Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-27, 20:37   #119
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Mnie też mama często to powtarza, ale ja przymykam oko. Mikołaj tyje więcej niż norma, więc chyba nie tyje od nienajedzenia
wczoraj jak zrobiłam już butlę mm to musiałam wylać, bo usnął i wstał 7 h później
Wyznaję tą samą zasadę

to moze ja tez zaczne przygotowywac mm? Moze sie Mikolaj przestraszyl sztucznego mleka i usnal

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi się twoje podejście
Też widzę, że ta książka pomaga ogarnąć trochę o co może chodzić. Oczywiście nie odpowiada na wszystkie pytania, ale na pewno ułatwia zrozumienie malucha w jakimś stopniu.
Kciuki za dalsze pozytywne doświadczenia z nocnym usypianiem My również dziś z sukcesem położyliśmy do łóżeczka, nawet zaczynam się przełamywać i podśpiewywać kołysanki
Ja dalej nie moge siebie sluchac spiewam w ciagu dnia jak leci radio, wiec mldej musi to wystarczyc

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze doszlas do takiego wyniku, jesli chodzi o podkreslone
i ze w ogole jest lepiej
Latwo nie bylo. Stopniowo przedluzalam ten czas. Ostatnio musialam tanczyc przed Olą zeby ja jakos zająć umeczyc sie mozna, by sie nie nudzila
Czasami jeszcze karmie po 1,5 godziny, ale widze, ze nie jest zmeczona, placze, a zająć niczym jej nie mozna, to wtedy idzie mleko i wypija tyle co po 2 godzinach.

Dzisiaj Ola leżąc na brzuszku sie usmiechala nawet mam zdjecie z polusmiechem, jutro moze wejde na kompa i pokaze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora