2007-06-24, 20:01
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
Ale jestem szczesliwa w srode konczy sie szyc moja sukienka  tylko sie teraz zastanawiam jakai welon do niej czy za ramiona czy taki do pasa oba sa super  co radzicie ???
Dzis rodzice kupili nam juz prezent slubny  SAMOCHODZIK  jest sliczny postaram sie potem wklecic fotke jego i welonow 
|
Moim zdaniem 2 jest lepszy tzn troszke wysmukla sylwetke ale może to tylko złudzenie bo zdjęcie jest robione z dalszej odległości Prezenta super macie 
Cytat:
Napisane przez annabel_lee
Dziewczyny, jestem załamana  Wszystko wskazuje na to, że ze 140 zaproszonych przez nas gości, na wesele przyjdzie może z 50 osób  Zaczynam żałować, ze w ogóle robimy to wesele. na początku planowaliśmy tylko obiad dla rodziny, ale oczywiście moja mama była niepocieszona, a poza tym ja się trochę bałam, ze będę później tego żałować. A teraz żałuję, że jednak się zdecydowaliśmy. Nie dość, ze bardzo stresuję się tym weselem, bo nie należę do osób śmiałych, a wręcz przeciwnie, to jeszcze wszyscy nas olali 
|
kurcze ... u nas powoli zaczyna dziać sie dokładnie tak samo, Moj tz stwierdził ze teraz to chyba przychodzą tylko Ci którzy uznają ze "musza" bo nie przyjśc nie wypada. Tez troszke czuje sie olewana szczególnie jak słysze przyszlibysmy napewno ale ....
|
|
|