2014-04-30, 10:22
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Napisane przez Celebrinfea
Roksanka mogę Ci rękę podać. I chyba przełożę wizytę bo ten brzuch to mnie niepokoi.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
U mnie dzisiaj już lepiej, pewnie to z tej paniki 
Cytat:
Napisane przez malwiska
mam nadzieje że już żadna nie wyskoczy z czymś co może przyspieszyć poród  no chyba że chce dostać
ja uciekam spać, mam nadzieje że na jutrzejszej wizycie wszystko będzie ok  dam wam oczywiście znać
dobranoc 
|
za dzisiejszą wizytę
Cytat:
Napisane przez sunfire
Dzien dobry! Czekam na badanie i jak bedzie ok to dzisiaj popoludniu wychodze.
Kochane trzymajcie kciuki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Cytat:
Napisane przez Karolinek_
Zobaczymy po porannym obchodzie  mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale ten lewy bok, to juz mi cierpnie od tego lezenia - chyba mi wrosnie w to lozko
Dzieki Dziewczynki za kciuki i dobre slowo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Juz chce wracac do domku i wszystko prac 
|
Cytat:
Napisane przez robaczek-85
Dzien dobry
Na skracajaca się szyjke teraz tylko magnez a w ostatecznosci szew albo plessar, lepiej uważać na siebie. Ja w pierwszej ciąży od 24 tyg miałam rozwarcie na 1,5 cm i na fenetyrolu dotrwalam do konca, ale teraz fenetyrol jest wycofany.
Zaraz się pakujemy i na weekend wybywamy do przyjaciół na podkarpacie. Daleko od domu ale bede się czuć bezpiecznie bo jade do ratownika medycznego, poród umie przyjąć :P
|
Udanego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez Nautiz
A i jeszcze się pochwalę jaki otulacz uszyłam dla Pana pasażera. Do kompletu jeszcze będzie rożek, może powstanie nawet dziś.
|
Śliczny masz talent
___
witam
Chyba wykorzystam dzisiejszą pogodę na pranko, bo majówka zapowiada się nieciekawie no i zamierzam dzisiaj upiec drożdżówkę z rabarbarem
miłego dnia
I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną.
Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia.
A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia."
|
|
|