2014-04-28, 13:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
Napisane przez karolkya
Pradip jutro zrobie zdjecie lozeczka tylko nie mam materacyka musze zamowic no i jakas posciel z ochraniaczem na szczebelki mam juz upatrzona tylko nie moge sie zdecydowac na wzor.
|
Bardzo mi się podoba łóżeczko i lubię ten kolor też mamytej firmy ale słomkowe.
Pościel szaro zielona śliczna 
Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84
dzis mamy z Tz 12 rocznice slubu
|
Gratulacje nam we wrześniu tyle stuknie ale bycia razem kiedy to zleciało 
Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84
W dodatku trzeba sie ogarnąc bo kurier ma być ponoś dzis z Lenkowym wyrkiem
Wczoraj nogi mi spuchły,nie mogłam papci wsunąć...tez tak macie na tym etapie?
Czuje sie opuchnięta cała
No i moje +15 kg na wadze mnie poraża 
|
o to czekamy z Tobą na kuriera 
Ja nie zauważyłam żebym zaczęła puchnąć
Cytat:
Napisane przez NecroKitty
Dzień dobry. Wychodzimy do domu  dostanę jeszcze jakieś leki zapobiegawczo ale powinno być okej.
Na weekend już zaplanowałam malowanie. Tż zorganizował sobie kolegę do pracy a ja będę tylko kontrolować postępy  Jutro idziemy do farby, oczywiście jeszcze nie mam kompletnie pomysłu na kolor. Teraz mamy okropną zieleń a chce coś jasnego.
|
Super że wychodzicie i powodzenia z remontem 
Cytat:
Napisane przez Aldrin
witam się po udanym weekendzie  pierwszy raz od 1.5 tygodnia wypiłam sobie kawkę na podwórku, zjadłam grilla i od razu humor lepszy 
|
no i kolejna mnie grillem kusi 
Cytat:
Napisane przez kinia8906
Chyba sama w to nie wierze, ale brakuje nam jeszcze troche ciuszków... a byłam przekonana, że mamy nadmiar!  Wczoraj usiedliśmy z TŻ wyrzuciliśmy z torby wszystko co mamy w spadku od rodzinki i jak posegregowaliśmy to sie okazało, że trzeba i tak troche rzeczy dokupić np. sweterków albo bluzeczek z długim rękawkiem. Lubie tego typu zakupy, ale liczyłam, że ten wydatek mamy już z głowy :/ No to psikus... dzisiaj jedziemy na ostatnie zajęcia ze SR a potem poszukać czegoś fajnego. Łóżeczko na szczęście już pomalowane  teraz troszke musi postać i wywietrzeć.
|
też mi się wydawało że tyle tego jest a ty garstka raptem 
Cytat:
Napisane przez Mala_Czarno_Biala
Dziewczynki, witam się.
NAprodukowałyście tyle przez weekend że nie dam rady. My walczymy z przeróbkami w domu, z zakupami... mówię Wam, szaleństwo.
Pochwalę się kącikiem dla naszej Małej, jeszcze oczywiście nie wszystko jest na swoim miejscu, brakuje pościeli i dekoracji, ale ściana stoi, druga pomalowana żeby mogła sobie oglądać kolorki, łóżeczko po renowacji... Poza tym zrobiłam dziś ostatnie zamówienie w Gemini, kupiłam biustonosze- karmniki, sterta ubranek czeka na prasowanie i w weekend majowy zaczynamy kolejny etap remontu, oooj... zmęczona jestem ale i jednocześnie podekscytowana, kocham pracować w domciu
AAa, zapomniałabym! Koleżanka sprezentowała mi sesję brzuszkową w studio! Było cudownie, pokażę efekty jak tylko sama je dostanę w swoje ręce 
|
Sliczny kącik i kciuki za dalszy remont 
super prezent od koleżanki czekamy na efekty 
Cytat:
Napisane przez kamilla123
Co do imienia to my też nie mamy - i widzę, że najlepsza opcja to po prostu nic nikomu nie mówić! Nawet jak wybierzemy to nic nie powiemy, bo cokolwiek powiesz, że jakieś ci się podoba to zaraz komentarz... Po co? Jak mówię tak zupełnie luźno np., że tż się Julia podoba, to zaraz wielkie zdziwienie "Julia???" Teraz pełno Julek (no może i tak, bo wystarczy spojrzeć na statystyki  ok, nie będę zaprzeczać), ale ja się pytam gdzie?? Bo ani u mnie w rodzinie nie ma żadnej, ani wśród znajomych, ani na mojej ulicy wśród bliższych i dalszych sąsiadów, u syna w grupie zaledwie jedna!
|
Dokładnie ja nie wiem skąd te statystyki ale my to samo słyszeliśmy że Kubuś taki popularny 
Uważaj na tej budowie mi po pomocy przy dużym remoncie groził szpital 
Cytat:
Napisane przez Bogini Bastet
dziś zaczęłam 33 tc 
|
oby już bez zgagi
|
|
|