i dalej to już ruszamy do roboty Strasznie się jaramy z Tż-tem bo teraz wynajmujemy mieszkanie w bloku i jest to dla nas bardzo męczące także nie możemy się doczekać, żeby się stąd wyprowadzić
super, też się nie mogliśmy doczekać przeprowadzki Fajnie że możecie sobie wszystko zaprojektować tak jak chcecie. Już wiecie jak to mniej więcej będzie wyglądało?

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora