2014-03-27, 08:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika
Nie ma  Będzie musiał szukać nowej. Jestem załamana
A czemu nagle... Jest kurierem i w jego rejonie jest urząd miejski. Nie doręczył jakiejś paczki bo tej osoby nie było akurat w urzędzie. I poszła skarga i sprawa na policje bo to były dokumenty na przetarg a następnego dnia już było za późno. I urząd złożył zażalenie a nadawca (fundacja jakaś) na policję bo zapłacili za przesyłkę na dzień następny i jest wielka afera w UPS i koszmar jakiś. I nadzór z UPS kazał natychmiast zwolnić Tżta ale musi wyszkolić nową osobę i pojeździ jeszcze kilka dni 
|
Kurcze strasznie mi przykro...jeszcze w takim momencie ale do piojawienia się maleństwa dużo czasu, na pewno cos znajdzie, głowa do góry zresztą ja też uważam że w zyciu nic sie nie dzieje bez przyczyny, pewnie znajdzie teraz jakaś lepsza fuchę, zobaczysz 
Ekaterina w rożku jestem absolutnie zakochana i zaraz po usg zamaiwam :love :
Ehh ja na usg musze czekac do 17 kwietnia... mam nadzieje ze poznamy pleć
powiem Wam ze dzisiaj mialam taki stresujący ranek, w końcu powiedzialam w pracy ze jestem w ciąży i od kwietnia mnie nie bedzie, stres okropny, ale już z glowy nie czuję się jakos najgorzej, ale dojazdy mnie wykanczaja, TZ pracuje po drugiej stronie, ma daleko wiec jedzie samochodem, ja jezdze mpkami w przeciwnym kierunku ale oststnio coraz slabiej się czuję, ten tłum, hamowania, a jak żul wejdzie to już w ogole jestem na skraju żygnięcia brzucha nie mam to nikt się mną nie przejmuja, a jak tylko uda mi się usiąść zawsze stanie za placami jakas babcia..
|
|
|