|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
wiedziałam że o czymś zapomniałam! a u mnie w 2 biedronkach smoothie też nie było. w jednej pusty karton w drugiej ani kartonu.
#1474 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już mam ochotę umyć okna i cieszyć się wiosennym słońcem bez smug ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie widziałam je tylko raz, w jednej biedronce - a wychodzi na to, że to wcale nie świeżynka. Może wezmę na spróbowanie, dzięki za rozjaśnienie ![]() W ogóle ależ żerują na naszej miłości do nowinek ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Konto usunięte
|
U mnie nie ma chusteczek welwet. widziałam torby tylko białe i jakieś ceratkowe różowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4578134 1]U mnie nie ma chusteczek welwet. widziałam torby tylko białe i jakieś ceratkowe różowe.[/QUOTE] mógłby ktoś wstawić zdjęcie realne tej torby? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;45779492]Kobiety nie wiecie może, czy ten młynek do cukru pudru można ponownie napełnić cukrem? Czy to tylko taka jednorazowa atrakcja? Dziękuję.[/QUOTE]
Nie wiem czy to ten sam ale oglądałam w warzywniaku i niestety nie można go było ponownie napełnić, więc do .... był biało czerwony. Eden niebieski fajnie pachnie, dzięki za polecenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wyprałam koc, ale z płynem złotym EDEN i nic a nic nie czuć proszku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Wstrzymałam się z dzisiejszymi zakupami w B, pomyślałam, że może nie ma wszystkiego dziś a jutro będzie już. Czaję się na silikonowe formy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;45779492]Kobiety nie wiecie może, czy ten młynek do cukru pudru można ponownie napełnić cukrem? Czy to tylko taka jednorazowa atrakcja? Dziękuję.[/QUOTE]
Jak delikatnie zdejmiesz tą nakładkę z sitkiem to można go drugi raz napełnić. Przynajmniej mi się udało, ale ja mam z poprzedniej dostawy. Jednak wydaje mi się, że są identyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Kupiłam zwykły najtańszy płyn do mycia okien z octem i poprawił robotę po biedronkowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zadomowienie
|
A ja się tak zastanawiam nad zastosowaniem silikonowych lunch boxów - dziś widziałam w B. Wydaje mi się, że to średniowygodne bo silikon miękki to się jedzenie w transporcie może pozgniatać itd. No nie wiem, jakoś tego nie widzę.
A te torby, o których piszecie to te ze sztucznego materiału czy bawełna? Które lepsze? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Eko torby u mnie były pod kasą..
Kupiłam maszynkę do mielenia.. Co prawda cuchnie okropnie- jest na etapie wietrzenio-zasmradzania kuchni. Próbowałam już w niej ser zółty ,,ścierać''- wyszło spoko ![]()
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest genialna rzecz, mam 1 i jestem bardzo zadowolona, z Empiku. Noszę w nim 'papki' typu soczewica, różne kasze, z warzywami, mięsem itp, tam się nie ma co odgnieść a ogólnie to co najwyżej jeden róg się lekko wgniecie i tyle, jak pudełko jest na wierzchu w torbie to jest ok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakoś nie kojarzę ich z żadnej gazetki, ale są te formy do pieczenia i właśnie pod tą ceną - 11,99 one leżały. Były conajmniej 3 rodzaje w tym taki na kawałek pizzy, taki z widelcem i pojemnikiem na sos i jakiś inny bez bajerów chyba. Nie przyglądałam się dokładnie, bo uznałam, że to niewygodne Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej durnym i niewygodnym pojemnikiem z biedronki jest pojemnik na sałatkę z dołączonym widelcem który był jakiś czas temu (z czerwoną pokrywką).
Nie rozumiem idei pojemnika na sałatkę który jest absolutnie i całkowicie nieszczelny. Przecież wiadomo że czy do pomidor czy ogórek, czy inne warzywa puszczają soki.... a nie daj boże jak chcesz jeszcze je trochę podlać oliwą (jak ja), tragedia w postaci całej torebki upaćkanej gotowa :/ Oczywiście pojemnik na sos jest również dołączony i również cudownie nieszczelny.... ![]() Chociaż sama idea pojemnika fajna, bo jak sobie robie w nim kaszę jaglaną z owocami to się sprawdza (nie ma co wycieknąć), ale zastanawia mnie czy naprawdę dla producenta było tak wielkim problemem zrobić zamknięcie przynajmniej na tyle szczelne co w zwykłych pojemnikach plastikowych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze u mnie silikonów było dziś w bród ale nie zwróciłam uwagi na lunchboxa... muszę obczaić choć uwielbiam mojego z przegródkami . Jutro skoczę do B.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2014-03-27 o 22:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Dałby mi ktoś linka do najnowszego wątku Rossmanowskiego na wizażu ? :p
Bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam dziś chipsy o smaku sera ementaler no i...przepadłam ![]() Edytowane przez kasiarzynaa Czas edycji: 2014-03-27 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-03-27 o 23:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dorawałam ostatnią puszkę soczewicy z bonduell, wziełam kilka gadzetów silikonowych, ale ogólnei sie hamowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- foremek silikonowych było pełno u mnie; silikonowych lunchboxów nie widziałam.. co to ?
![]() |
#1497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
Witam. Czy ktoś z Was kupił/'macał' legowisko dla psa oraz matę samochodową i może mi coś o tych rzeczach powiedzieć? Czy są warte swojej ceny, jak z ich jakością? Mam nadzieję, że znajdę je jeszcze w Biedronce.
![]()
#1500 |
Konto usunięte
|
W Kauflandzie ma być pojemnik na ciasto za 14,99 bodajże. Dzisiaj zobaczę czy jeszcze jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.