Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-30, 10:22   #689
roksanka88
Raczkowanie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Roksanka mogę Ci rękę podać. I chyba przełożę wizytę bo ten brzuch to mnie niepokoi.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
U mnie dzisiaj już lepiej, pewnie to z tej paniki

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
mam nadzieje że już żadna nie wyskoczy z czymś co może przyspieszyć poród no chyba że chce dostać
ja uciekam spać, mam nadzieje że na jutrzejszej wizycie wszystko będzie ok dam wam oczywiście znać
dobranoc
za dzisiejszą wizytę

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Dzien dobry! Czekam na badanie i jak bedzie ok to dzisiaj popoludniu wychodze.
Kochane trzymajcie kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez Karolinek_ Pokaż wiadomość
Zobaczymy po porannym obchodzie mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale ten lewy bok, to juz mi cierpnie od tego lezenia - chyba mi wrosnie w to lozko

Dzieki Dziewczynki za kciuki i dobre slowo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Juz chce wracac do domku i wszystko prac

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Na skracajaca się szyjke teraz tylko magnez a w ostatecznosci szew albo plessar, lepiej uważać na siebie. Ja w pierwszej ciąży od 24 tyg miałam rozwarcie na 1,5 cm i na fenetyrolu dotrwalam do konca, ale teraz fenetyrol jest wycofany.

Zaraz się pakujemy i na weekend wybywamy do przyjaciół na podkarpacie. Daleko od domu ale bede się czuć bezpiecznie bo jade do ratownika medycznego, poród umie przyjąć :P
Udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez Nautiz Pokaż wiadomość
A i jeszcze się pochwalę jaki otulacz uszyłam dla Pana pasażera. Do kompletu jeszcze będzie rożek, może powstanie nawet dziś.
Śliczny masz talent

___
witam

Chyba wykorzystam dzisiejszą pogodę na pranko, bo majówka zapowiada się nieciekawie no i zamierzam dzisiaj upiec drożdżówkę z rabarbarem

miłego dnia

"Tam jest Ci najlepiej, wiem.
Cicho... ciepło... ciemno...
I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną.
Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia.
A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia."
roksanka88 jest offline Zgłoś do moderatora