Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-03, 21:50   #866
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
A ja tam nie będę płakać za rozstępami,jakoś jestem durna i chciałabym chociaż mieć oczywiście niewielkie,bo chociaż będę wiedziała,że jestem w ciąży Może to dlatego,że jeszcze ta ciąża nie dała mi w kość ani mdłościami ani wymiotami
Mi się zdaje,że to trzeba mieć po prostu tendencje do rozstępów Ale może kremy coś działają,zawsze warto próbować jak ktoś bardzo chce zapobiec rozstępom

O tak w III trymestrze to podobno są okropne...Ale Ci powiem moja siostra i koleżanka nie miały nic przez całą ciąże a tu tydzień i 2 tyg. przed porodem jednej i drugiej wyskoczyły i to niemałe ale w obu przypadkach szybko zniknęło... I siostra jest z natury chudej kości,w ogóle taki anorektyk jak ja przed ciąża i jej bebzon wywaliło wielki a koleżanka grubiutka i też dużo jej się przytyło I u nich to tycie było nagle i bardzo nasilone,czyli najlepsze warunki dla rozstępów a jednak stosunkowo późno się pojawiły.Tu nie ma reguły,każdy jest inny jak widać

Nosz Ty, nie zalamuj mnie. Jakie roztepy.... Później, po ciąży juz nie będziesz chciała mieć.

Ja strasznie nie chce. Mam nadzieje, ze teraz tez się uchowam.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

tez tego uzywam , neistety nei systematycznie
z babydream odkryłam jeszcze mleczko z tej seri do kąpieli i jest super, na dobra sprawe mozna sie po nim juz nie smarowac bo skóra nawilzona
OOo, dobrze,swe mówisz, tez poszukam tego mleczka do kąpieli.

Ja się smaruje codziennie,a nawet dwa razy dziennie. Nie zawsze mi się chce, ale Lubie miec nawilzona skore.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
dokładnei , tez codzienna pielegnacja i starczy
jedyne co zamieniłam to balsamy ze zwykłego na ten babydream
ale ja nawet jak w ciazy nei byłam to czasem do niego wracałam bo fajny

polecam tez serie dla dzieci

moje dziecko sobie wymyśliło ze dzidzia wpadła do dziurki i pokazuje na pępek podchodzi tez do mnei i podnosi mi bluzke i wkłada palucha do pepka

Jejku ja tez uwielbiam serie dla dzieci,ale teraz zamienilam na emolium. A balsam z ziaji - bo tak nam alergologii kazała.

A moja Majeczka za która szaleńczo tesknie robi dokładnie tak samo, a pępek to :pepe.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/k1318-Mama_Coffee
Widzieliście to ??? jak zobaczyłam reklamę to padłam ze śmiechu a cena powala na cycki

ja się nie boję rozstępów bo mam ich sporo z okresu dojrzewania w tej chwili są juz tak jasne że ich nie widać a te co mi się teraz robią to tak na prawdę idą tą samą drogą co tamte , a mam aż dwie kropki jak na razie o średnicy 0,5 cm więc phiiii

Aaa a smaruję sie tez dlatego że dzięki temu brzuch nie swędzi mnie , a jak zaczyna swędzieć to jest znak że skóra się rozciąga więc czemu się czymś nie smyrnąć ;-)
Nie otwiera mi się ten link.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
no własnie te swędzenie ...dlatego ja lubie sie po balsamować bo skóra lepsza a jak sie spiesze to nei zawsze sie smaruję
teraz w ogóle jest czad z tym mleczkiem do wody bo serio mi fajnie nawilza, własnei zaraz ide polezec chwilke w wannie
A to jest jakieś mleczko takie jak żel czy tylko do wody je się wlewa? Bo ja nie mam wanny....

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Byliśmy w planetarium w Centrum Kopernika mała fikała w brzuszku jak szalona podczas seansu chyba podobało jej się oglądanie filmu o "czarnych dziurach "

W tej chwili walczę z bólem gardła nadal i kaszlem do tego , trzeszczy mi aż w uszach piję herbatkę z miodkiem i zajadam tabsy prenalen popijam syropem prenalen na noc wezmę jeszcze apap żebym jutro mogła spokojnie obejrzeć stadion narodowy bo inaczej oszaleje
Hu
po 17 wyszło słońce w Warszawie no cóż "taki mamy klimat "...

Zjadłam dziś śniadanie na 5 gwiazdek jak w egipcie idziesz i jesz ile chcesz ... najadłam się tak że jak poszliśmy na obiad to nie mogłam dokończyć obiadu a jadłam zrazy wołowe które jak dla mnie były z wieprza no ale cóż , po tem do tego dostalismy deser ja wzielam naleśniki z prażonymi jabłkami a tż z serem i zjedlismy po dwa kęsy bo pękaliśmy już w szwach , zżarłam espumisan i pierdziałam jak szalona no i w końcu poszła porządna "2"

ogólnie to chciałam obwieścić całemu światu że KOCHAM MOJEGO MĘŻA ! zapewnił mi mnóstwo atrakcji mimo to że boli mnie gardło , martwi mnie twardnienie macicy to jestem zadowolona z majówki
Ale super się bawicie. Cieszę się! Zdrowiej tylko szybko.

A ja 2 nie mogę zrobić w szpitalu....
I w ogóle mam zostawić wkładkę higieniczną do badania z nocy....

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:

W sumie mój mąż dobrze stwierdził . Ze wybierzemy to co nam sie podoba a reszte spowrotem na allegro tak więc nic nie strace
No w sumie racja, może jak będziecie mieli darta to zarobicie jeszcze na tym. Macie głowę do interesów.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora