Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-10, 13:30   #2701
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Mój małż mówi że obiad bez mięsa to nie obiad... Bo inaczej to On się nie najada a szczególnie zupą...
Mój niby też
Ale jak ja to mowię, że nie bede jadła ciągle mięsa na obiad i to ja gotuję i rozdaje karty w tym domu Więc jak jest kilka razy mięcho to raz czy dwa razy w tygodniu moze zjeść zupę - najada sie wowczas małą miseczką albo taki ryż z warzywami - na szczeście naleśniki, pierogi itp. lubi więc nie ma problemu

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:34   #2702
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
A ja robiłam też danie jednogarnkowe ale z mielonym i ziemkniakami... Posmaża się mięso mielone z cebulą, do tego ziemniaki pokrojone w kostkę jak na zupę. Chwilę to smaże zalewam wodą daje przecier pomidorowy taki w kartoniku i gotuje ok 40 minut. Przyprawiam i zagęszczam mąką jak sos... Jest pycha
kochana do klubu z tym przepisem brzmi pysznie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
nie znosze gotowac... a juz pomijam fakt ze w ciazy mi malo co smakuje jem bo jem...nie mam na nic ochoty i nawet smak jakos stracilam, masakra
to może w przepisach odnajdziesz coś na co masz ochotę

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
już napisałam
Czasami jak nie mogę znaleźc smaku to dodaje ziarenko smaku- szczyptę Ale staram sie to ograniczać
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:34   #2703
carolciuska
Zadomowienie

Patrzcie co mam na moja mala lale
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:34   #2704
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Patrzcie co mam na moja mala lale
co ?

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:35   #2705
carolciuska
Zadomowienie

No kurde nie da sie dodac, pewnie dlatego, ze z telefonu jak zwykle pisze
Stary 2014-04-10, 13:50   #2706
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
No kurde nie da sie dodac, pewnie dlatego, ze z telefonu jak zwykle pisze
wstawiaj

i dodaj te Twoje przepisy na pyszności, aby nie zaginęły - dyskusja w klubie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:50   #2707
allckarola
Zadomowienie

Siedzę i myślę i dola łapie. Boję sie chciałabym zobaczyć dzidzi tak dla świętego spokoju czy wszystko ok.
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:56   #2708
Misstic
Wtajemniczenie

Chcialam sie pochwalis ze pierwszy raz w zyciu udalo mi sie ugotowac jajka na miekko byly pyszne najadlam sie tak ze zaraz pekne hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:08   #2709
Denaris
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Dziś chyba powróciłam do normy z humorem

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
To sie pochwale jaka mam sliczna dzidizie. I nie ma za ciasno widzialam z roznych perspektyw i ma duzo moejsca. I chwale sie swoim brzuchem i spodniami jakie kupilam w c&a myslalam ze nie znajde na swoja a tu prosze nie wiem czy pislalam ale przTylam tylko 1,5 kg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Piękna A za tą grubą d.. to bo to nie prawda!

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
ciężko mi Was ostatnio nadrobić jakoś się nie umiem wbić w żaden temat byłam we wtorek na wizycie i nie wiem co myśleć... lekarz miał problem ze znalezieniem serduszka dzidzi, długo szukał i w końcu znalazł ale powiedział mi że to tętno pępowiny słychać. Podobno gdyby serduszko nie biło to tego tętna też by nie było słychać. Nie wiem co o tym myśleć ale strasznie się tym przejmuje. Następna wizyta dopiero 29 kwietnia
Też zapisała bym się do innego na wszelki wypadek, w ogóle dziwi mnie fakt, że słuchacie serca przez detektor tak wcześnie Ja jeszcze ani razu nie słyszałam serca mojego maluszka.

Z tym wbijaniem się w temat też mam ciężko, tablet zepsuty więc nie mogę być na bieżąco, a u mnie w domu do komputera to trzeba na "zapisy" bo wiecznie zajęty

Cytat:
Ana*** o wlasnie,załozcie sobie

A co do zaparć ja w I trymestrze robilam klocka raz na tydziem
Ja robiłam raz na 3 Niemalże poród

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dobrze że napisałaś o tym odlewaniu wody a coś dodajesz jeszcze oprócz soli i pieprzu?

zapraszam do klubu z przepisem
Ja bym nie odlewała wody tylko redukowała bez pokrywki, wtedy robi się "sosik" wystarczy dodać trochę śmietany albo sera żółtego (wrzucę mój przepis na danie jednogarnkowe)

Cytat:
Ja tez nie wiem jak to robie bo w koncu pozealam sobie na dużo ale moze dzidzia wcina tez dużo. Zreszta ja nie moge dużo przytyc bo ja juz grubas jestem. Wiec dla mnie max 6 kg beda zbawieniem

Po d.. powinnaś dostać od Tż za takie głupoty

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Siedzę i myślę i dola łapie. Boję sie chciałabym zobaczyć dzidzi tak dla świętego spokoju czy wszystko ok.
Im więcej się o tym myśli tym gorzej, serio. Wiem po sobie, najlepiej znaleźć sobie zajęcie.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Chcialam sie pochwalis ze pierwszy raz w zyciu udalo mi sie ugotowac jajka na miekko byly pyszne najadlam sie tak ze zaraz pekne hehe
Gratki Btw na miękko wystarczy gotować 5 min, a na twardo 7 - 10
Stary 2014-04-10, 14:11   #2710
201610121609
Konto usunięte

A mi sie przypomniało jak babcia robiła kiedyś kapustę słodka poszatkowaną z miesem mielonym i przecierem pomidorowym język mi uciekł do dupy normalnie muszę gdzieś znaleźć przepis i w weekend wyczarować

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:12   #2711
uneven
Raczkowanie

Cytat:

to teraz mozesz startowac do amerykanskiego master szefa oni tam mieli zadanie - jajko na miekko, w koszulce i sadzone. 2 osoby na jajku na miekko polegly!
uneven jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 14:13   #2712
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Dziś chyba powróciłam do normy z humorem

Piękna A za tą grubą d.. to bo to nie prawda!

Też zapisała bym się do innego na wszelki wypadek, w ogóle dziwi mnie fakt, że słuchacie serca przez detektor tak wcześnie Ja jeszcze ani razu nie słyszałam serca mojego maluszka.

Z tym wbijaniem się w temat też mam ciężko, tablet zepsuty więc nie mogę być na bieżąco, a u mnie w domu do komputera to trzeba na "zapisy" bo wiecznie zajęty

Ja robiłam raz na 3 Niemalże poród

Ja bym nie odlewała wody tylko redukowała bez pokrywki, wtedy robi się "sosik" wystarczy dodać trochę śmietany albo sera żółtego (wrzucę mój przepis na danie jednogarnkowe)

Po d.. powinnaś dostać od Tż za takie głupoty

Im więcej się o tym myśli tym gorzej, serio. Wiem po sobie, najlepiej znaleźć sobie zajęcie.

Gratki Btw na miękko wystarczy gotować 5 min, a na twardo 7 - 10
No nareszcie Denaris wróciła do "żywych"
Co do.mojej jest gruba i duza ale ja ja kocham i moj tz jeszcze bardziej. Oszukiwać sie nir będę jest duza ale moja

Stary 2014-04-10, 14:15   #2713
201610121609
Konto usunięte

Denaris ... Z Twojego stwierdzenia, ze to był "niemalże poród" ja niemalże spadłam ze śmiechu z kanapy

Stary 2014-04-10, 14:22   #2714
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy jak macie usg w miarę rano to chodźcie na czczo czy coś jecie? Koleżanka mi mówiła, że też jej dzidzia nie chciała współpracować na usg aż zaczęła coś jeść przed badaniem. Chyba wypróbuję przy następnym choć jest mi trudno rano coś włożyć do ust
Ja jem zawsze,bo ja nie wytrzymam jak nie zjem teraz Badanie krwi to dla mnie masakra,na szczęście w tym miesiącu zero kłucia i będę się czuła super

Cytat:
To sie pochwale jaka mam sliczna dzidizie. I nie ma za ciasno widzialam z roznych perspektyw i ma duzo moejsca. I chwale sie swoim brzuchem i spodniami jakie kupilam w c&a myslalam ze nie znajde na swoja a tu prosze nie wiem czy pislalam ale przTylam tylko 1,5 kg

Śliczny brzdąc

Cytat:
Tez bym sobie jajeczko na miekko wszamala ale nigdy nidm wiem ile to to cholerstwo mam gotowac :/ nie lubie jak bialko jest zle sciete a znowu jak mi sie dobrze zetnie to zoltko nie jest plynne i wez tu czlowiekowi dogodz hehe
Ja gotowałam dzisiaj 4 minuty i wyszło super

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

co w ogóle macie dzisiaj na obiad?
Rybkę i ziemniaczki pieczone

Cytat:
Mój małż mówi że obiad bez mięsa to nie obiad... Bo inaczej to On się nie najada a szczególnie zupą...
mój "Mąż" też mówi,że mięso musi być. Jak będzie ryba to niech będzie ale ma być do tego mięso... Dzisiaj zły,bo jadł zupę na obiad i już nasłuchałam się"co to za obiad?! zupa to pierwsze danie a nie cały obiad!"

Wiecie co...Ja jestem walnięta... Byliśmy zatankować auto i tak fajnie benzyną pachniało,że aż nie mogłam Tż wrócił do auta i mnie zaczął opierdzielać po co ja szybę otworzyłam i że pójdzie mi butapren kupić

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:24   #2715
małaPaulina
Wtajemniczenie

Denaris ja to czulam ze sram kamieniami za przeproszeniem...
no myslalam ze mi rozerwie odbyt...takze przynajmniej wiemy ze porod to bedzie cos podobnego ale 100 razy gorszego

A duze dupy są sexy

Metka jezeli chodzi o zwykla morfologie nie trzeba byc na czczo ja jutro ide na krew po sniadaniu

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-10 o 14:26
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:30   #2716
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
no myslalam ze mi rozerwie odbyt...takze przynajmniej wiemy ze porod to bedzie cos podobnego ale 100 razy gorszego

A duze dupy są sexy

Metka jezeli chodzi o zwykla morfologie nie trzeba byc na czczo ja jutro ide na krew po sniadaniu
Chyba bym zemdlała gdybym rano nic nie zjadła. Pierwsze o czym myślę gdy się budzę (zaraz po siku) to śniadanie. Ale to dobry nawyk

Nasze dupy są sexy! Racja, ja mam w obwodzie 97 cm i zero tłuszczu w tym rejonie, więc może być tylko więcej [QUOTE]

Aisa
bo tak było... załatwiać się po 3 tygodniach to był koszmar. Zawsze mam z tym problemy na wyjadach Auć!
Stary 2014-04-10, 14:37   #2717
etusiaaa
Wtajemniczenie

oj ale pysznosci gotujecie mi az slinka cieknie a jestem po obiedzie
zaraz ide sporzadzic liste co potrzeba nam na swieta i chyb ana jkies zakupki pojade:P

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:37   #2718
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

A duze dupy są sexy

A ja zawsze słyszałam,że zwykła morfologia musi być na czczo tylko te niektóre toksoplazmozy itp. nie muszą już być. Cholera wie

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:39   #2719
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uneven Pokaż wiadomość
to teraz mozesz startowac do amerykanskiego master szefa oni tam mieli zadanie - jajko na miekko, w koszulce i sadzone. 2 osoby na jajku na miekko polegly!
Hehe do master szefa to mi duuuuuuuuuuużo brakuje hehe

A jajeczka gotowałam 3 minuty, ale od zagotowania bo włozyłam do zimnej wody i pilnowałam czasu. Także teraz będą w końcu częściej jajka na miekko

Latte gdzieś mi uciekła twoja wiadomość gdzie pytałaś czy coś jemy rano W każdym razie ja jem śniadanko a jak nie śniadanko to coś tam zawsze chrupne, jakiegoś sucharka albo kawałeczek jakiejś babki. Nie dam rady na pusty żołądek nigdzie iść bo mi się nie dobrze robi. Jedynym wyjątkiem są wyniki na które trzeba być na czczo.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 14:39   #2720
wpaula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
A ja zawsze słyszałam,że zwykła morfologia musi być na czczo tylko te niektóre toksoplazmozy itp. nie muszą już być. Cholera wie
ja tez musze robic morfologie na czczo

a tu w necie znazlam

Jakie badania należy robić na czczo?
Morfologia
OB
Retikulocyty i płytki
Czas krwawienia + krzepnięcia
Białko całkowite
Albumina
Bilirubina z frakcjami
Próby wątrobowe (AspAt, ALAT transaminazy)
Lipidogram (cholesterol całkowity i jego frakcje HDL i LDL)
Trójglicerydy
Mocznik, kreatynina, kwas moczowy
Glukoza
Krzywa cukrowa
Żelazo
Wapń, fosfor, magnez, sód, potas, chlorki)
Hormony tarczycy
C-peptyd
Insulina
HbA1C (hemoglobina glikowana)
Ferrytyna
Witamina B12
Kwas foliowy
Hormony płciowe
Aldosteron, kortyzol
Choroby wirusowe (żółtaczka, toksoplazmowa, mononukleoza, krztusiec, ospa wietrzna itp.)
Monitorowanie stężenia niektórych leków
To najczęściej wykonywane badania, do których trzeba podejść będąc na czczo. Dlatego za każdym razem gdy otrzymasz skierowanie na badania krwi dowiedz się, jak powinnaś się do niego przygotować.
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png

Edytowane przez wpaula
Czas edycji: 2014-04-10 o 14:42
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:40   #2721
carolciuska
Zadomowienie

mini kostium
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kostiu.jpg (56,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2014-04-10, 14:43   #2722
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
na pewno nie trzeba robic na czczo,bo ja bylam ostatnio na czczo i myslalam ze zemdleje i mi powiedzieli ze nie trzeba przeciez
tak samo lekarz mi mowil ze nie ma to wplywu na wyniki i normalnie mozna zjesc...szkoda ze nie wiedzialam tego wczesniej

carolciuska oo to juz na basenik niedlugo z dzidzią

wpaula to chyba jakies stare informacje, morfologia nie musi byc na czczo, pytalam w laboratorium tez

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-10 o 14:45
Stary 2014-04-10, 14:47   #2723
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
na pewno nie trzeba robic na czczo,bo ja bylam ostatnio na czczo i myslalam ze zemdleje i mi powiedzieli ze nie trzeba przeciez
tak samo lekarz mi mowil ze nie ma to wplywu na wyniki i normalnie mozna zjesc...szkoda ze nie wiedzialam tego wczesniej

carolciuska oo to juz na basenik niedlugo z dzidzią

wpaula to chyba jakies stare informacje, morfologia nie musi byc na czczo, pytalam w laboratorium tez
dostałam od koleżanki sporo ubranek, między innymi mini kostium , jest malutki, a na metce 6-9 miesięcy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 14:47   #2724
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Przepiękny brzuszek i Maleństwo jak ładnie się ułożyło

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
ciężko mi Was ostatnio nadrobić jakoś się nie umiem wbić w żaden temat byłam we wtorek na wizycie i nie wiem co myśleć... lekarz miał problem ze znalezieniem serduszka dzidzi, długo szukał i w końcu znalazł ale powiedział mi że to tętno pępowiny słychać. Podobno gdyby serduszko nie biło to tego tętna też by nie było słychać. Nie wiem co o tym myśleć ale strasznie się tym przejmuje. Następna wizyta dopiero 29 kwietnia
Nie napiszę nic nowego czego nie napisały Dziewczynki, ale ja też poszłabym do innego lekarza ( dalej doczytałam, że chcesz tak zrobić ) chyba będzie najlepiej. A co do detektora, to ja się bałam na badaniu, bo szukała i szukała i znaleźć nie mogła a okazało się, że dzieciątko się przekręcało w tym czasie i uciekało.

Cytat:
Brawo jestem z Ciebie dumna Kochanie

Na śniadanie zjadłam zupę fasolową mojej mamy a na jutro poprosiłam o łazanki ( ale zamarłam przed chwilą nacisnełam ctrl+c wszystko znikneło dobrze, że byłam na tej lekcji infoirmatyki w lo) a jutro też zamierzam wybrać się do endo w końcu... A w ogóle poczułam się w domu jak intruz jakiś i uciekłam do pokoju. Coś miałam jeszcze napisać

Paulinko ja to od dzieciaka nie jadam śniadań nie wchodzi mi nic kompletnie, ale musze zmienić swój nawyk chociaż od teraz do końca ciąży Macie rację Dziewczynki
Ale nie wiem...
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:48   #2725
Misstic
Wtajemniczenie

Uwaga wrzucam swój duzy tyłek i mały brzuch hehe Też się pochwale a co Moja pierwsza publiczna fotka sorcia za jakość ale do oświetlenie było.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00498.jpg (79,9 KB, 56 załadowań)

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-04-10 o 14:50
Stary 2014-04-10, 14:51   #2726
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Przepiękny brzuszek i Maleństwo jak ładnie się ułożyło

Nie napiszę nic nowego czego nie napisały Dziewczynki, ale ja też poszłabym do innego lekarza ( dalej doczytałam, że chcesz tak zrobić ) chyba będzie najlepiej. A co do detektora, to ja się bałam na badaniu, bo szukała i szukała i znaleźć nie mogła a okazało się, że dzieciątko się przekręcało w tym czasie i uciekało.

Brawo jestem z Ciebie dumna Kochanie

Na śniadanie zjadłam zupę fasolową mojej mamy a na jutro poprosiłam o łazanki ( ale zamarłam przed chwilą nacisnełam ctrl+c wszystko znikneło dobrze, że byłam na tej lekcji infoirmatyki w lo) a jutro też zamierzam wybrać się do endo w końcu... A w ogóle poczułam się w domu jak intruz jakiś i uciekłam do pokoju. Coś miałam jeszcze napisać

Paulinko ja to od dzieciaka nie jadam śniadań nie wchodzi mi nic kompletnie, ale musze zmienić swój nawyk chociaż od teraz do końca ciąży Macie rację Dziewczynki
Ale nie wiem...
Dziękuję Słonko
A te łazanki to chyba będą mnie prześladować aż ich nie zrobie w końcu hehe
Śniadanko to bardzo ważna rzecz, chociaż wiem jak czasami jest cięzko coś w siebie jest wepchnąć

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-10, 14:53   #2727
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwaga wrzucam swój duzy tyłek i mały brzuch hehe Też się pochwale a co Moja pierwsza publiczna fotka sorcia za jakość ale do oświetlenie było.
Rzepiekny tyleczek a jeszcze piekniejszy brzuch
Stary 2014-04-10, 14:55   #2728
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Wow jaki już masz piękny brzuszek Zgrabna mamuśka z Ciebie

Jaki duży tyłek? nic takiego tu nie zauważyłam duży tyłek to ma J.Lo

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-10 o 14:57
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 14:56   #2729
201610121609
Konto usunięte

Tez tak macie, ze przez telefon nie możecie powiększyć zdjęcia tutaj wstawianego? Widzę miniaturkę a jak klikam to pokazuje mi sie szary obrazek jakby pęknięty

Stary 2014-04-10, 14:59   #2730
małaPaulina
Wtajemniczenie

Latte88 mysle ze Misstic zartowala z tym tylkiem bo jak nie...
jak dla mnie to maly tylek i maly brzuchol

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości