2014-05-06, 08:05
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Napisane przez say-hello
jaki w ogóle macie plan na zimne ognie? ja bym chciała podczas pierwszego tańca, ale boję się, że się tam zaczadzimy 
|
My kupiliśmy 5 paczek po 5 sztuk ogni 70 cm. Płaciliśmy za paczkę ok. 4 zł. Jeden już spaliłam licząc czas palenia My chcemy te ognie wykorzystać do zdjęcia, marzy mi się zdjęcie na pomoście, w tle jezioro, zachód słońca i te zimne ognie które będziemy trzymać my i nasi znajomi.
Cornflower super relacja, cenne rady Z orkiestrą i brakiem pogłosu, byłam już na takim weselu gdzie salę taneczną od jadalnej oddzielał hall, nikt nie słyszał muzyki, więc u nas jedna sala była wymogiem przy wyborze restauracji.
Cytat:
Napisane przez madzixx88
|
Super że wszystko się udało! Jeszcze raz ogromne gratulacje!
Po takich relacjach aż nie mogę się doczekać swojego ślubu 
Ijaa dzięki za zestawienie alkoholi My na 100 osób mamy 100 butelek wódki i mój tata chce dokupić 
Ja wczoraj zamówiłam plakat na odciski do księgi gości. Chciałam drukować sama ale stwierdziłam że koszt podobny, bo wydruki A2 są w standardzie z plotera na cienkim papierze, na kartonie wychodzi drożej i jest liczone od m2 i ilości tuszu. A ja za 50 zł mam gotowy plakat z instrukcją 
Plan na ten tydzień mamy napięty, trzeba załatwić licencję od księdza, iść do spowiedzi, umówić się na degustację tortów, umówić się na przymiarkę obrączek, zrobić opaskę na włosy bo za tydzień przymiarka sukni...
Jeszcze mała uwaga techniczna dla dziewczyn robiących koszyczki ratunkowe. Sprawdzałyście w swoich restauracjach czy w toalecie jest miejsce na nie? Ja byłam w piątek u siebie i nie wiem gdzie te koszyki postawić. W toalecie jest blat i umywalki nablatowe, blat jest dopasowany idealnie pod te umywalki i nie ma żadnego wolnego miejsca na koszyk. 3 dni przed ślubem będę musiała pójść tam z koszykiem i sprawdzić gdzie go wcisnąć, ale koszyki któe kupiłam są na pewno za duże i muszę kupić nowe połowę mniejsze.
Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-05-06 o 08:15
|
|
|