Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-22, 15:47   #211
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Ja również makijaż będę miała na 13.00
Jolinku, wyślesz mi jeszcze raz na PW namiary na tę Twoją makijażystkę? Ta, którą ja chciałam nie ma wolnego terminu, a ja bardzo bym chciała, żeby to był ktoś, kto przyjedzie do mnie do domu. Robisz próbny makijaż?
Stary 2007-06-22, 17:46   #212
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

NO i po obronie chyba za bardzo sie stresowałam bo wcale nie było tak strasznie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Ja tez tak mialam!siedzialam w pracy jak na szpilkach!ale od wczoraj jestem juz na urlopie.Bylam w salonie na algach,hennie.Dzis podpisywanie dokumentow i paznokcie a moj tata z Grzesiem zawoza wodeczke,owoce,kielonki na zbicie itp rzeczy na sale.Cos mi sie poprzestawialo w klawiaturze i nie moge pisac z polskimi znakami.
to juz jutro!!!!prawie cala noc nie spalam a moze tzlko tak mi sie snilo...boli mnie zoladek.tlumacze sobie luz po co te nerwy.kazdz mi tak mowi ale jest madry bo albo jest po slubie albo przed!siostra mojego Grzeska tez tak przezywala i dzis stwierdza ze nerwy byly niepotrzebne i wszystko psuly.
ale pogoda lipna,pochmurno,smutno.ni e chce upalu ale bez przesady.sloneczko musi byc!sorki ze sie tak rozpisalam ale chyba wybaczycie...
alusiu a widzisz ostatnio pisałas ze jestes dziwnie spokojna. To chyba taka cisza przed burzą w tym znaczeniu stresem

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Tak bym Wam chciała wszystko opisać ze szczegółami, ale dosłownie nie mam kiedy... Ale mam nadzieję, że kiedyś wreszcie znajdę chwilę, żeby wszystko opisać. Małżeństwo to coś niesamowitego. Znajomi się mnie pytają, czy coś się zmieniło. Otóż wszystko! To jest nie do opisania. Jest po prostu fantastycznie! Jestem przeszczęśliwa. Życzę Wam wszystkim równie udanych ślubów i wesel co moje. Wszyscy goście byli pod wrażeniem i z całego serca gratulowali nam niemal wszystkiego. Po prostu wszystkim się wszystko podobało! A ślub był jak z bajki, zupełnie inny niż wszystkie. Udzielał nam go nasz przyjaciel, wszystko czytali nasi znajomi, było specjalne błogosławieństwo podczas którego musieliśmy przejść do Prezbiterium i ksiądz położył na naszych głowach ręce (to było dla nas zaskoczenie, a co dopiero dla gości!) No nic, lecę zajmować się mężem... Obiecuję, że jak znajdę chwilę, to wszystko opiszę dokładnie i powysyłam Wam zdjęcia na maila.
czekamy czekamy.

Jutro lecimy na nauki weekendowe (znając zycie bede miała co czytac po powrocie) w zwiążku z tym Kochane jutro ślubujące już dzisiaj zycze Wam wspaniałej uroczystości dużo usmiechu i wspaniałej pogody
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 18:28   #213
paprotnik528
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
w sumie to ja nie pytałam, mówiła mi ze ta Marat jest naprawdę dobra, ale o tej kosmetyczce w Babskim Swiecie to nic nie wiem. Wiem, że nie warto iść do Casjopeji, tam na przeciwko!

eemila koniec na pewno dziś nie zasnę bo wybierałam się do Casjopeji a teraz nie wiem ........ nie wiem do kogo pójść....dlaczego nie warto?.... jestem załamana- nie mam ani fryzjera ani kosmetyczki - moja fryzjerko-wizażystka zaszła w ciąże

Pomóżcie (nmajlepiej gdzieś przy centrum lublina)
paprotnik528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 19:59   #214
monik1984
Raczkowanie

Witam wszystkich, bardzo dlugo nie czytalam wiadomosci na tym forum, ale jutro mam egzamin i musze sie troche odstresowac
Moj slub jest 29 marca 2008
, mam male pytanko na ile wczesniej powinnam zamowic termin slubu i czy potrzebne sa jakies dokumenty , i czy na wejscie musze cos placic czy to potem
i na ile wczesnij zamowic powinnam fryzjera ( moze macie jakies sprawdzone na czechowie???)
Kurcze ale jestem niedoinformowana
monik1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 20:19   #215
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Cytat:
Napisane przez paprotnik528 Pokaż wiadomość
eemila koniec na pewno dziś nie zasnę bo wybierałam się do Casjopeji a teraz nie wiem ........ nie wiem do kogo pójść....dlaczego nie warto?.... jestem załamana- nie mam ani fryzjera ani kosmetyczki - moja fryzjerko-wizażystka zaszła w ciąże

Pomóżcie (nmajlepiej gdzieś przy centrum lublina)
wcześniej się wypowiadałam na temat Casjopeji, byłam tam na próbnym i po 2 godzinach praktycznie nic nie robienia rozpadła mi się!!! jakoś pani nic nie mogła mi dobrac i w koncu zrobiła całkiem inaczej niż jej powiedziałam. Za próbną zapłaciłam 100zł i na prawdę byłam wkurzona tym wykonaniem.

i muszę wam powiedzieć że dzisiaj jestem barzdo szcześliwa ponieważ moi znjomi ktorzy mieszkaja za granicą zakupili bilety na ślub i przyjeżdzają całą paczka do nas, naprawdę nie myślałam że tak barzdo beda chcieli przyleciec specjalnie na dwa dni, tracić pieniedzy(dość dużych jak na ich sytuację) i kombinować z urlopem ale zaskoczenie huuurraaaa!
i mojego miśka chrzesna zrobiła nam niespodziankę i zarezerwowała nam nocleg na noc poślubną w Vanilli na deptaku(to miała byc niespodzianka ale nie mogła wytrzymać i sie wygadała)

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 21:20   #216
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

właściwie mamy jeszcze tylko 3 tygodnie i zostało kilka rzeczy do załatwienia
a ja właśnie się dowiedziałam, że w między czasie jadę na jakieś szkolenie wyjazdowe i muszę na pewno na jeden dzień skoczyć do w-wy służbowo, i w ogóle mam dosyć a TŻ ma też więcej pracy i non stop siedzi w robocie....
kiedy ja to wszystko załatwię??? normalnie mam nerwa!

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 22:56   #217
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
wcześniej się wypowiadałam na temat Casjopeji, byłam tam na próbnym i po 2 godzinach praktycznie nic nie robienia rozpadła mi się!!! jakoś pani nic nie mogła mi dobrac i w koncu zrobiła całkiem inaczej niż jej powiedziałam. Za próbną zapłaciłam 100zł i na prawdę byłam wkurzona tym wykonaniem.

i muszę wam powiedzieć że dzisiaj jestem barzdo szcześliwa ponieważ moi znjomi ktorzy mieszkaja za granicą zakupili bilety na ślub i przyjeżdzają całą paczka do nas, naprawdę nie myślałam że tak barzdo beda chcieli przyleciec specjalnie na dwa dni, tracić pieniedzy(dość dużych jak na ich sytuację) i kombinować z urlopem ale zaskoczenie huuurraaaa!
i mojego miśka chrzesna zrobiła nam niespodziankę i zarezerwowała nam nocleg na noc poślubną w Vanilli na deptaku(to miała byc niespodzianka ale nie mogła wytrzymać i sie wygadała)
oooooo nie wiedziałam że w Vanilli sa noclegi? tam na górze??
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 08:17   #218
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Dziewczyny dziekuje Wam za słowa otuchy i życzonka!Trzymajcie kciuki!zaraz wychodze do fryzjera.buziaki
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 08:39   #219
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Cytat:
Dziewczyny dziekuje Wam za słowa otuchy i życzonka!Trzymajcie kciuki!zaraz wychodze do fryzjera.buziaki
Alusia trzymam kciuki. I pamiętaj, żeby się uśmiechać I świetnej zabawy do białego rana życzę, najpiękniejszego dnia w życiu i wielu miłych wspomnień a po wszystkim oczywiście czekamy na relacje

Jak już pisałam wcześniej 30.06 mam próbną fryzurkę U Ani. Mimo, że jedna z Was miała niemiłe wspomnienia, to ja zaryzykuję. Może nie będzie tak źle...
Poza tym na makijaż idę do Slim Line. Akurat fryzjer i makijaż prawie w jednym miejscu i to w sumie zadecydowało o wyborze kosmetyczki
A któraś z Was będzie może tego dnia U Ani na czesaniu bądź w Slim Line na makijażu?

Na pewno zdam relacje z wrażeń, choć to dopiero za tydzień...

Pozdrawiam
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 08:56   #220
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Cytat:
Dziewczyny dziękuje Wam za słowa otuchy i życzonka!Trzymajcie kciuki!zaraz wychodzę do fryzjera.buziaki
Alu - życzę Ci mnóstwa wspaniałych chwil w tym szczególnym dniu, dużo uśmiechu i radości. Mało stresu i żeby błahostki nie wyprowadziły Cię z równowagi. I w ogóle wszystkiego naj naj naj...
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 09:16   #221
martuko
Wtajemniczenie

ja też życze wszystkiego naj naj. Pogoda się poprawia więc pięknego dnia możesz się spodziewac bądź słoneczną panną młodą

anja79, nie dostalam od Ciebie namiarow na fryzjerkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-23, 13:55   #222
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Dziewczyny pomocy! Za tydzień ślub a mi sukcesywnie przybywa na twarzy jakis dziwnych malych krostek!!koszmar,potrzebn a mi jakas szybka kuracja,mysle ze to wina tego ze nie uzywam kremu na lato od slonca tylko taki jak na caly rok,nie wiem co robic,pomóżcie!!
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 14:50   #223
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
Alusia trzymam kciuki. I pamiętaj, żeby się uśmiechać I świetnej zabawy do białego rana życzę, najpiękniejszego dnia w życiu i wielu miłych wspomnień a po wszystkim oczywiście czekamy na relacje

Jak już pisałam wcześniej 30.06 mam próbną fryzurkę U Ani. Mimo, że jedna z Was miała niemiłe wspomnienia, to ja zaryzykuję. Może nie będzie tak źle...
Poza tym na makijaż idę do Slim Line. Akurat fryzjer i makijaż prawie w jednym miejscu i to w sumie zadecydowało o wyborze kosmetyczki
A któraś z Was będzie może tego dnia U Ani na czesaniu bądź w Slim Line na makijażu?

Na pewno zdam relacje z wrażeń, choć to dopiero za tydzień...

Pozdrawiam
Ja mam makijaż 30.06 w SlimLine, ale to już ten docelowy Mam tam być ok 12, aTy na którą się zapisałaś??
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 15:38   #224
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
oooooo nie wiedziałam że w Vanilli sa noclegi? tam na górze??
właściwie to nawet nie wiem bo tam nie byłam, ale wiem że ten hotel powstał niedawno

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 15:53   #225
Malpka
Zakorzenienie

dziewczynki dzis slubujące i ja śle moc uścisków jakoś głowę mi zaprzątnął dzisiejszy egzamin i zapomniałam rano napisać no ale juz nadrabiam Duzo uśmiechu i radości i obyście były bardzo szczęśliwe ze swoimi mężami

agusiagr ty jesteś ze świdnika wiec powiedz mi w Świdniku robisz sobie fryzurkę ślubną czy w lublinie?? Bede wdzięczna za odpowiedz

A ja ide za tydzien na wesele (rano mam obrone a pożniej będe oblewać albo zalewac )To juz 4 moje wesele licząc od maja. Moze któraś będzie się bawić w Marzannie co
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 16:39   #226
bandola18
Zadomowienie

Hejka, wskoczyłam trochę na chwilę, wczoraj miałam panieński, było super, wielki zlot bab w domu a potem dicho w nowym lokalu w Plazie.
Dostałam super prezenciki między innymi kajdanki z futerkiem, kamasutrę i koszulkę nocną na noc poślubną. Dziewczyny się postarały, wieczór się udał życzę wszystkim takiej zabawy jak my miałyśmy. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj nowym mężatkom! Ja już za tydzień, och ...
Stary 2007-06-23, 20:40   #227
brunetka2000
Zakorzenienie

Wróciłam!!!!: jupi:
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:29   #228
pola_m
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
powiedzcie mi przy jakiej piosence bedziecie tanczyc z rodzicami?czy znacie cos ladnego,nawiazujacego do rodzicow i rodziny,ale nie tak paskudnie doslownego jak "cudownych rodzicow mam"?
mi przychodzi do głowy "rodzina" kabaretu starszych panów, nie jest taka sztampowa, z lekkim przymróżeniem oka... ale moze macie jakies inne propozycje?
pozdrawiam
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 22:48   #229
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Ja mam makijaż 30.06 w SlimLine, ale to już ten docelowy Mam tam być ok 12, aTy na którą się zapisałaś??
hmmm to Sonia mnie zaniepokoiłaś, gdyż ja jestem umówiona na 12.30, makijaż podobno będzie trwał ok godziny... Następna klientka jest o 13.30. Pytałam, co sie stanie jeśli przyjde nieco później. Powiedziano mi, że w takiej sytuacji makijaż trwałby krócej... A ja chcę mieć taki no jak się należy Więc teraz nie wiem jak to będzie... Może warto tą sprawę wyjaśnić... Co o tym myślisz?

Pozdrawiam dobranoc
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 10:18   #230
martuko
Wtajemniczenie

no to ja się pochwalę naszymi obrączkami bo chyba takich jeszcze u żadnej z Was nie widziałam bardzo mi się podoba jak do siebie pasuja, teraz sobie jeszcze tak poleżą, jedna w drugiej a potem już na swoje miejsce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrączki1.JPG (33,2 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraczki3.JPG (42,5 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2007-06-24 o 10:53 Powód: dodanie zdjęcia
Stary 2007-06-24, 10:54   #231
mila25
Raczkowanie

Panny kto dzis idzie na skupienie na Krochmalna?
A moze ktoras z Was tam byla? jak jest?
Stary 2007-06-24, 12:16   #232
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Małpka ja będę robić sobie fryzurę, pazurki i makijaż w Prestiżu koło starego rybnego.A jaki będzie efekt to dam znać za 2 tyg
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 12:20   #233
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Pola_ m w którym dokładnie miejscu na królewskiej jest ten salon do którego się wybierasz? szukałam go ale nie znalazłam ile kosztuje próbny i ten właściwy?

Byłam ostatnio u swojej fryzjerki i umówiłam się już na fryzurę ślubną na 9.00.ślub na 15.00 nie wiem czy to nie za wcześnie? nie mamy żadnych zdjęć przed ślubem tylko błogosławieństwo. fryzura ślubna do 80zł (w zależności od tego co się robi), próbna połowę ceny-Lenko to wiadomość szczególnie dla Ciebie, bo ten fryzjer na Startowej.

Na makijaż chciałbym iść do Slim LIne bo to blisko ale poczekam na opinie Soni i MegiWU.dziewczyny może tam są dwie makijażystki i stąd ta niezgodność z godzinami?

Aluszru, Alusia i Paticzka wszystkiego naj

Edytowane przez silvershine
Czas edycji: 2007-06-24 o 18:40
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 12:27   #234
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Silvershine nie wydaje mi się, żeby to było za wcześnie, jak w tamtym roku byłam starszą to ślub był o 18 i do fryzjera razem z Panną Młodą poszłyśmy na 9, o 16 był makijaż i ledwo zdążyłyśmy, a też było tylko błogosławieństwo przed ślubem
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 16:34   #235
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Ja mam ślub na 16,fryzjer na 11,makijaż na 13,nie mamy tez zdjęć wcześniej,samo błogosławieństwo,byłam na próbnym czesaniu i zajmie to godzinke,potem makijaż 30 minut i o 14 zaczne sie ubierac.myśle ze zdąze ze wszystkim na spokojnie tzn może nie całkiem na spokojnie ale zdąże
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 16:52   #236
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Własnie wróciliśmy z nauk w Świdniku (nasz proboszcz nie miał nic przeciwko temu) ale było chyba lepiej niż sie spodziewalismy

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Wróciłam!!!!: jupi:
W końcu

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
powiedzcie mi przy jakiej piosence bedziecie tanczyc z rodzicami?czy znacie cos ladnego,nawiazujacego do rodzicow i rodziny,ale nie tak paskudnie doslownego jak "cudownych rodzicow mam"?
mi przychodzi do głowy "rodzina" kabaretu starszych panów, nie jest taka sztampowa, z lekkim przymróżeniem oka... ale moze macie jakies inne propozycje?
pozdrawiam
oprócz piosenki starszych Panów nie znam nic ciekawego, a co do piosenki cudownych rodziców mam to może jest i paskudnie dosłowna ale tym samym taka wyjątkowa ze chyba nie zamienie jej na nic innego
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 18:35   #237
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy! Za tydzień ślub a mi sukcesywnie przybywa na twarzy jakis dziwnych malych krostek!!koszmar,potrzebn a mi jakas szybka kuracja,mysle ze to wina tego ze nie uzywam kremu na lato od slonca tylko taki jak na caly rok,nie wiem co robic,pomóżcie!!
a może to alergia pokarmowa, na truskawki albo cytrusy np.? raczej takie male krostki to nie ze slonca chyba,ze robily Ci sie wczesniej
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 18:55   #238
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Hej, Martuko - oto moje wrażenia po weselu w Focusie
Po pierwsze zdziwiłam się, że wesele było na sali konferencyjnej, a nie w restauracji być może po to, żeby gościom hotelowym nie przeszkadzać... Trochę szkoda, bo z restauracji jest wyjście na taras, a sala konferencyjna jest w takiej "suterenie" i ma bardzo mało okien, i tylko takie wysoko pod sufitem.
Ale jedzenie było OK, a zwłaszcza dania ciepłe - miedzy innymi pieczony udziec, mniam... Przystawki też smaczne, chociaż nie rzuciły mnie na kolana.
Obsługa miła i szybka, kelnerzy i kelnerki szybciutko uzupełniali braki na stole, często zmieniali talerze i sztućce, sprawnie też roznosili dania.
Wesele było na ok. 80 osób chyba (na oko) i swobodnie mieściliśmy sie przy stołach i na parkiecie też nie było ciasno. Łazienki przyjemne, czyściutkie, uzupełniony papier, ręczniki papierowe.
Co do dekoracji nie mam pojęcia, czy ona została przygotowana przez restaurację, czy zamówiona przez państwa młodych. Była z balonów, nie było ich bardzo dużo, ale takie balonowe "gronka" zwieszały się z każdego otwory klimatyzacji i wyglądało ładnie. I były super dekoracje na stole - unoszące się nad stołem balony napełnione helem.
Więc generalnie ok.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 19:28   #239
brunetka2000
Zakorzenienie

Ale jestem szczesliwa w srode konczy sie szyc moja sukienka tylko sie teraz zastanawiam jakai welon do niej czy za ramiona czy taki do pasa oba sa super co radzicie ???

Dzis rodzice kupili nam juz prezent slubny SAMOCHODZIK jest sliczny postaram sie potem wklecic fotke jego i welonow

Fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC00224.JPG (61,1 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC00226.JPG (64,6 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC00228.JPG (65,0 KB, 80 załadowań)

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2007-06-24 o 19:34 Powód: fotki
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 19:34   #240
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Dziewczyny, jestem załamana Wszystko wskazuje na to, że ze 140 zaproszonych przez nas gości, na wesele przyjdzie może z 50 osób Zaczynam żałować, ze w ogóle robimy to wesele. na początku planowaliśmy tylko obiad dla rodziny, ale oczywiście moja mama była niepocieszona, a poza tym ja się trochę bałam, ze będę później tego żałować. A teraz żałuję, że jednak się zdecydowaliśmy. Nie dość, ze bardzo stresuję się tym weselem, bo nie należę do osób śmiałych, a wręcz przeciwnie, to jeszcze wszyscy nas olali
PS. Byłam wczoraj na makijażu próbnym w Scarlett i nie jestem zachwycona. chyba poszukam czegoś innego. Pani była zachwycona swoim dziełem, ja mniej. A poza tym irytowało mnie, że ciągle mi powtarzała, że MUSIMY zrobić oczyszczanie, MUSIMY zrobić nawilżanie i MUSIMY zrobić jeszcze milion innych rzeczy, za które oczywiście trzeba zapłacić niezłą kasę. A Pani nie wzięła pod uwagę, że ja NIC NIE MUSZĘ...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości