Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-05, 11:36   #2018
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Rodzina Tżta też jakaś taka niepoważna, że nie dzwonili do nas tylko do jego rodziców (którzy nam nic nie przekazywali oczywiście).
To tak jak u nas! Większość rodziny TŻ dzwoniła do jego mamy, a ona zamiast nam powiedzieć to uznała że będzie mówić tylko jak odmawiają dopiero ostatniego dnia siedliśmy z nią i czytaliśmy listę po kolei i ona mówiła czy będą czy nie.

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze taki temat już był ale jak wiecie nie dawno skarżyłam się że rodzice nie chcą nawet słyszeć o wyborze alkoholi "bo jest czas!" no i nagle ich oświeciło że czasu nie ma i ze wino jest drogie i w ogóle stąd moje pytanie jakie wina polecacie najlepiej takie mniej znane dobre i tanie intreresują mnie wszystkie rodzaje bo wino ma być na stoliku z różnymi alkoholami a nie do kolacji czy też obiadu.
My mamy mołdawskie i one kosztują 16-20 zł więc są dość tanie i dobre. Mamy słodkie i półwytrawne, są też półsłodkie.

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - po oczepinach Wasi mężowie będą zakładali jakieś inne krawaty czy pozostaną bez?
Mój zostanie bez niczego. Jeszcze nigdy nie widziałam żeby pan młody zakładał dodatkowy krawat.

Szczeperka gratuluję panieńskiego

My w weekend majowy mieliśmy spotkanie z managerem restauracji, ustaliliśmy menu i wszystkie szczegóły. Zamówiłam bukiet u koleżanki, stwierdziłam że nie będę szaleć z bukietem za 300 zł a ona pracowała w kwiaciarni w której chciałam robić bukiet. Umówiłam się na próbną fryzurę i makijaż w środę przed ślubem nie było innej możliwości. Kupiłyśmy mamie sukienkę, buty idą z allegro, jeszcze torebka i będzie komplet.
Dziś 40 DDŚ

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora