Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-26, 12:45   #2016
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ana, no kurde.. mam wrazenie, ze juz mi lepiej No ale, do gina ide bo musze byc na szpital zdrowa. Ciesze sie, ze czujesz sie lepiej!
Butter, no urocze łowy
Zabicaa, ale meza zrobilas, musial miec fajna mine
To tak właśnie jest

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Ana, Mysia, Blonde kurujcie się tam
Butter śliczne te ubranka, chyba też muszę iść do lumpka. Bo mojej Mai muszę całą nową garderobę kupić. A co ruchów, ja czułam w 15 tyg i 5 dniu - taka rybka mi przepłynęła, ewidentnie czułam, ze to było to, ale pierwszy kopniaczek był w 20 tyg w Wigilię a mąż poczuł w 2 dzień świąt

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Ana*** na wertepy i do lasu =) Ja po mieście poruszam się raczej rzadko, ewentualnie na zakupy wyruszam, albo spacer nad morzem (tzn planuje spacery bo jak mieszkałam 300m od plaży to nigdy czasu nie miałam=) Nie ma skrętnych ani obrotowych kół. Bratowej taki nie zdał egzaminu a i mnie one nie przekonywały. Ja nie zwracałam uwagi na wagi bo do mojego samochodu wózek wchodzi bez składania, a poza tym nie będę musiała go za bardzo gdzie dźwigać.

Z bazami jest tak, że samochód musi być wyposażony w system do jej montażu (siedzenia muszą być wyposażone w takie jakby zaczepy, nie wiem jak to opisać) Jak to na rynku bywa, do bazy danej firmy pasuje ich fotelik i żaden inny. Ja kupiłam maxi cosi cabrio fix, ale chcę kupić bazę do której będę mogła też wpiąć kolejny, większy fotelik (family fix) Niedawno były organizowane niedaleko mnie warsztaty "bezpieczny maluch" i wysłałam na nie męża, bo ja akurat leżałam w szpitalu. Dużo mówili o tych fotelikach właśnie. Mąż wbrew pozorom był bardzo zadowolony, że tam pojechał. Dzisiaj co prawda przyszedł mandat z fotoradaru za tę podróż, ale wybaczam mu
A no to odpada Ci ciężkość i aby się w miarę złożył

wiesz co chyba zależy jaka baza, jedną chyba potrzebują zaczepów a inne przypina się pasami, tak mi się wydaje u nas w domu żadne auto nie ma zaczepów
do bazy maxi cosi pasują wszystkie typy i rozmiary fotelików maxi cosi?

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Ana, fajnie ze się lepiej czujesz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Chyba będziemy zostawiać wozek po Dominiku Jestesmy z niego zadowoleni wiec raczej zostaniemy chyba ze na koniec nam cos wpadnie w oko ale nie sadze. Dominik tez przez pierwsze 14 miesięcy jezdzil w foteliku Maxi Cosi My mielimy baze już wliczona jak kupowaliśmy wozek z fotelikiem.

Super ze czujesz się lepiej

Ja polecam fotelik Maxi Cosi A baza ma takie dwa uchwyty które mocujesz pod siedzeniem na stale i wyciągasz tylko fotelik. Baza jest na stale.
a jaki mieliście wózek? z skrętnymi, obrotowymi? wcześniej zawsze mówiłam ze chce któreś z tych aby skręcać anie przestawiać wózek, ale podobno one mniej się sprawują w terenie

Do bazy maxi cosi pasują wszystkie typy i rozmiary fotelików maxi cosi?

Mieliście fotelik razem z wózkiem 3w1?

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Spoko, to łożysko może się przemieścić

Ja mam kilka lumpków u siebie 'zaprzyjaźnionych'. Tam chodzę i zawsze coś wygrzebię
A czy są drogie, to wiesz, kwestia względna. Z tych wczorajszych łupów żadna rzecz nie kosztowała więcej niż 5 zł chyba...chociaż już nie kojarzę, bo kupowałam jeszcze rzeczy dla siostrzenic. Za wszystko to co na zdjęciach + 3 sukienki dla młodszej + 1 sukienkę, 2 bluzki i 1 spódnicę dla starszej zapłaciłam 90 zł.
I tak jak mówię, ja w lumpkach biorę rzeczy tylko takie 'nówki sztuki'. Bo chłamu spranego jest pełno. I dla siebie mam trochę łupów takich, moim zdaniem, fajnych serio, a plus też taki, że co druga kobita na ulicy nie ma takiego swetra, czy bluzki
O nie wiedziałam, ze przodujące może zmienić pozycję wiem, ale że to ścianie przedniej to myślałam że ono już tam będzie:P

Fajnie z tymi lumpkami na drogo, nie wiem jak dla dzieci ale dla dorosłych to w tych cenach co w osiedlowym lumpku to na wyprzedaży kupię nowe ciuchy wstawiaj co tam jeszcze upolujesz
a zastanawiałaś się nad taką paczką z all?

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zdrówka życzę!
Jeśli temp jest poniżej 38 to nie bierz nic, organizm sam sobie poradzi, nie ma co się faszerować. A wiem co mówię, też chorowałam na poczatku ciązy.
Drugi dzień nic nie biorę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora