Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 20:57   #2311
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

dobry wieczór

To cud, że ja nie śpię jeszcze o tej porze bo przez ostatnie 3 dni zasypiałam razem z Blanka przed 20 , nie wiem co się dzieje ale czasem na stojąco potrafię zasnąć. Przesilenie wiosnne czy co? Wczoraj byłam u lekarza w związku z tym i mi dał skierowanie na badania kontrolne, ciekawe...

Blanuśka już od tygodnia ma cięzkie noce, już dawno tak nie było ;/ a dzisiaj jeszcze jej katar doszedł

Co do Świąt i porządków u nas podobnie jak u Hje, ale nie aż tak też staram się jak najwięcej sprzatnąć i odświeżyć ale ja to traktuje jako wiosenne porządki raczej. Od razu lepiej się czuje, czuje wiosnę i taką nową chęć do życia.
Jesli chodzi o same Święta to się nie mam zamiaru spinać, nie chce by własnie Święta były takie napięte i umęczone tą robota.

Przeczytałam Was ale nie pamiętam już co miałam napisac jeszcze :/
Chcę tylko, życzyć dużo dużo zdrówka chorowitkom i pięknej słonecznej pogody !!!!
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:08   #2312
sylwietta1988
Zakorzenienie

jestem, ale tylko podczytuje, nie mam weny (k. )....

Dziecie mi przepało 3 ostatnie noce bez ani jednej pobudki,o tugezowaniu nawet nie wspominajac ale ciiiii, zeby nie usłyszał za to wstaje punkt 6 i potem do południa sie pląta taki jakby niedospany,jak grudniowa mucha..... I tylko patrzy co zeszkodowac na szczescie dzis praktycznie cały dzien na dworze

Odniose sie tylko do jednej wypowiedzi/tematu
Laurko, ja Cie rozumiem po takich akcjach ma sie zal, brak zaufania a dla swojego dziecka chce sie jak najlepiej przeciez

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Laurko ja bym nie puscila, teraz sie obudzili? A gdzie byli jak maly byl chrzczony? Przez tyle czasu mieli wy☠☠☠ke. Ewentualnie zaprosila do siebie( ze wzgledu na meza), ale to juz zalezy jak bardzo Cie boli jeszcze ich zachowanie. Ja mojej t. na klatke schodowa bym nie wpuscila I nie wpuszcze never. Moze mi klamke pocalowac.
pogrubione: moi t. wylali na to całkowicie... wpie.przali rosól.....
Dlatego skarbie, ja mam identyczne zdanie i podejscie jak Ty. Całą pie.przoną rodzinke szanownego łącznie z nim samym wysłałabym w kosmos.....

Kochane, u nas od jutra akcja "Zapełanianie lodówki" wiec nie wiem, czy dam rade wpasc, dlatego juz dzis życzę Wam spokojnych radosnych słonecznych Świąt wyłącznie z osobami, które darzycie sympatią!
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:15   #2313
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Hje w domu mojej mamy tez tak zawsze bylo, stekanie i zrzedzenie na 2-3 tyg przed, ze tyle sprzatania! Plus gotowanie do nocy... Jak ja sie ciesze, ze juz z nia nie mieszkam i moge miec wywalone na to czy okna sa brudne czy nie ( tak jestem brudasem i dobrze mi z tym)

właśnie...to spinanie też mnie w☠☠☠☠...więc w takim razie jutro tz sprząta łazienkę bo tam juz naprawdę syf i w reszcie mojej wielkiej (c?)hacjendy... zwyczajnie przetre kurze...ot co...w sobote upiekę szarlotke a potem manicure...potem się wykapie...odsztafiruje to co jeszcze sie wogole da u siebie i pójdę z rodzinka na długi spacer ...ze święconka...i na looooody ot co¡
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja tysh, ja tysh .....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-04-18 o 06:25
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:22   #2314
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
oo, a jak wysokie ma barierki?

a czy taka farba dobrze pokrywa siwe włosy?

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

a skad wiadomo, ze dziecko gardło boli? bo to mnie zastanawia zyrtec to nie taki ala clemastin??? lipomal powiedizała, ze nie wiele daje i mozna odpuscic i ze lepiej ibum
Chyba sie przejde jeszcze jutro i przepytam, bo nie chce przez swieta sie denerwowac...
Dziekuje szajo za rady
nie chce jeść, płacze przy jedzeniu lub po prostu ma chrypkę

co do farby-ja jak kładę ja mamie to zawsze na siwe włosy (najwięcej ma ich przy czole) kładę na końcu, inaczej no pokryte są, ale jaśniejsze nieco

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
byłśmy na kontroli. osłuchowo czysto, ale powiedziała, że skoro w nocy kaszle to źle i żeby podać antybiotyk i się głowię dać czy nie dać? przepisała też syrop hedelix. sama nie wiem:/
ale w sumie Ona nie to, że tak całą noc kaszle tylko tak ze 2h p zaśnięciu kilka razy kaszlnie i tyle.
aha no i gardło ma podobno bardzo czewrwone

tress do tej pory podawałam lipomal, calcium i neosine. a no i tantum verde na gardło

wiesz co,nie chce się martwić, ale Ola też tak miała - zaczynała kaszleć 2h po zaśnięciu, dodatkowo kasłała podczas drzemki w dzień. tak się złożyło, że wylądowałyśmy w szpitalu z układem moczowym, a w związku z kaszelem zdiagnozowali ostrą infekcje górnych dróg-na ile ostra była to ja nie wiem Podali antybiotyk i kaszel się skończył, wcześniej pediatra dał drosetux, ale nie pomagał

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
laurko, pamietam, jakie akcje wyczyniala Twoja t. (np. chrzciny), ale ja bym mimo wszystko puscila dziecko z mężem do niej.
Wg MNIE (to tylko moje zdanie, wiec sie nie gniewaj) Ty nie musisz miec super kontaktow z nia, ale dziecko to inna sprawa. Moze jej sie odmieni i jednak podola roli babci? Szkoda dziecka pozbawiac kontaktu...
Jest jaka jest, ale to rodzina TZ... A maz co na to? Rozumiem, ze chce jechac?
Ok, dla Michałka miejsce pewnie obce, bo dlugo tam nie byl, ale nie musi od razu jechac na pol dnia, moze malymi kroczkami?

wiesz co, ja nie jestem obiektywna, bo wiesz jaką ja mam sytuację z niedoszłymi (na moje szczęście) teściami, ja bym im w życiu dziecka nie dała za to co mi zrobili i jak potraktowali moja rodzinę - oni do Oli nie przyjadą bo ja ich nie szanuje i ich noga w tym domu nie postanie, ha ha ha, no ale oni Oli nie widzieli 13miesięcy! i o nią nie pytają.

z drugiej jednak strony moi rodzice też wiecznie skłóceni ze swoimi rodzicami byli i pamiętam jak zawsze mi było przykro, że nie mam kontaktu z dziadkami, bardzo mnie tam ciągnęło ale okazji żeby tam pojechać było bardzo bardzo mało, bo rodzice nie jeździli ani do jednych, ani do drugich, tamci też się nie pokazywali i tak to...

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Wiecie że ten knur z allegro dał mi negatywa?
ha ha ha ha ha knur z allegro

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:25   #2315
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dziecie spi, ja podsmazam sobie pierogi z miesem i Was podczytuje
dziec spal w nocy rowne 12 godz, oczywiscie uu bylo! a wdzien padl jeszcze na 3 godziny!
o my dzisiaj z Hanną się zajadałyśmy ruskimi
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

a i przy tzcie to jest masakra, nienawidzę sprzątac jak on jest ;p
mam tak samo
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
witajcie wieczorowo
u nas znowu dzień mamusiowego maruda, jedna drzemka co w naszej sytuacji oznacza marudzenie już od 17 :/ ale jakoś udało mi się zrobił babkę i biszkopt do ciasta a tż zrobił pastę makrelową
Nasza nocka lepsza, tylko jedna pobudka
zobaczymy, jak będzie dzisiaj
w sobotę jedziemy do t., już się cieszę :/
super, że nocka lepsza
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
nie chce jeść, płacze przy jedzeniu lub po prostu ma chrypkę

co do farby-ja jak kładę ja mamie to zawsze na siwe włosy (najwięcej ma ich przy czole) kładę na końcu, inaczej no pokryte są, ale jaśniejsze nieco

wiesz co,nie chce się martwić, ale Ola też tak miała - zaczynała kaszleć 2h po zaśnięciu, dodatkowo kasłała podczas drzemki w dzień. tak się złożyło, że wylądowałyśmy w szpitalu z układem moczowym, a w związku z kaszelem zdiagnozowali ostrą infekcje górnych dróg-na ile ostra była to ja nie wiem Podali antybiotyk i kaszel się skończył, wcześniej pediatra dał drosetux, ale nie pomagał

wiesz co, ja nie jestem obiektywna, bo wiesz jaką ja mam sytuację z niedoszłymi (na moje szczęście) teściami, ja bym im w życiu dziecka nie dała za to co mi zrobili i jak potraktowali moja rodzinę - oni do Oli nie przyjadą bo ja ich nie szanuje i ich noga w tym domu nie postanie, ha ha ha, no ale oni Oli nie widzieli 13miesięcy! i o nią nie pytają.

z drugiej jednak strony moi rodzice też wiecznie skłóceni ze swoimi rodzicami byli i pamiętam jak zawsze mi było przykro, że nie mam kontaktu z dziadkami, bardzo mnie tam ciągnęło ale okazji żeby tam pojechać było bardzo bardzo mało, bo rodzice nie jeździli ani do jednych, ani do drugich, tamci też się nie pokazywali i tak to...

ha ha ha ha ha knur z allegro

o kurde to mnie wystraszyłaś póki co od 19 jeszcze ani razu nie zakaszlała. mam ten antybiotyk, jak będzie gorzej to podam

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:35   #2316
litllesweetangel
Lurker ;)

Braciak ma juz nowa prace!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:37   #2317
charlizz
Zadomowienie

MISIA , u nas się nie pogarszało, tylko cały czas było tak samo
nie chciałam Cię martwić bardzo bardzo możliwe-tak jak dziewczyny mówiły, że pediatra dał antybiotyk,bo święta. Mój daje nawet jak nie trzeba jeszcze, ale "jest piątek i weekend, także wiesz... spokojnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 21:40   #2318
Debrah
Zakorzenienie

Laurko : A ja bym nie puściła Dlaczego?
Wcale a wcale nie chodzi o zabranianie kontaktów
Przecież ty im tych kontaktów wcale nie zabraniasz z tego co czytam ( i prawidłowo), ale dlaczego to znów ma być ukłon w ich stronę, dopasowanie się pod nich, tak, żeby im było wygodniej i bez wysiłku?!
Przez 3(?!) miesiące nie zapytali o wnuka, nie zamierzali się spotkać. Zachowali się niefajnie wcześniej. To niech teraz podejmą jakikolwiek wysiłek i zabiegają o kontakt z wnukiem, na którym podobno im zależy..
Ja bym zaprosiła do siebie. Ba, nawet bym kawę zrobiła i ciacho dała na stół, ale byłanbym U SIEBIE, i przede wszystkim DZIECKO czułoby się najbardziej komfortowo jak można. To mały chłopczyk, a nie zabawka do przerzucania
I skoro można coś zrobić łagodniej, tak jak dla dziecka jest lepiej - to ja bym zrobiła własnie tak.
Moja córka przyjeżdżając beze mnie na nieznany sobie teren - czułaby się na pewno źle, szukałaby mnie, bałaby się ludzi których dawno nie widziała.
I ja o tym mówię, o tym myślę. Po co na głęboką wodę?
Żeby jaśniepaństwu wygodniej było? O nie nie.
I jedzenie - u siebie będąc będzie ci łatwiej być stanowczą w odmowie, no i t. nie poleci do kuchni po jakieś dziwne smakołyki bo kuchnia nie będzie jej

Ty im możesz, owszem, pomóc odzyskać kontakt z wnukiem, ale nie kosztem samego dziecka.
Takie moje zdanie.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:42   #2319
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Nawijko, tak, we wszystkich. Jak którychś nie noszę, to sprzedaję. Część jest typowo wizytowa, na jakieś okazje, wesela, imprezy itp itd, ale wiele noszę na co dzień, na zmianę.
W takim razie i ja dolaczam do podziwiajacych wielkosc szaf

Cytat:
ja też nie ogarniam tego sprzątania, szykowania, gotowania a potem 2 dni siedzenia za stołem :/
może to dlatego, że sama nie robię świąt tylko zawsze gdzieś jeździmy. Ja zrobiłam tylko 2 ciasta, jutro tż zrobi chlebek mięsny i tyle.
Ze sprzątaniem to specjalnie nigdzie nie sprzątam,okien nie mam umytych i firanek wypranych. Po prostu sama przy Kubie nie mam zupełnie czasu. A w sobotę z tż zawsze coś innego do roboty się znajdzie.
dla Kubusia za samodzielne usypianie

pewnie już tą szczawiową robiłaś ale ja robię zawsze na rosole, po prostu wkładam szczaw ze słoiczka (mam taki robiony domowy, zupełnie inny od tego sklepowego) do rosołu. Szczawu nie podsmażam.

przepraszam ale czy my nie mamy tego samego tż? A Kuba uwielbia piasek, to Jego miłość i pasja

Jakie ciasta robilas? Bo ja sie madrze, ze bede robic, a jeszcze nie wiem jakie.

Wyobraz sobie, ze dalej sie do szczawiowej zbieram
A jak robisz ten domowy szczaw do sloiczkow?
Zupe zabielasz potem smietana...?

nancy, to juz przeginka!
Nie dosc, ze to samo dziecko to i TZ ten sam

Cytat:
Hje w domu mojej mamy tez tak zawsze bylo, stekanie i zrzedzenie na 2-3 tyg przed, ze tyle sprzatania! Plus gotowanie do nocy... Jak ja sie ciesze, ze juz z nia nie mieszkam i moge miec wywalone na to czy okna sa brudne czy nie ( tak jestem brudasem i dobrze mi z tym)
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja tysh, ja tysh .....
Ooo i ja!!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:43   #2320
charlizz
Zadomowienie

co do sprzątania - ja zaczęłam też ze dwa tyg temu, dziś skończyłam do tej pory też się wkurzałam, że po co, wystarczy sprzątnąć jak na niedzielę, ale powiem Wam,że jak zobaczyłam ile worków wyniosłam z jednego pokoju! niepotrzebnych bumelantów to szok, dywany takie zapuszczone, ogólnie tyle syfu, niepotrzebnych rzeczy itd. że takie wiosenne porządki są ok, bez tego człowiek się jakoś nie może zmobilizować i cały okrągły rok zarasta brudem wiadomo że na bieżąco się ogarnia, no ale codziennie się dywanów nie pierze czy też nie myje się glazury w całej łazience, a naprawdę widać różnice.

Stary 2014-04-17, 21:50   #2321
hje
Zakorzenienie

Cytat:
co do sprzątania - ja zaczęłam też ze dwa tyg temu, dziś skończyłam do tej pory też się wkurzałam, że po co, wystarczy sprzątnąć jak na niedzielę, ale powiem Wam,że jak zobaczyłam ile worków wyniosłam z jednego pokoju! niepotrzebnych bumelantów to szok, dywany takie zapuszczone, ogólnie tyle syfu, niepotrzebnych rzeczy itd. że takie wiosenne porządki są ok, bez tego człowiek się jakoś nie może zmobilizować i cały okrągły rok zarasta brudem wiadomo że na bieżąco się ogarnia, no ale codziennie się dywanów nie pierze czy też nie myje się glazury w całej łazience, a naprawdę widać różnice.

No dokładnie o to chodzi Jak się wszystkie szafy, meble w ogóle wyczyści/umyje, to aż jaśniej jest, a jak się na nich ładnie poukłada, no to och i ach. Tak samo łazienka, wszelkie zacieki, brudy z płytek znikają i aż się większa wydaje A jak fugi w płytkach się wyczyści to naprawdę, jak nowa podłoga

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-04-17 o 21:52
hje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 21:54   #2322
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie i ja dolaczam do podziwiajacych wielkosc szaf

Jakie ciasta robilas? Bo ja sie madrze, ze bede robic, a jeszcze nie wiem jakie.

Wyobraz sobie, ze dalej sie do szczawiowej zbieram
A jak robisz ten domowy szczaw do sloiczkow?
Zupe zabielasz potem smietana...?

nancy, to juz przeginka!
Nie dosc, ze to samo dziecko to i TZ ten sam

Ooo i ja!!!
ciasta to bez szału, babkę (ale nie wiem, czy nie wyszedł zakalec :/) i biszkopt do kostki alpejskiej. Mój tż uwielbia to ciasto a bardzo szybko się je robi więcej nie będę pichcić. T. pewnie coś upiecze, babcia tż z ciocią też na pewno. Myślę, że będzie jakieś 6-8 ciast, myślę, że styknie
szczawiu do słoiczka sama nie robię, moja mama co roku robi tata zbiera szczaw, mama go przebiera, myje i dusi na masełku, potem do słoiczka i już
Szczawiową zabielam, podaję z ryżem i jajkiem
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 22:00   #2323
mala_19kw
Zakorzenienie

Witam się o nieludzkiej porze
Wam dziś dzieci popadały o wczesnych porach a mój gagatek jak na złość usnął godzinę później jak zwykle(czyli niedawno w sumie). Powiem wam że dziś taki z nim miałam sajgon że nie wiem jak się nazywam. Przez cały dzień coś... Nawet nie miałam jak się przywitać na forum

Laurko-buziak dla Miśka Bidusi
A jeśli o t. chodzi to zgadzam się z Debrah
Spinka świąteczna... Jak dobrze to znam
Ja akurat mam wylane,sprzątam co weekend więc się nie sram 'bo święta idą',ale moja matka? Ta to potrafi pier.do.lca dostać(tak jak dziś)-a tak jak Blogerka tu pisała,święta spędzamy w swoim gronie więc tym bardziej nie rozumiem po kiego grzyba

Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom

Wybaczcie że tylko tyle i chaotycznie ale cały dzień podczytywałam więc niewiele pamiętam a druga sprawa to jestem już zmęczona.

Dobranoc
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 22:01   #2324
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej kochane wsiedlismy do pociagu, mlody pieknie usnal i co??? Qwa zakichany (€?#(€?&)#(38;?#) konduktor wlazl jak krowa wrzasnal bilety do kontroli zapalil swiatlo i qrwa po spaniu. Tugeza. Moja mama zyebala goscia na czym swiat stoi (no qrde, troche zrozumienia!!!!!!!!!) a on jeszcze sie na nia wydarl!!!!!! Idiota zakichany!!!!!! Ja rozumiem, ze to jego praca, ale kuzwa, jak swiatlo zgaszone to chyba tez i dorosli spia???? Idiota. Wqrwieni na maksa jestesmy.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 22:08   #2325
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane wsiedlismy do pociagu, mlody pieknie usnal i co??? Qwa zakichany (€?#(€?&)#(38;?#) konduktor wlazl jak krowa wrzasnal bilety do kontroli zapalil swiatlo i qrwa po spaniu. Tugeza. Moja mama zyebala goscia na czym swiat stoi (no qrde, troche zrozumienia!!!!!!!!!) a on jeszcze sie na nia wydarl!!!!!! Idiota zakichany!!!!!! Ja rozumiem, ze to jego praca, ale kuzwa, jak swiatlo zgaszone to chyba tez i dorosli spia???? Idiota. Wqrwieni na maksa jestesmy.

Kutafon! Niech go śnieg spali!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 22:28   #2326
LadyWhisper
Zakorzenienie

zasnal, ale po 20min histerii juz padniety byl.....

Stary 2014-04-17, 22:33   #2327
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
ciasta to bez szału, babkę (ale nie wiem, czy nie wyszedł zakalec :/) i biszkopt do kostki alpejskiej. Mój tż uwielbia to ciasto a bardzo szybko się je robi więcej nie będę pichcić. T. pewnie coś upiecze, babcia tż z ciocią też na pewno. Myślę, że będzie jakieś 6-8 ciast, myślę, że styknie
szczawiu do słoiczka sama nie robię, moja mama co roku robi tata zbiera szczaw, mama go przebiera, myje i dusi na masełku, potem do słoiczka i już
Szczawiową zabielam, podaję z ryżem i jajkiem
Na pewno nie wyszedl
6-8 ciast? Ociepierun

dziekuje za przepis

Stary 2014-04-17, 22:47   #2328
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze, że zasnął
Cytat:
Na pewno nie wyszedl
6-8 ciast? Ociepierun

dziekuje za przepis
takem czuję
t. zrobi ze 2, resztę ciotka tż (rany, jakie ona ciasta robi ), pomijam ciasta robione przez moją mamę (robi 2 ciacha) więc pewno zabierze po kawałku na obiad to t.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 23:34   #2329
nafiyqa
Zakorzenienie

NANCY, oczywiscie mialo byc, ze wyszedl!! Ale gaapaaa ze mnie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-18, 00:17   #2330
LadyWhisper
Zakorzenienie

Drugi qrwa madry. Mam wrazenie ze ten to z pelna premedytacja robil - jeszcze do drugiego krzyczal - stary, nie tak glosno i nie pal swiatla bo dzieci bedziemy nanczyc!!! Qrwa jak wiecie, nie pierwszy raz jedziemy z zuczkiem tym pociagiem ale pierwszy raz spotykamy sie z tak bezczelnym chamstwem. Czy to sie nadaje na jakas skarge???

Strasznie was przepraszam za relacje punkt po punkcie ale nawet wspolpasazerowie sa oburzeni, a ze mnie to az kipi wsciekloscia......

Stary 2014-04-18, 05:43   #2331
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Chciałam się nieśmiało przywitać

Zawirowania u nas straszne, postaram się poczytać po południu.

Tymczasem życzę Wam spokojnych Świąt! (
jesli bym nie zajrzała już tutaj )

Załączam mojego Łobuza co byście nie zapomniały jak wgląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-04-10 07.30.51.jpg (115,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-04-05 10.48.01.jpg (162,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-04-04 08.22.23.jpg (107,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-04-09 17.27.37.jpg (153,4 KB, 37 załadowań)
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 06:36   #2332
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
O jak szybko..a gdzie?a finansowo ok? Super!
Cytat:
zasnal, ale po 20min histerii juz padniety byl.....
Lady..doczytałam ze 2raz wszedł inny gorszy ciul.... Ja bym złożyła skarge, za takie chamstwo!
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

zapomnieć...chyba żartujesz? Śliczna Blanusia..jak zawsze.
Fewciu wpadnij jeszcze przed świętami!
A jakby co to spokojnych i ciepłych Świąt!

A wogole witam się i pedze robić mleczko małemu, a potem posprzatac troszku...

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-04-18 o 06:40
Stary 2014-04-18, 07:11   #2333
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
U nas nocka słaba, wiercil sie, plakal, ehhh
czuje sie lekko wypruta
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Kochane, u nas od jutra akcja "Zapełanianie lodówki" wiec nie wiem, czy dam rade wpasc, dlatego juz dzis życzę Wam spokojnych radosnych słonecznych Świąt wyłącznie z osobami, które darzycie sympatią!
Cytat:

Spokojnych Świąt Kochane:!!!

Cytat:

super!!!!
niech Ciebie wkreci
co to za praca?

Cytat:
Drugi qrwa madry. Mam wrazenie ze ten to z pelna premedytacja robil - jeszcze do drugiego krzyczal - stary, nie tak glosno i nie pal swiatla bo dzieci bedziemy nanczyc!!! Qrwa jak wiecie, nie pierwszy raz jedziemy z zuczkiem tym pociagiem ale pierwszy raz spotykamy sie z tak bezczelnym chamstwem. Czy to sie nadaje na jakas skarge???

Strasznie was przepraszam za relacje punkt po punkcie ale nawet wspolpasazerowie sa oburzeni, a ze mnie to az kipi wsciekloscia......

o jaaaaaaaaaa, ja bym tego nie darowala!!!
ale dziadzisko!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 07:24   #2334
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
super!
Cytat:
MISIA , u nas się nie pogarszało, tylko cały czas było tak samo
nie chciałam Cię martwić bardzo bardzo możliwe-tak jak dziewczyny mówiły, że pediatra dał antybiotyk,bo święta. Mój daje nawet jak nie trzeba jeszcze, ale "jest piątek i weekend, także wiesz... spokojnie

trochę się uspokoiłam bo w nocy nei kaszlnęła ani razu. także mam nadzieję, że będzie dobrze
Cytat:

Cytat:

śliczna jest taka dorosła

a nancy 8 ciast? tyle nawet na weselu swoim nie miałam
a i powiem Ci, że pierwsze słyszę, że szczawiowa z ryżem

dzień dobry

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 07:34   #2335
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny..powinnam zrobić balejaz bo mam odrosty,ale teraz nie mam kiedy, no ale jakbym położyła farbę dziś ...a za np miesiąc pójdę normalnie na balejaz to jak top bedzie wyglądało...? Pewnie sobie rozjade cały balejaz? Taki pomysł mi wpadł przed chwilą

Stary 2014-04-18, 07:59   #2336
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej.
Ale dziś miałam nocke- nie tyle złą co musiałam kombinować jak wyjść małemu mleko zrobić. Obudził się o 1;30 usiadł sobie i zaczął jęczeć (chyba chwilę to już trwało zanim się obudziłam). Dałam smoczek patrzę że nie ma w planach spać to wzięłam go do siebie. Chwilę się powiercił ale usnął,z nogami na mnie. Była 2;15 jak udało mi się zwiać z łóżka i zrobić to mleko ale bałam się że spadnie z łóżka,w końcu zostawiłam go samego ale musiałam. Na szczęście zdążyłam,wypił,przeniosła m do łożeczka i spał do 6 potem mleko i jeszcze dospaliśmy do 8;15
Powiem wam że bez pomocy ciężko ogarnąć samemu dziecko w nocy. A mi zależało na tym żeby mały nie płakał i nie widział jak wychodzę z pokoju -bo wtedy to już w ogóle panika. Na szczęście tylko dwie noce były kombinowane i jeden ranek. Dziś już mąż wraca ale pewnie późną nocą już- nie ważne w sumie,ważne że wraca

Neti-ja bym nie kombinowała z tymi włosami. Cierpliwie poczekaj i zrób jak należy

Lady-za.je.ba.ła.bym gościa na odchodne Ciul zapyziały

Fewcia,Sylwietta- Wesołych Świąt kochane
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 08:18   #2337
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Lady, mam nadzieję, że dojechaliście już bez przygód

Dorotka spała do 7:30 i pewnie spałaby dłużej, gdyby Agatka nie musiała do przedszkola iść
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 09:50   #2338
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dojechalismy juz bez przygod, Piotrusia musielismy o 6 na przesiadke obudzic, potem w drugim pociagu troche pod koniec plakal (tak godzine siedzial i patrzyl w okno) ogolem podroz nam zajela prawie 12 godz

Stary 2014-04-18, 09:51   #2339
Delicjanka
Zakorzenienie

Heja,

u nas noc znowu lipa;/ ale czuje ze zęby idą.. chyba 5tka na dole, no i dalej czwórki. Mamy już 9 ząbków.

Pytanie mam do osób, które zostają, robią swięta. Kiedy gotujecie? dziś czy jutro? ;p

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Dojechalismy juz bez przygod, Piotrusia musielismy o 6 na przesiadke obudzic, potem w drugim pociagu troche pod koniec plakal (tak godzine siedzial i patrzyl w okno) ogolem podroz nam zajela prawie 12 godz

Oby powrót był lżejszy;****

Kochana a pytanko mam, czemu nie jechaliście samochodem?

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 11:09   #2340
litllesweetangel
Lurker ;)

Sprzataja wszystkie, ze tak cicho ?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości