2014-04-10, 14:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cześć dziewczyny Dziś chyba powróciłam do normy z humorem 
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
To sie pochwale jaka mam sliczna dzidizie. I nie ma za ciasno widzialam z roznych perspektyw i ma duzo moejsca. I chwale sie swoim brzuchem i spodniami jakie kupilam w c&a myslalam ze nie znajde na swoja  a tu prosze  nie wiem czy pislalam ale przTylam tylko 1,5 kg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Piękna A za tą grubą d.. to bo to nie prawda!
Cytat:
Napisane przez Marcella_
ciężko mi Was ostatnio nadrobić jakoś się nie umiem wbić w żaden temat  byłam we wtorek na wizycie i nie wiem co myśleć... lekarz miał problem ze znalezieniem serduszka dzidzi, długo szukał i w końcu znalazł ale powiedział mi że to tętno pępowiny słychać. Podobno gdyby serduszko nie biło to tego tętna też by nie było słychać. Nie wiem co o tym myśleć ale strasznie się tym przejmuje. Następna wizyta dopiero 29 kwietnia
|
Też zapisała bym się do innego na wszelki wypadek, w ogóle dziwi mnie fakt, że słuchacie serca przez detektor tak wcześnie Ja jeszcze ani razu nie słyszałam serca mojego maluszka.
Z tym wbijaniem się w temat też mam ciężko, tablet zepsuty więc nie mogę być na bieżąco, a u mnie w domu do komputera to trzeba na "zapisy" bo wiecznie zajęty 
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
Ana*** o wlasnie,załozcie sobie
A co do zaparć ja w I trymestrze robilam klocka raz na tydziem 
|
Ja robiłam raz na 3 Niemalże poród 
Cytat:
Napisane przez Ana***
Dobrze że napisałaś o tym odlewaniu wody  a coś dodajesz jeszcze oprócz soli i pieprzu?
zapraszam do klubu z przepisem 
|
Ja bym nie odlewała wody tylko redukowała bez pokrywki, wtedy robi się "sosik" wystarczy dodać trochę śmietany albo sera żółtego (wrzucę mój przepis na danie jednogarnkowe)
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
Ja tez nie wiem jak to robie bo w koncu pozealam sobie na dużo ale moze dzidzia wcina tez dużo. Zreszta ja nie moge dużo przytyc bo ja juz grubas jestem. Wiec dla mnie max 6 kg beda zbawieniem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Po d.. powinnaś dostać od Tż za takie głupoty 
Cytat:
Napisane przez allckarola
Siedzę i myślę i dola łapie. Boję sie chciałabym zobaczyć dzidzi tak dla świętego spokoju czy wszystko ok.
|
Im więcej się o tym myśli tym gorzej, serio. Wiem po sobie, najlepiej znaleźć sobie zajęcie. 
Cytat:
Napisane przez Misstic
Chcialam sie pochwalis ze pierwszy raz w zyciu udalo mi sie ugotowac jajka na miekko  byly pyszne  najadlam sie tak ze zaraz pekne hehe 
|
Gratki Btw na miękko wystarczy gotować 5 min, a na twardo 7 - 10
|