2014-03-28, 19:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
hej 
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Gdzies tam pisałam, ze przeziebienie mnie trzyma
.
|
dużo zdrowka 
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Dzięki.
Ja nie, mąż myśli 
Na pewno chcemy zestaw z fotelikiem do Isofixa właśnie. Konkretnego nie mam na oku
|
Rozumiem, daj znac jak już cos wybierzecie 
Cytat:
Napisane przez mysia1986
Cześć 
|
hej 
Cytat:
Napisane przez Ana***
a jaki mieliście wózek? z skrętnymi, obrotowymi? wcześniej zawsze mówiłam ze chce któreś z tych aby skręcać anie przestawiać wózek, ale podobno one mniej się sprawują w terenie
Do bazy maxi cosi pasują wszystkie typy i rozmiary fotelików maxi cosi?
Mieliście fotelik razem z wózkiem 3w1?
|
taki wozek mielismy - http://girlgonemom.com/wp-content/up..._1-500x416.png . Wozek i fotelik. Dla większość kolka byly za male ale ja nie narzekam jak na nasze drogi się sprawdzal Wiesz co ja nie mam pojęcia czy wszystkie foteliki pasuja do jednej bazy 
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Wrocilismy od dentysty  Seba ma wszystkie zabki piekne i zdrowe  Został pochwalony przez Pana doktora i dostał naklejke spidermana ,,amazing patient,,  Normalnie szał  i standardowo paste i szczoteczke  Kolejna kontrola za 6 m-cy.
|
Super ze wizyta udana! 
Cytat:
Napisane przez (t)asia
Ten czarny z szarymi elementami- tahiti.
A jak Zobacz ile teraz czekamy na jakiegoś nowego dzieciaczka.
|
Fajne polaczenie kolorow  
Wow faktycznie troszkę poczekamy na moja mala po Twoim porodzie 
Cytat:
Napisane przez asiuk
Ja właśnie przeszłam przez 30 minutową walkę o dwa psiknięcia Oxalinem do nosa. Nie obyło się bez dzwonienia po teściową, żeby przytrzymała ręce Ewy. Młoda wpadła w histerię już przy pierwszej próbie...
Czasem mam dość.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
To mój jakiś wyjątek bo uwielbia jak mu pryskam do noska  
Zdrowka dla Ewci! 
Cytat:
Napisane przez onyks
Widziałam, że była mowa o wózkach. My sprzedaliśmy Joolza, poszedł chwilę po wystawieniu, byłam w szoku że tak szybko, a przy tym dostaliśmy bardzo dobrą cenę!!
No i kupiliśmy Nunę, tamtej niestety tż nie wylicytował, ktoś nas przebił.
Kupiliśmy w sklepie, chciałam czarną bo była śliczna, ale jak pomyślałam, że latem się małej ten czarny materiał nagrzeje to wzięliśmy w kolorze sand 
|
Fajnie się prezentuje ten wozek
|
|