Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
Kwiecień - dużo pielęgnacji i kolorówki
Dziewczyny, zrobię kilka szybkich wymianek tzn. dzisiaj/jutro dogadanie się, w pon. wysyłam paczki. Wymienię się na wszystko co będzie mi potrzebne, więc śmiało pytać. Wartość moich rzeczy może przewyższać Twoje. Po prostu zależy mi na pozbyciu się tego. Przepraszam również wszystkie osoby, którym ostatnio nie odpisałam.
Za godzinę uaktualnię listę, nie wszystko jest, trochę rzeczy mi ubyło, trochę przybyło.
Witam w moim wątku wymiankowym 
Z uwagi na to, że mam jednego negatywa (i nic więcej ), mogę udostępnić na pw link do portalu na którym dokonałam kilka transakcji z dobrym skutkiem Co do samych zasad:
- ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie 
- większość paczek wysyłam minipaczką (do 2kg.), rzeczy niewymiarowe, duża ilość rzeczy - preferuję paczki.
- preferuję większe wymianki - z wiadomych względów 
- jeśli szczególnie coś mnie zainteresuje, a Ty wyrazisz ochotę na wymiankę mogę oddać sporo - niedługo wyprowadzam się z kraju dlatego chcę pozbyć się jak największej ilości zbędnych rzeczy 
Legenda:
Czekają na wysłanie/wymienione
Dokładka
Chętnie wymienię się na ciuchy lub akcesoria, ale nie pogardzę również kosmetykami. W pierwszej kolejności poszukuję:
- pędzli do podkładu, różu, bronzera, makijażu oka
- bazy pod cienie
- jasnego bronzera w ciepłych odcieniach
- dobrej jakości paletki cieni w neutralnych odcieniach, przynajmniej 8 kolorów
- brzoskwiniowych różów do policzków, najchętniej takich lekko iskrzących
- rozświetlacza (kuście każdym, nie mam żadnego upatrzonego )
- jaśniutki, delikatny bronzer
- próbki podkładów i korektorów mineralnych - każda formuła, odcienie żółte, oliwkowe - bardzo jasne odcienie! - na poziomie HM 51 i jeszcze jaśniejsze 
- próbki azjatyckich kremów bb - odcienie i kolory j/w
- tonymoly appletox ( w oryginalnym opakowaniu)
- baviphat strawberry ( w oryginalnym opakowaniu)
- filtry do twarzy z spf 50
- kosmetyki do włosów firmy liese (desining jelly - każdy stopień )
- szminki, kredki, lip tinty i lip stainy - czerwienie, ciemne pomarańcze i lekko zgaszone róże - kuście 
- nowe tusze do rzęs z silikonową szczoteczką
- nowe olejki myjące
- kosmetyki do twarzy z fitomedu (cera tłusta, mieszana)
- żeli antybakteryjnych i mgiełek z Bath&Body Works
- chętnie też malutkie odlewki męskich perfum 
- każda ilość Thierry Mugler, Alien Sunessence Edition Or d`Ambre EDT (limitka z 2011), za większą ilość oddam wiele!
Z ciuchów i akcesorii poszukuję:
- jednokolorowych koszulek oversize - rozm. XS/S
- kompletu - ołówkowa spódnica + krótki top (odsłaniający kawałek brzucha), najchętniej w jakiejś wzorki, aztec
- małej, czarnej listonoszki
- fajne spódnice, rozkloszowane, bandażowe
Możecie kusić innymi rzeczami, jednak od razu uprzedzam, że za bardzo nie potrzebuję pielęgnacji, skłaniam się raczej ku kolorówce lub ciuchach 
Na wymianę posiadam:
Pielęgnacja:
30. Mydełko aloe vera, etnospa, nowe
53. Maska peel off, acerola + vit. C, nowa
57. Pasta cukrowa Safiye
58. Krem z kwasami AHA+PHA, Bandi - dosłownie końcówka na przetestowanie, mogę przelać do mniejszego pojemniczka by ustalić ilość
59. Effaclar duo, myślę że jest ok 1/3
62. Balsam do ust z różą, Orientana, kilka razy użyty[/COLOR]
Edytowane przez Silence_
Czas edycji: 2014-06-30 o 15:02
|