Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-28, 16:59   #146
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Dwóch kompanów
Marta Ty tez goń do sklepu i robimy dzis libacje na wątku
A Skalpel był??? Nagrodę chcesz a zasłużyłaś na nią?

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
zobaczie co znalazłam. czasem dobrze przeleciec sie po stronce a nie do razu wbijac na swoj wątek.

http://www.therm-line.com/19,1/kreator-diety/

wygląda fajnie!
Taaaaaa czyli wychodzi na to, ze jak chce utrzymać wagę powinnam jeść 2047kcal. Zaraz bym jak tucznik wyglądała, bo ja tyle nigdy nie jadałam.

nadia a ty sie lepiej nie umawiaj na picie, bo wykopyrtniesz się przy Skalpelu. Tamlin ma w piątki rest day, wiec jej wolno, Tobie nie
Dziękuję za pozwolenie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
a tak w ogóle, to jak się czujecie przed jutrzejszym ważeniem? ja coś czuję, że będę załamana, ale jak narazie nie tracę motywacji i nie ciągnie mnie do słodyczy, więc się trzymam, szkoda tylko, że na wadze efektów nie widać
Miałam stracić te 0,5, ale myślę, że nie udało mi się. Jak patrzę na siebie to mam wrażenie, że przytyłam sporo. Także obawa przed jutrem jest.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
HaGie pocwiczymy wieczorem? teściu jest? bo już mi Nadia zbacza widzę
Ja za jakąś godzinę poćwiczę. Co na dziś macie dziewczynki w planach?