Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię MARZEC VSVP - XS, dodatki, wiosna w pełni!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-23, 13:43   #3
VSVP
Zadomowienie

Przekupka: 7 pkt / 90% pozyt.
Dot.: MARZEC VSVP - XS, dodatki, wiosna w pełni!

10. legginsy h&m, rozmiar XS. śliskie, jednak nie błyszczą nachalnie, jakby 'woskowane'. materiał dobry. mam z wymiany, ale dla mnie za duże stan bdb-, mają na dole przy nogawce drobne zadarcie, praktycznie niewidoczne. biodrówki!

11. nowe (ubrane tylko po domu) lakierowane szpilki miętowe centro. rozmiar 36, obcas 10,5 cm. oddam za inne buty 36

12. dokładka! e-papieros ego-ce5. i teraz uwaga - nie znam się na tym kompletnie, e papieros nie należy do mnie. zdjęcie z internetu, przedstawia dokładnie ten sam model. mam baterię, olejki, te inne rzeczy też, ale nie wiem, czy działa (jak naciskam ten guziczek to się pali, więc chyba tak...) dla chętnej osoby poszperam i poszukam, co tam jeszcze do niego mam, postaram się dowiedzieć, czy działa. najchętniej za perfumy!

13. dokładka!! dokładam ramoneskę bezową house, rozmiar S (pasuje na większe xs też) stan bdb-, jeden z zatrzasków się oderwał ale go przyszyłam. widoczne przy przyjrzeniu się. NIE WIEM, CZY CHCĘ ODDAWAĆ. JEDYNIE ZA INNĄ RAMONESKĘ XS!!

14.dokładka 31.03! PIĘKNA SUKIENKA! rozmiar S/M, ale bardziej polecam na XS, małe S. gumka z tyłu, elastyczna. czarno pudrowo różowa: pudrowo różówa jest góra i transparentna baskinka z przodu. stan bdb+, jedyną niewidoczną wadą było małe zaszyte już rozprucie pod pudrowym tiulem na biuście. kupiona we włoskim sklepie. ODDAM ZA INNĄ SUKIENKĘ, PERFUMY!

15. charmsy ze srebrną bransoletką! marka verona (siostrzana marka firmy yes) zapinki posrebrzane: kotek, jeż i babeczka, ma jeszcze literkę p. oddam za kosmetyki!

16. sweter oversize gina tricot, model annelie. rozmiar S. mam ten na samym dole, ciemny szary. stan oceniam na db - troszkę zmechacony, ale mozna go ogolić. uwaga - rozmiar S, ALE TO ZDECYDOWANIE DUŻO WIĘKSZY ROZMIAR.

17. body sonia rykiel dla hm, rozmiar XS, stan celujący. oddam za coś MEGA!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  legginsy-wet-look-ala-skora-hm.jpg
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  49,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  92426681_1_644x461_mietowe-lakierowane-szpileczki-lebork.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  19,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  92426681_2_644x461_mietowe-lakierowane-szpileczki-dodaj-zdjecia.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  20,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  92426681_4_644x461_mietowe-lakierowane-szpileczki-moda.jpg