2014-03-27, 23:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI
Cytat:
Napisane przez Natuś-77
O taaa  mój mąż jak myje ręce to wyciska do końca 3 razy pompkę, aż mydło mu się wylewa z dłoni. Pytam, dlaczego tak robi a on z fochem, że jakbym w pracy miała tak brudno to też bym tak myła. Ja na to, że nie jest w pracy tylko w domu  i foch!
I jak tu kupować droższe drogeryjne mydło w płynie?  [COLOR="Silver"]
|
Chłopak musi wielokrotnie ten bród pewnie zmywać aby poczuć się lepiej, a tutaj przytyki słyszy
Cytat:
Napisane przez karambajka
czy w biedronce jest ocet balsamiczny? a jak nie ma - to gdzie mogę go tanio dorwać 
|
W lidlu jest w stałej ofercie
Cytat:
Napisane przez Ms_E
A ja się tak zastanawiam nad zastosowaniem silikonowych lunch boxów - dziś widziałam w B. Wydaje mi się, że to średniowygodne bo silikon miękki to się jedzenie w transporcie może pozgniatać itd. No nie wiem, jakoś tego nie widzę.
A te torby, o których piszecie to te ze sztucznego materiału czy bawełna? Które lepsze?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
A możesz przybliżyć, z jakiej to oferty albo wrzucić jakąś fotkę bo mam jakieś zaćmienie i nie kojarzę 
Cytat:
Napisane przez kevschaa
Najbardziej durnym i niewygodnym pojemnikiem z biedronki jest pojemnik na sałatkę z dołączonym widelcem który był jakiś czas temu (z czerwoną pokrywką).
Nie rozumiem idei pojemnika na sałatkę który jest absolutnie i całkowicie nieszczelny. Przecież wiadomo że czy do pomidor czy ogórek, czy inne warzywa puszczają soki.... a nie daj boże jak chcesz jeszcze je trochę podlać oliwą (jak ja), tragedia w postaci całej torebki upaćkanej gotowa :/
Oczywiście pojemnik na sos jest również dołączony i również cudownie nieszczelny.... 
Chociaż sama idea pojemnika fajna, bo jak sobie robie w nim kaszę jaglaną z owocami to się sprawdza (nie ma co wycieknąć),
ale zastanawia mnie czy naprawdę dla producenta było tak wielkim problemem zrobić zamknięcie przynajmniej na tyle szczelne co w zwykłych pojemnikach plastikowych? 
|
Co do tego pojemnika to moje spostrzeżenia są takie, że wyjątkowo niewygodnie się otwiera oraz malutki pojemniczek na sos ma jakieś dziwne zamknięcie, które jest całkiem lipne, niemal zupełnie nie trzyma Radzę sobie tak, że sos w tym małym pojemniczku pakuję do środka wraz sałatką i jeśli się otworzy, to trudno, najwyżej wyleci w środku. Ale codziennie robię córce w nim sałatki do szkoły, nic się nie wysypuje ani nie wylewa z tego dużego do torby, więc podstawową funkcję jednak spełnia Ale niedopracowana forma, to na pewno.
Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-03-27 o 23:16
|
|
|