2014-03-18, 13:39
|
|
Raczkowanie
|
Problemy z Mama
Cześć mam od w sumie dawna problem nie wiem czy właściwie dogadania się z mama czy chodzi o jej humory..? Czasami jest idealnie jest miła, dostaje od niej co chcę, pomagam jej jak mogę i niczego w sumie nie oczekuje. Często pomagam jej w pracach domowych aż nad to co jest moim obowiązkiem i do tego np robie jej fryzury przynajmniej raz w tygodniu (uczę się na fryzjerke a moja mama lubi o siebie dbać). Problem jest taki ze w niektóre dni bez zupełnego powodu wrzeszczy na mnie, wyzywa od idiotek i się obraża... Jest osobą która lubi często wspominać i jak np nie dam rady zrobić jakiejś rzeczy która ona chce jest straznie niezadowolona i czasem się wyzywa na mnie za to. Np przykład z dziś zaglądam do kuchni od tak po prostu, ona się pyta czy jestem głodna ja ze trochę. Nigdy mi samej specjalnie nie gotuje jeśli już to dla całej rodziny i każdy soe dostosowuje do godziny kiedy robi obiad(dodam że zupełnie inny robi dla siebie bo ma dietę) i za niecałe 5 min przychodzi do mnie i zaczyna krzyczeć ze ona sama nie wie kiedy ma mi obiad robić ze wtedy kiedy oba sobie coś zrobi to ja zawsze "chce", doszły jeszcze wyzwiska od idiotek, trzaskanie drzwiami... I to w każdych przypadkach jest podobnie. Nawet o nic nie poproszę nie wymagam nic... A tu kłótnia taka jakbym coś naprawdę zrobiła... Nie da się z nią dogadać, jest zupełnie wybuchowa i zawsze jestem ja winna. Mogę przytoczyć jeszcze takie sytuacje jak chce żebym jej uczesala włosy, mówię to mamo czekam u siebie w pokoju przyjdź jak najszybciej bo mam też inne zajęcia zaplanowane potem a ona np przyjechodzi jak juz mam wychodzić z domu bo chłopak na mnie czeka albo około godziny 22 kiedy zbieram się spać. Jeśli tego nie zrobię wspomina i soe wścieka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|