|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Iza- Dominik rośnie jak na drożdżach
Perse- Artur to już poważny gość, już niee masz dzidziusia Pani- uwierzyłam w pędzelo-maniaczkę .Pirat Torres nie whgląda grożnie-minę ma słodką Gryzelda- fajnie się imionami dobraliście Sentymenty mnie naszły- też część zawieszek miałałam hend-made, część dostałam jako gratis od alegrowiczki u której zamawiałam zaproszenia. Wpisała błednie mój nr telefonu i w ramach przeprosin zaoferowała zawieszki ale wymiękła jak dowiedziala się ile butelek alkoholu mamy Czy u Was jest też taki zwyczaj zostawiania butelki wódki weselnej do rozlania gościom a chrzcinach? W barku mam jeszcze 4 sztuki ale biorąc poc uwagę mój wiek i trudne drogi do macierzyństwa obawiam się, ze nie doczekam 5 ziemskich dzieci.
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-04-05 o 02:15 |
|
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
10godzin snu, bez pobudki! Chyba Tymka tak dzisiejsza reh. wykończyła.
Obudziły mnie cycki, całe szczęście dosłownie 2 min pozniej zbudzil sie T. Karmimy sie, ciekawe czy jeszcze zaśnie Iza ile wazy nie wiem. Schowalam juz wagę... Powiem Ci w pon, wtedymamy szczepienie. Perse Ale z Arurra kawał chłopaka juz. I jaki spokojny w wózku, skupiony nowa zabawka go chyba niezłe wciągnęła ![]() Pani Torres i jego zabawy sa bombowe, przy opisie parsknelam śmiechem. Przy zdj zreszta tez (Ile pędził Tys serio pedzlowa maniaczke: )
|
|
|
|
#1983 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45896137]Dzięki Kubek Jak już będzie miał roczek, to pewnie przyjmą nas w innym miejscu. Tam na tej Ceglanej to jest masakra... Ludzie się tam chyba meldują o 3 w nocy w tych kolejkach... Parę dni temu martwiłam się, że Artek nic nie pije. Dziś wywalił 2 butelki herbatki Jak nie je, to pije. Jak je, to nie pije. A czasami ma focha na poszczególne posiłki A ja na niego patrzę i mogłabym na kolanach dziękować codziennie za tego gościa [/QUOTE]kochany jest i z tego co piszesz grzeczniutki - taki słodziak ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
oglądam wasze zdjęcia i też chce..... |
||
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Dopiero dzisiaj zdjęcia pooglądałam. Gryzelda zawieszki super Zdolniacha z Ciebie. Dopiero ja się do ślubu szykowałam a to już 5 lat ![]() Perse Pani ale mina Izs, nie poznałam Domisia! Oj, przepraszam. Pana Dominika ale się zmienił i wydoroślał. Dobrze mamusia karmi ostatnie zdjęcie to chyba zaraz po urodzeniu widziałam. Mi się śnił mój Maksiu że ważył tylko 2kg i był taki maleńki... A ja go całowałam i podrzucałam z radości do góry.... Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1985 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny z Wrocławia, czy jest we Wro jakiś dobry ginekolog-endokrynolog, który przyjmuje w ramach LuxMedu? Albo w ogóle jakiegoś dobrego lekarza tej specjalizacji?
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#1986 |
|
Wtajemniczenie
|
To już 3:2?
![]() Nic... ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45896981]Ja tylko na szybko - pochwalić się moimi zawieszkami alkohoLovymi hand-made oczywiście [/QUOTE]Piękne ![]() Widzę mamuśki się przechwalają kawalerami ![]() Śliczny Dominik, i Artur, i Michał słodki. Pani - ujęcie przepiękne ![]() A ja idę robić ogródek
|
#1987 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny
co do imion to Panie w szpitalu jak pojechałam z krwawieniem na IP się śmiały, bo ja nazwisko też mam jeszcze na R, że Narzeczony ma Romuald na imię ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Wadera do kiedy ten encorton bierzesz?
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zeberko nie bylam nigdzie ze stopkami ale wybieram sie na roczny bilans to powiem pediatrze. Kamil tez ostatnio nauczyl sie wchodzic na stolek. Masakra! A i w szyby balkonowe tez wjezdza glowa, przyzwyczajaj sie ![]() Agatko super ze masz czlowieka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45896981]Ja tylko na szybko - pochwalić się moimi zawieszkami alkohoLovymi hand-made oczywiście [/QUOTE]Śliczne
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda piękne zawieszki!
Pani ujęcie bomba!!! Perse Artus cudny! Iza ale Domis wydoroslal! Luna Hosenka,measia gdzie jesteście? Od rana mi nie dobrze i źle...:/ ale dobrze ze objawy są
|
#1992 |
|
Konto usunięte
|
Agatka
za Twoje objawy ![]() Wczoraj znowu płakałam wieczorem stanęła mi przed oczami cała wizyta u gina krok po kroku.... Jakbym stała gdzieś obok i patrzyła na siebie wtedy.... Aż teraz mi łzy poleciały ![]() Ale jeszcze tylko chwila i zaczynamy starania ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cukier nie wszystkie mi podchodzą
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko:
jestesm, jestem, ale tyle produkujecie ze nie nadążam. Wrzuce cos do klubu )
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Pisz co u was? Jak sobie radzicie?
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
wybieramy się zaraz na wycieczkę, odezwe się po powrocie
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Perse Kamil zaczal pic dopiero kolo roku. Wczesniej butla z mlekiem miala wode ityle. Na ok 10 miesiecy pil czasami pare lykow przez caly dzien.
Teraz wypije przez dzien moze 50ml wody z niekapka ale to jest dla mnie sukces ![]() Nie moge jak piszecie o tych maluszkach w nosidlach i gondolach... dociera wtedy ze ja juz mam dziecko.. nie dziudziusia. Ale wam zazdroszcze bo cudownie wspominam poprzednia wiosne i lato z takim maluszkiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Perse, Izuś, Pani Wasze chłopaki są obłędne ps. Pani historia T. + PP i pędzle boska ![]() Agatko dobrze, że mama dba o Was a jeszcze są objawy to już pełnia szczęścia Barbi wow! Poszalałaś czekamy na foty !!!Gryzelda za piękne zawieszki! i tulę mocno - oby reszta dnia była spokojna i bez łez ![]() Jojla mój tż wczoraj też wyczaił, że pełnia przypada praktycznie w nasz tp wyliczony wg OM. Zobaczymy co na to nasza Panna ![]() Może faktycznie coś z tą prolaktyną będzie na rzeczy.. u mnie szybko udało się zbić i niedługo potem pojawiły się szczęśliwe II kreski. I tego samego życzę Tobie z całego serca Waderko suwaczek ![]() Jana spokojnie, jeśli nic złego się nie dzieje, to jeszcze nawet 2-3 tygodnie możesz pochodzić z synkiem w brzuszku. Choć przypuszczam, że chciałabyś mieć go już po tej stronie. Płaskie ktg też miałam - ale wiadomo, płaskie płaskiemu nie równe, więc nie ma co porównywać. Jesteś w szpitalu, czujesz się tam bezpieczna, Synek już duży chłopka - wszystko będzie dobrze kochana ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Normalnie nie mogę się dzisiaj najeść, cały czas jestem głodna, więc idę zjeść moje trzecie śniadanie no cóż i tak czuję się jak słoniątko więc nic mi już nie zaszkodzi..
|
|
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
Anitko smacznego
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
Hosenko a jak się karmicie? Nadal kp?
|
|
|
|
#2004 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45896137]
A ja na niego patrzę i mogłabym na kolanach dziękować codziennie za tego gościa [/QUOTE]![]() Cytat:
a Ancymon jaką ma minę Jaki z niego Przystojniak Ile pędzli ![]() Super chłopaki rosną, będą mieć branie za kilka lat ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45896981]Ja tylko na szybko - pochwalić się moimi zawieszkami alkohoLovymi hand-made oczywiście [/QUOTE]Bardzo ładne ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45900417] Wczoraj znowu płakałam wieczorem stanęła mi przed oczami cała wizyta u gina krok po kroku.... Jakbym stała gdzieś obok i patrzyła na siebie wtedy.... Aż teraz mi łzy poleciały [/QUOTE]tulę mocno ![]() Cytat:
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, Perse i Pani - ślicznych macie chłopaków - każdy jeden prześliczny
Kubek to miałaś wypasioną (przespaną) noc ![]() Gryzelda - świetna robota a jak szybko zaszłaś w ostatnią ciążę??Agatka - super, że są objawy...lada moment te się skończą i zaczną inne ![]() Berbie za zakupy ![]() Anitko - Ty i słoniątko, to co ja mam powiedzieć ========================= ============ udało się nie pisałam, ale szukałam ostatnie dni gonalu za rosądną cenę (Szczecin 480zł/590zł a u mnie 1100zł) no i w Szczecinie znalazłam za 590zł w aptece mediq - zapytałam czy nie dałoby rady jakoś przesłać do apteki u nas - oczywiście pan powiedział, że absolutnie nie ma takiej możliwości, bo to musi jechać w lodówce itd. Zadzwoniłam do apteki w innej miejscowości (20km od nas) i pan powiedział, że sprowadzi mi ten lek z tej szczecińskiej apteki i za tę samą cenę (590zł), i nawet przywiezie mi go tu, bo akurat dojeżdża do pracy powiedział, że lek będzie na miejscu wt/śr no i już panikowałam żeby @ szybciej nie przyszła a dziś rano zadzwonił, że już ma lek i że dziś mogę go odebrać u nas - umówiłam się z nim na wieczór (żeby nie musiał jeździć później po kasę jeszcze) - no i muszę mu podziękować osobiście ![]() czyli jednak - jak się chce pomóc, to można
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45900417]
Wczoraj znowu płakałam wieczorem stanęła mi przed oczami cała wizyta u gina krok po kroku.... Jakbym stała gdzieś obok i patrzyła na siebie wtedy.... Aż teraz mi łzy poleciały [/QUOTE]najważniejsze, że starania już tuż, tuż i pozytywnie się do nich nastawiasz powiedzcie mi po co ten encorton się bierze. lekarz przypisał go mojej koleżance, która się szykuję do in vitro. jojla śniło mi się, że zaszłaś w ciążę ![]() anitko kołyski gotowe na małą księżniczkę? ja dziś wstałam nieprzytomna, dziwne sny miałam. pewnie jeszcze odbija mi się zmęczenie dnia wczorajszego... pokaz zakupów będzie kiedy indziej, kiedy powróci energia. rzeczy dalej leżą w samochodzie najpierw muszę zrobić porządek z przechowalni, żeby mieć gdzie je ustawić a nie mam na to dziś weny.
|
#2007 |
|
Konto usunięte
|
Rena w 15 cyklu... Ale nie obserwowałam ani temperatury, ani śluzu, kochaliśmy się wtedy, kiedy była ochota. Czasem liczyłam czy to nie powinny być dni płodne, ale bez chociażby pomiarów temperatury to ja mogłam sobie myśleć i liczyć - palcem po wodzie. Także w sumie nie wiem jak to określić.
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie encorton ma wiele zastosowań ja bralam też przy staraniach do stymulacji bo w tedy lepiej organizm reaguje na leki....
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakby co to mam dowód, ze mówię prawdę - 38tc+4d
Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2014-04-07 o 11:38 |
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie encorton z tego co ja wiem daje się w razie problemów z immunologią - szczególnie jeśli nie ma stwierdzonej przyczyny #...ja cały czas nie mogę przeżyć tego, że w ostatniej ciąży tego nie wzięłam...nie wiedziałam o tym leku i dowiedziałam się o kilka dni za późno
jesteś dziś moją...hmmm...jak to nazwać...inspiracją ponieważ mam ponad 100 sprawdzianów do sprawdzenia i ostatnio trochę się opuściłam, to wymyśliłam, że zrobię dziś krokiety, zupkę brokułową, pączki i upiekę chlebek idę więc najpierw zupa i pączusie ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- piękny brzusio aaa i zapomniełam sie pochwalić, że wczoraj zostałam ciocią moja kuzynka urodziła synka ponad 3300g i 54cm w 36tc, bo wody jej odeszły i musiała mieć cesarkę. Dziś jest wszystko ok
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-04-05 o 12:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Tys serio pedzlowa maniaczke:
)

Jak już będzie miał roczek, to pewnie przyjmą nas w innym miejscu. Tam na tej Ceglanej to jest masakra... Ludzie się tam chyba meldują o 3 w nocy w tych kolejkach... 

a to Pan Pirat! łobuz!