|
Are you talking to me?!
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
KWIECIEŃ - MAC Matchmaster 1.0, Revlon CS 150 Buff, Isa Dora i wiele innych!
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!!!!!!!!!!
- Shiseido, Perfect Refining Foundation; odcień I00, zużycie max 15%, jest kartonik;
- Shiseido; Sheer nad Perfect Foundation, odcień I00, zużycie max 10% jest kartonik;
- Pixie; odcień Tinkerbell 0, formuła cover de lux, 1/2 (może mniej) opakowania 7 g, data ważności marzec 2014 (tylko nie wiem co w nim mogło się zepsuć, no ale okej, uczciwie informuję).
Zasady:
- jeśli wchodzisz na mój wątek i proponujesz mi wymianę, zgadzasz się jednocześnie na przestrzeganie moich zasad wymiany;
- przesyłki wysyłamy jednocześnie, chyba że masz negatywa lub mniej przekupek niż ja - wtedy wysyłasz pierwsza;
- przesyłki wysyłamy listami poleconymi priorytetowymi (chyba, że gabaryty/waga przesyłki na to nie pozwalają, wybaczcie, ale nie mam ochoty czekać na wymienimy kosmetyk dwa tygodnie :-P) ;
- nie odpowiadam za zgubienie czy zniszczenie paczki przez doręczyciela;
- przesyłki dobrze zabezpieczamy przed uszkodzeniem
- na terenie Warszawy mile widziany odbiór osobisty.
Tyle z zasad ogólnych. Organizacyjnie - Ty piszesz u mnie, ja odpowiadam u Ciebie. Mogę mieć drobne zaległości w odpowiadaniu na posty (poza Wizażem też toczy się życie ).
Wish:
Jasne podkłady górnopółkowe;-)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Poszło:
- Lancome, Miracle Air de Teint, odcień 005, zużycie około 15%, jest kartonik - wymienione;
- MAC, Matchmaster Foundation, odcień 1.0, zużycie max 10%, jest kartonik;
- Isa Dora, Wake Up Make Up Foundation, odcień 00 Fair, zużycie ok. 15-20%;
- Yves Rocher, Teint Rayonnant Jeunesse, odcień 100 beige, jest kartonik, zużycie około 10%;
- NYX, HD Studio Photogenic Foundation, odcień 01 nude, jest kartonik, zużycie około 15%;
- Revlon Colorstay, Combination/Oily Skin, odcień 150 Buff, zużycie około 20%;
- Kryolan, Ultrafluid Foundation, odcień Ivory, zużycie około 20%;
- Manhattan, Easy Match Make Up, odcień 30 Soft Porcelain, zużycie około 20%;
- Skin 79, Super Beblesh Balm (zielony), zużycie około 20 %, jest kartonik.
- Lily Lolo, odcień China Doll, pełnowymiarowe opakowanie, tylko testowany;
- Annabelle Minerlas, odcień Golden Fairest; formuła kryjąca; opakowanie 4 gramy, tylko testowany;
Edytowane przez quench
Czas edycji: 2014-09-18 o 11:57
|