2014-04-04, 08:32
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiana ubrania/torebki KWIECIEŃ 2014
NIEAKTUALNE !!!!
Witam 
Szybko i na temat. Rzeczy nowe jak i używane.
Do wymiany mam:
* Bluzka mgiełka z Pretty Girl, kolor: czarny. Bez metek, ale jest nowa. Nie miałam jej ani razu na sobie. Jedynie przymierzyłam.
Rozmiar z metki: xxl.
Wymiary:
- szerokość pod pachami: 53 cm,
-długość od ramienia: 62 cm,
- długość na środku: 66 cm
Super do noszenia jako oversize.
* Stringi koronkowe, rozmiar z metki XL- jak dla mnie jest to rozmiar M. Posiadają metkę.
* Sukienka we wzór (jak aztecki), rozmiar 36/38. Odcinana w pasie i wiązana z tyłu. Nowa nie noszona. Na mnie za mała.
* Sukienka tzw mała czarna, rozmiar 40. Delikatnie odcinana w pasie, z tyłu rozporek. Miałam ją na sobie 2 razy.
* Białe spodenki rybaczki, z kieszeniami, w troczki. Rozmiar z metki xxl- moim zdaniem 40. Nowe. Oderwałam metki, ale nie nosiłam (przepraszam, że takie wygniecione ale leżały w szafie- uważam, że jeśli w grę wejdzie zamiana i wysyłka to nie ma sensu ich prasować).
* Spódniczka plisowana w kratkę. Używana. Stan oceniam jako db+ Nie jest zniszczona, ani zmechacona. Normalne ślady użytkowania. Rozmiar: M. W pasie rozciągliwa szeroka guma.
* Szara koszula z kołnierzykiem na guziczki. Miałam gdzieś do niej pasek, ale przepadł :/ Rękawy zakończone mankietem. Delikatne rozcięcia po bokach koszuli. Prawie w ogóle w niej nie chodziłam. Rozmiar: S
* Bluzka z żabotem w kolorze grafitowym. Używana, ale miałam ją na sobie max 3 razy. W ogóle nie zniszczona. Na ramionach delikatne bufki. Rękawy zakończone gumko-ściągaczem. Na metce nie ma rozmiaru, ale określiłabym go jako 38/40.
Edytowane przez xXMalinowaLadyXx
Czas edycji: 2014-05-01 o 12:00
|
|
|