Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-05, 12:23   #2013
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
Anitko - Ty i słoniątko, to co ja mam powiedzieć

========================= ============
udało się nie pisałam, ale szukałam ostatnie dni gonalu za rosądną cenę (Szczecin 480zł/590zł a u mnie 1100zł) no i w Szczecinie znalazłam za 590zł w aptece mediq - zapytałam czy nie dałoby rady jakoś przesłać do apteki u nas - oczywiście pan powiedział, że absolutnie nie ma takiej możliwości, bo to musi jechać w lodówce itd. Zadzwoniłam do apteki w innej miejscowości (20km od nas) i pan powiedział, że sprowadzi mi ten lek z tej szczecińskiej apteki i za tę samą cenę (590zł), i nawet przywiezie mi go tu, bo akurat dojeżdża do pracy powiedział, że lek będzie na miejscu wt/śr no i już panikowałam żeby @ szybciej nie przyszła a dziś rano zadzwonił, że już ma lek i że dziś mogę go odebrać u nas - umówiłam się z nim na wieczór (żeby nie musiał jeździć później po kasę jeszcze) - no i muszę mu podziękować osobiście

czyli jednak - jak się chce pomóc, to można
Super że udało się załatwić
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
No to piona

A jakby co to mam dowód, ze mówię prawdę - 38tc+4d
Ale masz śliczny brzuszek
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
aaa i zapomniełam sie pochwalić, że wczoraj zostałam ciocią moja kuzynka urodziła synka ponad 3300g i 54cm w 36tc, bo wody jej odeszły i musiała mieć cesarkę. Dziś jest wszystko ok
Gratki dla kuzynki

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora