2014-03-18, 14:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
hELOU!
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów Matyldy i Kamilka! Sto lat!!! 
Cytat:
Napisane przez despa
heloł,heloł- przeczytane na bieżąco jestem i spylam.....bo wbic się jakos nie mogę
(byłam w pracy, wniosek o urlop złozony 5.05 melduje sie w robocie  )
|
Ja 04.04. Ale nie podzielam twojego entuzjazmu
Chetnie bym jeszcze spędziła kilka miesięcy z Hanią Tak nam dobrze razem 
Cytat:
Napisane przez scarlett26
hihi, i dobrze Ci tak, wysyłam zarazki wiosenno-porządkowe   :brzyda l:
|
Mnie to nie rusza
Cytat:
Napisane przez Luna0
|
Ciekawe jak ja sie będę czuła w tym dniu (ma to być 1 dzień mojego powrotu do pracy...). Czuję podobnie jak ty. To był najpiękniejszy czas w moim dotychczasowym życiu 
Cytat:
Napisane przez Moderna
tak, trzeba uwazac. Ja wyszukuje zawsze oferty w stanie jak nowe - najczesciej zabawki sa o 30-50% tansze, a stan idealny - jeszcze sie nie nacielam 
|
Robię tak samo, jednak niestety czasem się nacinam, jak z wózkiem.
Ludzie lubią "naginać" fakty, nie raz piszą,że coś jest w stanie idealnym, a potem dziwią się,że mam pretensje, bo przecież "rzecz jest używana"
Cytat:
Napisane przez pani22ka
nawet jeśli stać nas na nówki, to uważam, że to nie grzech że Młody ma zabawki po kolegach, ciuchy z lumpeksu, czy spadkowe książeczki...
tak samo jak swoje kosmetyki puszczam w obieg (jak coś nie podpasuje a wiem, że koleżance podpasuje), czy gazetom daruję kolejne czytelnicze życie (oddając po przeczytaniu). ze znajomymi wciąż wymieniamy się książkami itp
|
U mnie tez dużo rzeczy w obiegu jest. Kosmetyki, moje ciuchy itd.
Niestety zabawek czy rzeczy po Hani nie mam komu przekazywać, więc jeśli czymś już się nie bawi to na bieżąco wystawiam na allegro. Z ciuchów tak samo - lepsze rzeczy wystawiam, gorsze oddaje dla biednej rodziny.
My wczoraj byłyśmy u lekarki. Hania ma zaczerwienione gardło, stwierdziła infekcję, zleciła morfologię pełną i badanie moczu (dzis byłyśmy na morfo, do łapania siuśków jakoś nie moge się zabrać).
Mam przez 3 dni dawać nurofen (daje ibum) i psikać 2-3 razy dziennie tantum verde. Gorączki już nie ma (miała przez 2 dni w granicach 38).
Dodatkowo ida nam górne jedynki, ale nie wiadomo kiedy wyjdą, bo się jeszcze nie przebijają.
Nie chciało mi sie iśc do kosmetyczki i postanowiłam sama se wydepilowac wąsik To był bardzo zły pomysł wrrrr
Nie wiem czemu, ale jak wczoraj robiłam wieczorem leczo i kroiłam cukinie to myślałam o was...
Smutno mi, bo tz wyjeżdża jutro na 7 dni nie dość,że nudzimy się w domu, to jeszcze same będziemy caly czas. Buu.
|
|
|