Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-27, 09:28   #348
Denaris
Rozeznanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
Kurcze strasznie mi przykro...jeszcze w takim momencie ale do piojawienia się maleństwa dużo czasu, na pewno cos znajdzie, głowa do góry zresztą ja też uważam że w zyciu nic sie nie dzieje bez przyczyny, pewnie znajdzie teraz jakaś lepsza fuchę, zobaczysz

Ekaterina w rożku jestem absolutnie zakochana i zaraz po usg zamaiwam:love :

Ehh ja na usg musze czekac do 17 kwietnia... mam nadzieje ze poznamy pleć
powiem Wam ze dzisiaj mialam taki stresujący ranek, w końcu powiedzialam w pracy ze jestem w ciąży i od kwietnia mnie nie bedzie, stres okropny, ale już z glowy nie czuję się jakos najgorzej, ale dojazdy mnie wykanczaja, TZ pracuje po drugiej stronie, ma daleko wiec jedzie samochodem, ja jezdze mpkami w przeciwnym kierunku ale oststnio coraz slabiej się czuję, ten tłum, hamowania, a jak żul wejdzie to już w ogole jestem na skraju żygnięcia brzucha nie mam to nikt się mną nie przejmuja, a jak tylko uda mi się usiąść zawsze stanie za placami jakas babcia..
Babcie to puszczam, ale jak mi stanie taka 40 - 50 i mi charczy, żebym przepuściła to mam to w nosie. Później będą mnie zbierać albo sprzątać w autobusie, bo matrona się spasła i nie chce się jej stać

Aneta
nie przejmuj się tak wszystkim, to bzdety

OPIS JAK CYTOWAĆ WIĘCEJ NIŻ 1 POST
W prawym dolnym rogu każdego posta są przyciski - odpowiedz, kartka w cudzysłowie i cytuj. Wystarczy nacisnąć przy każdym poście, który chcecie zacytować na ten przycisk (kartki), zaświeci się on wówczas na pomarańczowo, na samym końcu czytania, przy odpowiedzi, automatycznie wszystkie posty pojawią się cytowane w edytorze.
Trzeba jedynie sobie porozdzielać cytaty i pod nimi napisać odpowiedź.

aha: jeśli zacytujecie bardzo dużo, na dole w opcjach edytora trzeba kliknąć (Wyłącz emotikony w tekście) bo Wasz post się nie pojawi. Limit emotek to 30 chyba

Tadam!

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-03-27 o 09:36
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora