Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-30, 07:28   #661
Domi_00
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Dzień dobry

Wczoraj padłam po kolacji. TŻ zrobił spaghetti carbonara A za chwilkę szybki poranny prysznic i w drogę, zamierzam dziś poszukać kilku akcesoriów dla bobasa i dla siebie do szpitala

sunfire obyś mogła kolejne dni spędzić już w domku

Karolinek bardzo się cieszę, że wszystko się poprawia.

framboise87 fajne koszule, praktyczne na okres po porodzie. Poza tym cena ok, a uważam, że na ten czas nie warto wydawać kasy na super modne poporodowe wdzianka

Ja znalazłam takie koszule i chyba zamówię 2 lub 3 szt. http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...151404749.html
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:31   #662
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Dzien dobry! Czekam na badanie i jak bedzie ok to dzisiaj popoludniu wychodze.
Kochane trzymajcie kciuki

Wisienka jesli lapia Ciebie skurcze lydek to wez magnez. Od skurczu lydek sie u mnie zaczelo i przeszlo na skurcze macicy. Lekarz mi powiedzial ze niski poZiom magnezu jest jedna z przyczyn skurczow.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez Karolinek_ Pokaż wiadomość
Zobaczymy po porannym obchodzie mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale ten lewy bok, to juz mi cierpnie od tego lezenia - chyba mi wrosnie w to lozko

Dzieki Dziewczynki za kciuki i dobre slowo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Juz chce wracac do domku i wszystko prac
Stary 2014-04-30, 07:34   #663
joanna2228
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Sunfire i Karolinek cieszę się że już lepiej
Fame mam nadzieją, że u Ciebie też wszystko ok

Ja dzisiaj okropnie się czuję, jestem jakaś rozdygotana , niewyspana i tak mi jakoś dziwnie. Może dlatego, że się wczoraj wystraszyłam waszymi szyjkami
Miłego dnia
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:37   #664
malwiska
Zakorzenienie

aaa znalazłam wanienkę na allegro muszę ją koniecznie zamówić do końca aukcji bo później zniknie i nie się znów nie będzie pojawiała przez długi czas
Stary 2014-04-30, 07:37   #665
mamaya
Zakorzenienie

Asia, może to przez zbliżającą się zmianę ciśnienia? Na przykładzie Warszawy powiem Ci, że w piątek mają być u nas 22 stopnie a w sobotę tylko 11 I takie spadki będą w całej Polsce
Ja, szczerze mówiąc, już to czuję
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:42   #666
robaczek-85
Rozeznanie

Dzien dobry
Na skracajaca się szyjke teraz tylko magnez a w ostatecznosci szew albo plessar, lepiej uważać na siebie. Ja w pierwszej ciąży od 24 tyg miałam rozwarcie na 1,5 cm i na fenetyrolu dotrwalam do konca, ale teraz fenetyrol jest wycofany.

Zaraz się pakujemy i na weekend wybywamy do przyjaciół na podkarpacie. Daleko od domu ale bede się czuć bezpiecznie bo jade do ratownika medycznego, poród umie przyjąć :P

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:44   #667
Domi_00
Rozeznanie

Mamuśki

Wszystkim, które przesłały mi swój adres mailowy przekazałam materiały. Jeśli jakieś wiadomości się zdublowały, to wybaczcie wszystko przez ciążowe zakręcenie

Tak jak pisałam, materiały będę dostawała co tydzień, więc mogę Wam też co tydzień przesyłać

Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:48   #668
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Asia, może to przez zbliżającą się zmianę ciśnienia? Na przykładzie Warszawy powiem Ci, że w piątek mają być u nas 22 stopnie a w sobotę tylko 11 I takie spadki będą w całej Polsce
Ja, szczerze mówiąc, już to czuję
kurcze jak mogłaś? W nieświadomości żyłam... Tym bardziej muszę za pranie się brać...

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:55   #669
Karolinek_
Raczkowanie

Po wizycie - drink do odstawienia, ale reszta cukierkow zostaje
Wazne, ze jest dobrze i brzuch juz mniej agresywny i sie nie stawia
Karolinek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:55   #670
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Sunfire i Karolinek cieszę się że już lepiej

Ja dzisiaj okropnie się czuję, jestem jakaś rozdygotana , niewyspana i tak mi jakoś dziwnie. Może dlatego, że się wczoraj wystraszyłam waszymi szyjkami
Miłego dnia
Stary 2014-04-30, 08:01   #671
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
Mamuśki

Wszystkim, które przesłały mi swój adres mailowy przekazałam materiały. Jeśli jakieś wiadomości się zdublowały, to wybaczcie wszystko przez ciążowe zakręcenie

Tak jak pisałam, materiały będę dostawała co tydzień, więc mogę Wam też co tydzień przesyłać

Domi dziękuję Twoja pomoc jest nieoceniona

Ja właśnie wyszukuję rzeczy na all których mi jeszcze brakuje. Między innymi szukam rożka , któraś z Was pokazywała w poprzedniej części taki piękny w sówki ale sobie nie zapisałam a teraz nie mogę znaleźć może przypadkiem któraś ma jeszcze tego linka
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 08:02   #672
svelta
Rozeznanie

Witam się i ja, ale zmykam badania porobić. Jakiś lumpek może nawiedzę Miłego dnia
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:11   #673
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
kurcze jak mogłaś? W nieświadomości żyłam... Tym bardziej muszę za pranie się brać...

Lepiej się przygotować Słoneczko na to

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość

Ja właśnie wyszukuję rzeczy na all których mi jeszcze brakuje. Między innymi szukam rożka , któraś z Was pokazywała w poprzedniej części taki piękny w sówki ale sobie nie zapisałam a teraz nie mogę znaleźć może przypadkiem któraś ma jeszcze tego linka
Jeden z moich rożków jest w sowy, kupiłam go w Smyku. Kosztował około 40 zł z tego co pamiętam

Edytowane przez mamaya
Czas edycji: 2014-04-30 o 08:12
Stary 2014-04-30, 08:18   #674
sunfire
Rozeznanie

Ktg ok zero skurczow jeszcze tylko usg i oby do domi

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:26   #675
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Ktg ok zero skurczow jeszcze tylko usg i oby do domi

no to oby wszystko było ok, tylko wypoczywaj teraz jak najwięcej
Stary 2014-04-30, 08:28   #676
Nautiz
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim brzuchatkom!

A widzicie, czyli za dużo na początek tych pieluch liczyliśmy. W takim razie zakup wyprawki pieluch wielorazowych zwróci się po jakiś 6-8 miesiącach pieluchowania, według moich obliczeń.

Za wszystkie mamy mające problemy z szyjką trzymam kciuki, oby udało się sytuację uspokoić i spokojnie do terminu doczekać

A i jeszcze się pochwalę jaki otulacz uszyłam dla Pana pasażera. Do kompletu jeszcze będzie rożek, może powstanie nawet dziś.

Czy Wam też już jest tak ciężko? Wczoraj wyszłam na krótki spacer po osiedlu i człapałam noga za nogą, nie mogłam nabrać dawnego rozpędu, i tak mi było jakoś właśnie ciężko. To co mówią inne kobiety o III trymestrze, powoli i dla mnie staje się rzeczywistością.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg otluaczek+Lotta+snuggler04.jpg (150,6 KB, 33 załadowań)
Nautiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:30   #677
framboise87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość

framboise świetna ta koszula, chyba sobie taką kupię do porodu po spełnia wszystkie kryteria (no może poza tym że nie jest ciemna) tzn że jest dość krótka, rozpinana i na ramiączkach właśnie takiej szukałam
dzięks! chciałam właśnie, żeby nie była droga i żeby wyglądała w miarę normalnie- bez kotków, piesków i żyrafek dziś jadę po szlafrok, a wizyta u lekarza wieczorem, mam nadzieję, że wrócę z niej do domu, a nie udam się w inne miejsce...

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

Z dolegliwości ciążowych - dopadły mnie nocne skurcze łydki boli jak jasna cholera!! Wzięłabym jakiś magnez ale się boję na własną rękę więc chyba napiszę do gina co radzi jak nie wytrzymam do 7go do wizyty. No i zgaga mnie czasami zabija... kupiłam Gaviscon ale jest dla mnie tak paskudny, ze biorę tylko w stadium ekstremalnym.

Ale dziś była piękna pogoda dlaczego znów ma się wszystko popsuć w majówkę
mnie też czasami w nocy łapią takie skurcze, nie są jakieś super bolesne, ale biorę bardzo dużo magnezu- 6 tabletek dziennie, tak lekarz kazał

Cytat:
Czesc Brzuchatki
U nas juz lepiej. Magnez, luteina i nospa pomagaja. Jeszcze czasami jak sie schyle albo za szybko wstane, to cos sie dzieje, ale lezac na lewym boku brzuch mieciutki teraz dopiero widze, jak bardzo poszalalam ze wszystkim i jak malo zwracalam uwage na tempo czynnosci. Od wczoraj tylko leze, pachne i chodze do lazienki cisnienie ok, tetno Malucha tez

Witaj Marianna

Tz juz poskladal lozeczko i ogarnia teraz wozek siedzial u mnie do samego konca, do 19:00. Boroczek tez to przezywa

A Wy pilnowac sie, bo nie zna sie dnia ani godziny, kiedy szyjka zaatakuje
klask i: super, że wszystko dobrze, oby tak dalej!

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość

framboise87 fajne koszule, praktyczne na okres po porodzie. Poza tym cena ok, a uważam, że na ten czas nie warto wydawać kasy na super modne poporodowe wdzianka

Ja znalazłam takie koszule i chyba zamówię 2 lub 3 szt. http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...151404749.html
zerknęłam na te koszule też, które wstawiłaś- są bardzo ok, tylko ja muszę mieć na ramiączkach, bo jak mam coś pod samą szyję, to wydaje mi się, że się duszę- ale to takie moje dziwactwo

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Domi dziękuję Twoja pomoc jest nieoceniona

ja kupiłam rożek w sówki w smyku, były trzy wersje kolorystyczne, za 39,90, chyba taki, jak pisała mamaya
Stary 2014-04-30, 08:35   #678
mamaya
Zakorzenienie

Nautiz, śliczny otulaczek Masz talent Dziewczyno!

W odpowiedzi na Twoje pytanie to mnie jakoś strasznie ciężko nie jest Jedynie co to bardziej męczę się wchodząc po schodach, a poza tym brzucha nie czuję wcale

framboise, pewnie o tym samym rożku mówimy
Ja mam dokładnie taki ten w sowy:

A z Motherhood taki:

I poważnie rozważam dokupienie jeszcze jednego z Motherhood, bo po tym co napisała debesciara faktycznie jeden rożek to może być za mało, a tego w sowy w domu nie chcę już używać

Edytowane przez mamaya
Czas edycji: 2014-04-30 o 08:40
Stary 2014-04-30, 08:38   #679
framboise87
Raczkowanie

Cytat:
Nautiz, śliczny otulaczek Masz talent Dziewczyno!

W odpowiedzi na Twoje pytanie to mnie jakoś strasznie ciężko nie jest Jedynie co to bardziej męczę się wchodząc po schodach, a poza tym brzucha nie czuję wcale

framboise, pewnie o tym samym rożku mówimy
Ja mam dokładnie taki ten w sowy:
taaaak mam identyczny tylko z tego, co czytałam, Ty go chyba chcesz tylko do szpitala? ja się zakochałam w sówkach, jeszcze poluję na kocyk

ciężko jakoś też mi nie jest, chociaż przewrócenie się na drugi bok wymaga już trochę akrobacji, no i malowanie paznokci u stóp to też wygibasy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 08:43   #680
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez framboise87 Pokaż wiadomość
taaaak mam identyczny tylko z tego, co czytałam, Ty go chyba chcesz tylko do szpitala? ja się zakochałam w sówkach, jeszcze poluję na kocyk
Tak, chcę ten rożek tylko do szpitala, bo mnie się on akurat kompletnie nie podoba Wybrałam go jako najmniejsze zło, bo był najbardziej znośny z tych, które były dostępne w Smyku
Stary 2014-04-30, 08:54   #681
i like it
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Wiecie.. ja do tej pory byłam przekonana, że jeszcze 2 miesiące do porodu, ale po tym co lekarz mi powiedział to uświadomiłam sobie, że tego ostatniego miesiąca nawet nie ma co liczyć, bo w 9 mc można urodzić w każdej chwili
Fame nie strasz!

Cytat:
Cześć brzuchatki

Ale mnie zszokowałyście tymi szpitalami teraz sama łapię schizo... dzisiaj mój mały jakiś nad wyraz spokojny i już mnie nachodzi tona głupich myśli... No nic, każdej z osobna życzę dużo zdrówka i odpoczynku będzie dobrze... bo musi być. I witam nową mamusię

Ja ostatnio jakoś nie mam czasu kompletnie, tż na urlopie więc ciągle coś robimy i załatwiamy co się da, to kredyt, to szkoła rodzenia, to zamówienia i zakupy itd. Na szczęście już nam niewiele zostało. Zamówiliśmy mebelki , wszystkie potrzebne sprzęty użytku domowego, zostały apteczne drobiazgi a z większych rzeczy zamówić wózek (który od dawna mamy wybrany ale rodzice chcą zafundować) i fotel do karmienia dla mnie i pojechać po materacyk do Ikei bo chyba weźmiemy od nich piankowy za 130 zł, wydaje się porządny (jakieś doświadczenia?). Bujaczki, maty itp. zostawiamy bliskim na prezenty może ktoś się zlituje i kupi też nianię z monitorem oddechu a jak nie to kupimy już w lipcu.

Z dolegliwości ciążowych - dopadły mnie nocne skurcze łydki boli jak jasna cholera!! Wzięłabym jakiś magnez ale się boję na własną rękę więc chyba napiszę do gina co radzi jak nie wytrzymam do 7go do wizyty. No i zgaga mnie czasami zabija... kupiłam Gaviscon ale jest dla mnie tak paskudny, ze biorę tylko w stadium ekstremalnym.

Ale dziś była piękna pogoda dlaczego znów ma się wszystko popsuć w majówkę
kochana super,że wszystko idiz edo przodu ale uważaj na siebie bo nie ma już żartów z tego co widać na forum

Cytat:

Wisienka jesli lapia Ciebie skurcze lydek to wez magnez. Od skurczu lydek sie u mnie zaczelo i przeszlo na skurcze macicy. Lekarz mi powiedzial ze niski poZiom magnezu jest jedna z przyczyn skurczow.

Cytat:
sunfire, trzymam kciuki za wypis

Karolinek, super, że się poprawia Również trzymam kciuki za to, żeby nie trzymali Cię w tym szpitalu bez potrzeby za długo

Ja dziś całą noc nie spałam
Wczoraj myślałam, że ducha wyzionę, bo jak mi ciśnienie wróciło na normalny poziom to dla organizmu był to tak wielki skok, że prawie gryzłam ściany
No ale dziś, odpukać, na razie jest ok
bidulko oby jak najmniej takich nocy i takich skoków

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Na skracajaca się szyjke teraz tylko magnez a w ostatecznosci szew albo plessar, lepiej uważać na siebie. Ja w pierwszej ciąży od 24 tyg miałam rozwarcie na 1,5 cm i na fenetyrolu dotrwalam do konca, ale teraz fenetyrol jest wycofany.

Zaraz się pakujemy i na weekend wybywamy do przyjaciół na podkarpacie. Daleko od domu ale bede się czuć bezpiecznie bo jade do ratownika medycznego, poród umie przyjąć :P
udanego weekendu!

Cytat:
Napisane przez Nautiz Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim brzuchatkom!

A widzicie, czyli za dużo na początek tych pieluch liczyliśmy. W takim razie zakup wyprawki pieluch wielorazowych zwróci się po jakiś 6-8 miesiącach pieluchowania, według moich obliczeń.

Za wszystkie mamy mające problemy z szyjką trzymam kciuki, oby udało się sytuację uspokoić i spokojnie do terminu doczekać

A i jeszcze się pochwalę jaki otulacz uszyłam dla Pana pasażera. Do kompletu jeszcze będzie rożek, może powstanie nawet dziś.

Czy Wam też już jest tak ciężko? Wczoraj wyszłam na krótki spacer po osiedlu i człapałam noga za nogą, nie mogłam nabrać dawnego rozpędu, i tak mi było jakoś właśnie ciężko. To co mówią inne kobiety o III trymestrze, powoli i dla mnie staje się rzeczywistością.
piękny ten otulacz! mi również jest coraz ciężej tak jakby objawy z pierwszego trymestru powróciły nasilone plus wielki brzuch i lekko nie jest

witam się porannie! dziewczynki i ja zaczęłam wpadać w panikę i na gwałt mam zamiar dokompletować wszytko. Dziś jedziemy po łóżeczko do ikei i mam pytanie do mamaya odnośnie materaca, z tego co pamiętam to miałaś zamiar kupować lateksowy materacyk w ikei ale ostatecznie chyba wybrałaś inny -możesz powiedzieć dlaczego zmieniłaś zdanie i ewentualnie podać linka do tego na który się zdecydowałaś???? będę bardzo wdzięczna
a jeśli chodzi o resztę zakupów to powiedzcie mi czy sterylizator do butelek,rożne rodzaje butelek (na razie mam 1 sztuke) podgrzewacz i tp też muszę kupować skoro mam zamiar karmić piersią?sorry za głupie pytania ale nie wiem. Na szkole rodzenia powiedzieli nam, że laktator najlepiej kupić dopiero jak będzie potrzeba po porodzie a nie przed bo można go źle dobrać a z pozostałymi rzeczami jak jest?

Edytowane przez i like it
Czas edycji: 2014-04-30 o 08:55
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:54   #682
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
W lumpku byłam i kupiłam sobie kiecke na komunię, taka niby w łączke, ale ładna, elegancka, nie potęguje mojego i tak dużego brzucha W ogóle stwierdzam że moje oczy w lumpku bardziej kierują się na rzeczy do karmienia niż na te dziecięce czy ciążowe.. dziwne.... Z wyprawki nie kupiłam jednak nic ale nie ma tych rzeczy wiele, w razie czego octenisept może i tż kupić...
a ja właśnie nie patrzę w ogóle pod tym względem, bo nie mam jakoś tego na myśli, że będę karmic zawsze jak wpadam do lumpka to od razu kieruje się na dzieciuchowe
ale teraz serio za tym tez popatrzę

Cytat:
Myślę, że magnez możesz brać chociaż ja do tej pory brałam 2x1 a skurcze łydek i tak miałam w nocy
Lekarz po wczorajszym kazał mi brać 3x1 magnez i 2x1 no-spę

Cytat:
Ja dziś całą noc nie spałam
Wczoraj myślałam, że ducha wyzionę, bo jak mi ciśnienie wróciło na normalny poziom to dla organizmu był to tak wielki skok, że prawie gryzłam ściany
No ale dziś, odpukać, na razie jest ok
uważaj na siebie mam nadzieję, że już Cię nie dopadnie taki stan

Cytat:
\
dziękuję, lepiej dzisiaj się czuję
no i sama leż i odpoczywaj

Cytat:
zapraszam po sąsiedzku do lubelskiego do mnie
Miłego wypoczynku!

Cytat:
śliczny! masz talent

Witam!
Nadaje z łóżka
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:56   #683
i like it
Rozeznanie

Karolinek gdzieś mi zjadło posta do Ciebie!Oczywiście trzymam kciuki i dużo zdrówka dla Was
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 09:08   #684
mamaya
Zakorzenienie

i like it, materacyk w końcu kupiłam Hevea Baby lateksowy. Do zmiany decyzji skłonił mnie fakt, że Hevea to firma specjalizująca się w materacach, te materacyki mają świetną opinię, poza tym był tańszy o 50 zł od materacyka lateksowego z Ikei.
Ponadto Hevea Baby ma świetny "pokrowiec", który zawiera bodajże 60% czy nawet 80% bawełny organicznej
Te materacyki z Ikei też są dobre, także jeśli jesteś zdecydowana na ten ikeowski to myślę, że się nie zawiedziesz
Stary 2014-04-30, 09:08   #685
joanna2228
Wtajemniczenie

Mam pytanie dziewczyny, jak sądzicie czy po cc pas poporodowy się przyda jak będzie gorąco, tylko nie mylcie z wyszczuplającym ?
Miłością tą największą
Stary 2014-04-30, 09:15   #686
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie dziewczyny, jak sądzicie czy po cc pas poporodowy się przyda jak będzie gorąco, tylko nie mylcie z wyszczuplającym ?
o czym Ty kobieto do mnie mowisz? jaki znowu pas?

ah! a ja dziś zaczynam 8mc

a ja się zapytam jeszcze:
Wiem, że macie sprzedawców na all godnych polecenia.. a ja chciałabym się jeszcze raz zapytac o ich nicki chodzi mi szczególnie o takich co mają duży wybór produktów, bo jakbym zamawiała u jednego to najczęściej koszt przesyłki jest jeden
Z góry dziękuję
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 09:16   #687
sunfire
Rozeznanie

A ja jeszcze zostaje na wszelki wypadek na dwa dni ehh ja chce do domu

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 09:17   #688
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupuję
Cena tych pasów nie jest bardzo wysoka, a wolę mieć i nawet nie skorzystać niż nie mieć i żałować, że nie miałam
Stary 2014-04-30, 09:22   #689
roksanka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Roksanka mogę Ci rękę podać. I chyba przełożę wizytę bo ten brzuch to mnie niepokoi.

U mnie dzisiaj już lepiej, pewnie to z tej paniki

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
mam nadzieje że już żadna nie wyskoczy z czymś co może przyspieszyć poród no chyba że chce dostać
ja uciekam spać, mam nadzieje że na jutrzejszej wizycie wszystko będzie ok dam wam oczywiście znać
dobranoc
za dzisiejszą wizytę

Cytat:

Cytat:
Zobaczymy po porannym obchodzie mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale ten lewy bok, to juz mi cierpnie od tego lezenia - chyba mi wrosnie w to lozko

Dzieki Dziewczynki za kciuki i dobre slowo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Juz chce wracac do domku i wszystko prac

Cytat:
Dzien dobry

Udanego wypoczynku

Cytat:
Śliczny masz talent

___
witam

Chyba wykorzystam dzisiejszą pogodę na pranko, bo majówka zapowiada się nieciekawie no i zamierzam dzisiaj upiec drożdżówkę z rabarbarem

miłego dnia

"Tam jest Ci najlepiej, wiem.
Cicho... ciepło... ciemno...
I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną.
Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia.
A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia."
roksanka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 09:27   #690
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
o czym Ty kobieto do mnie mowisz? jaki znowu pas?

ah! a ja dziś zaczynam 8mc
za 8 miesiąc

a co do pasa to podtrzymuje on mięśnie brzucha zwłaszcza po cesarce

Cytat:
A ja jeszcze zostaje na wszelki wypadek na dwa dni ehh ja chce do domu

ouuu nouu jeszcze dwa dni ale może tak bezpieczniej

Cytat:
Ja kupuję
Cena tych pasów nie jest bardzo wysoka, a wolę mieć i nawet nie skorzystać niż nie mieć i żałować, że nie miałam
Myślałam o tym http://sklepwiatraczek.pl/product-po...FSjpwgodPJYAsQ
Podobno ma dobre opinie

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Fame myślę i myślę , liczę i ja zaczynam 8 miesiąc w sobotę łooo matko jak zleciało
Miłością tą największą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości