2014-03-14, 14:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
My 12 robiliśmy urodziny Olivii, ale zleciały te 2 latka. Olivia zachwycona z prezentów, wybawiła się z koleżankami. Bez drzemki (bo nie chciała spać) padła o 20.
Zaczęliśmy remont, normalnie armagedon w domu, tyle kurzu, brudu- masakra po prostu. Myślę że 4-5 dni i kuchnia będzie gotowa 
Po kuchni, zaczynamy remont łazienki i chcemy odnowić trochę naszą sypialnie
No i najważniejsze, dziś byłam na USG z dzidziusiem wszystko ok i będziemy mieć DZIEWCZYNKĘ Olivia będzie miała siostrzyczkę 
Więc wszystko już mam, dokupię tylko parę pieluszek tetrowych, jeden rożek, koszyk mojżesza i parę ubranek. 
No i mamy parę imion i musimy się zdecydować : Lily, Emily, Amber, Rosie.. Imiona typowo nie polskie ale my już raczej do PL nie wrócimy Dziś wieczorem pewnie coś wymyślimy.
Jejku tak się cieszę że wszystko w porządku uśmiech nie schodzi mi dziś z buzi 
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------
Cytat:
Napisane przez zuken
Mogę założyć natka Ja jestem na zwolnieniu także póki co mam dużo czasu  A jeszcze jak Tż chodzi na południe to już całkiem mi się nudzi
Z dobrych wiadomości to rozbudówka u moich rodziców przerodziła się w coś większego i właściwie to będziemy mieli swoje mieszkanko dobudowane do ich domu  No i strasznie się cieszę bo mieliśmy czekać na formalności 2-3 miesiące a jak pojechaliśmy do gminy zawieźć dokumenty to się okazało, że nie trzeba tego zgłaszać nigdzie dalej i poczekamy tylko 2 tygodnie
Także jesteśmy na etapie szukania ekipy budowlanej  Dobrej i taniej  Później szybko załatwić kredyt(będziemy brali razem z moimi rodzicami bo chcemy wziąć gotówkowy a nie hipoteczny i sami nie dostaniemy tyle co potrzeba...) i dalej to już ruszamy do roboty  Strasznie się jaramy z Tż-tem bo teraz wynajmujemy mieszkanie w bloku i jest to dla nas bardzo męczące także nie możemy się doczekać, żeby się stąd wyprowadzić 
|
super, też się nie mogliśmy doczekać przeprowadzki Fajnie że możecie sobie wszystko zaprojektować tak jak chcecie. Już wiecie jak to mniej więcej będzie wyglądało?
|
|
|