Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-24, 20:01   #243
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ale jestem szczesliwa w srode konczy sie szyc moja sukienka tylko sie teraz zastanawiam jakai welon do niej czy za ramiona czy taki do pasa oba sa super co radzicie ???
Dzis rodzice kupili nam juz prezent slubny SAMOCHODZIK jest sliczny postaram sie potem wklecic fotke jego i welonow
Moim zdaniem 2 jest lepszy tzn troszke wysmukla sylwetke ale może to tylko złudzenie bo zdjęcie jest robione z dalszej odległości Prezenta super macie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem załamana Wszystko wskazuje na to, że ze 140 zaproszonych przez nas gości, na wesele przyjdzie może z 50 osób Zaczynam żałować, ze w ogóle robimy to wesele. na początku planowaliśmy tylko obiad dla rodziny, ale oczywiście moja mama była niepocieszona, a poza tym ja się trochę bałam, ze będę później tego żałować. A teraz żałuję, że jednak się zdecydowaliśmy. Nie dość, ze bardzo stresuję się tym weselem, bo nie należę do osób śmiałych, a wręcz przeciwnie, to jeszcze wszyscy nas olali
kurcze ... u nas powoli zaczyna dziać sie dokładnie tak samo, Moj tz stwierdził ze teraz to chyba przychodzą tylko Ci którzy uznają ze "musza" bo nie przyjśc nie wypada. Tez troszke czuje sie olewana szczególnie jak słysze przyszlibysmy napewno ale ....
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora