Marzec - WYMIANKA : MODNE TYLKO ZA MODNE + kosmetyki
Zapraszam do wymianki. Nie szukam nic konkretnego, aczkolwiek wymieniam fajne ciuchy, których nie muszę się pozbyć więc oczekuję również czegoś takiego. Wymieniam rzeczy w stanie idealnym i takich również oczekuję. Nie wymieniam się na otwarte, używane kosmetyki, chyba, że są to dobrej jakości perfumy. Zapraszam do wymianki.
1. Wiosenne workery z koronką - cieliste, nówki sztuki, okazały się za duże, tylko przymierzone, rozmiar 39
2. Czarne koturny rozm. 38, stan idealny - raz założone na imprezę w domu, po 15 minutach zdjęte, bo tak mnie cisnęły, że myślałam, że zwariuję(noszę rozmiar 39, w sklepie nie było 39, a mi się tak podobały, że wtedy musiałam je mieć)
3. Wiosenne botki na obcasie czarno-kremowe, Zara, rozm. 39, stan idealny, założone 1 raz, ślady użytkowania widać tylko na delikatnie przybrudzonej podeszwie
4. Czerwone szpilki, rozm. 39, jeden raz założone, stan idealny, ślady użytkowania - tylko przybrudzona podeszwa
5. Trampki na koturnie, kilka razy założone, rozm. 39, stan bardzo dobry
6. Woskowane rurki Bershka, stan idealny, rozm. 38, może ze 2 razy założone
7. Ołówkowa spódnica w kropki, rozm. US 8, nasze 38 (pasuje na mnie), kupiona w USA, firmy Merona, świetnej jakości, nowa z metką
8. Bluzeczka z baskinką Reserved, 38, stan idealny, może ze 2 razy założona, jest naprawdę śliczna !
9. Bluzeczka z baskinką Bershka, kremowa, rozm. 38, stan idealny,
10. Crop top złoto-czarny z zimowej kolekcji New Look, rozm. 10, raz założony, stan idealny.
Edytowane przez Katarzyncia23
Czas edycji: 2014-03-21 o 19:01
|