Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-18, 18:49   #2357
Ultra81
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Hej dziewczyny!

Już dzisiaj życzę Wam pięknych, pogodnych i rodzinnych Świąt!

Pewnie jutro i tak zajrzę jeszcze To będą moje pierwsze święta z Wami na forum Fajnie, że jesteście

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Hje w domu mojej mamy tez tak zawsze bylo, stekanie i zrzedzenie na 2-3 tyg przed, ze tyle sprzatania! Plus gotowanie do nocy... Jak ja sie ciesze, ze juz z nia nie mieszkam i moge miec wywalone na to czy okna sa brudne czy nie ( tak jestem brudasem i dobrze mi z tym)
Ja też! Kiedyś nie byłam, teraz sobie po prostu odpuszczam i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
dobry wieczór

To cud, że ja nie śpię jeszcze o tej porze bo przez ostatnie 3 dni zasypiałam razem z Blanka przed 20 , nie wiem co się dzieje ale czasem na stojąco potrafię zasnąć. Przesilenie wiosnne czy co? Wczoraj byłam u lekarza w związku z tym i mi dał skierowanie na badania kontrolne, ciekawe...

Blanuśka już od tygodnia ma cięzkie noce, już dawno tak nie było ;/ a dzisiaj jeszcze jej katar doszedł

Co do Świąt i porządków u nas podobnie jak u Hje, ale nie aż tak też staram się jak najwięcej sprzatnąć i odświeżyć ale ja to traktuje jako wiosenne porządki raczej. Od razu lepiej się czuje, czuje wiosnę i taką nową chęć do życia.
Jesli chodzi o same Święta to się nie mam zamiaru spinać, nie chce by własnie Święta były takie napięte i umęczone tą robota.

Przeczytałam Was ale nie pamiętam już co miałam napisac jeszcze :/
Chcę tylko, życzyć dużo dużo zdrówka chorowitkom i pięknej słonecznej pogody !!!!
Zdrówka dla Ciebie i Blanki!!!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane wsiedlismy do pociagu, mlody pieknie usnal i co??? Qwa zakichany (€?#(€?&)#(38;?#) konduktor wlazl jak krowa wrzasnal bilety do kontroli zapalil swiatlo i qrwa po spaniu. Tugeza. Moja mama zyebala goscia na czym swiat stoi (no qrde, troche zrozumienia!!!!!!!!!) a on jeszcze sie na nia wydarl!!!!!! Idiota zakichany!!!!!! Ja rozumiem, ze to jego praca, ale kuzwa, jak swiatlo zgaszone to chyba tez i dorosli spia???? Idiota. Wqrwieni na maksa jestesmy.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Co za dziad!!! Nic cenzuralnego nie jestem w stanie napisać

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Chciałam się nieśmiało przywitać

Zawirowania u nas straszne, postaram się poczytać po południu.

Tymczasem życzę Wam spokojnych Świąt! (
jesli bym nie zajrzała już tutaj )

Załączam mojego Łobuza co byście nie zapomniały jak wgląda
Piękna Łobuziara

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej,ha,hello

Ja zrobiłam to co zwykle w weekend. Czyli odkurzyłam,umyłam podłogę,zaprowadziłam ogólny ład zabawkowy i mam jeszcze w planach tylko zetrzeć kurze i zmienić firanke (bo od tygodnia się zbieram do tego). I będzie finito.
Oprócz tego zaprowadziłam jeszcze porządek na mojej facjacie co by mąż się nie wystraszył że wyglądam jak zapuszczona wdowa i tyle o!

Wiecie co niby święta,czas który spędza się w gronie rodzinnym... A moi rodzice zachowują się jak niedorozwinięci. Chodzą naburmuszeni,obrażeni na cały świat-naprawdę aż nic się nie chce człowiekowi robić. Odnoszę wrażenie że już mają nas dość i liczą na to że się wyniesiemy bo ewidentnie przeszkadza im nasza obecność... Już nawet Oskar jest "wrogiem" bo ciągle tylko coś sięga z półek,stołu,broi -a moja matka tylko na niego piłuje mordę że jest niegrzeczny i że zleje mu za to dupe. A ta dzieciaczyna biedna stoi i patrzy takim niewinnym wzrokiem o co jej chodzi
Mam serdecznie ich dość. Dobrze że mąż wraca to w końcu z kimś normalnym będę mogła pogadać,jak człowiek.
Bardzo to przykre A co do pogrubionego, to aż się łezka w oku kręci Na szczęście macie siebie.

A u nas ok. Cały dzień na dworze Tz nie dostał dziś urlopu, ale udało mu się wcześniej wrócić z pracy, więc zaliczyliśmy jeszcze spacerek we trójkę Teraz tz robi pasztet (pierwszy raz w życiu), Młoda śpi, a ja - jak widać Obiecałam, że trochę ogarnę po tym jego gotowaniu, ale chyba nie będzie mi się chciało. Myślę, że jutro zarządzimy dzień porządków W niedzielę jedziemy do rodziny tz, w poniedziałek przyjeżdżają moi rodzice i tak to nam miną Święta. Pogoda ma być ładna, więc pewnie i tak większość Młoda wypędzi wszystkich na dwór

Buziaki!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora