Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-07, 11:03   #1036
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, witam się pomajówkowo .
Wczoraj Amelka skończyła 8 miesięcy .
Dzisiaj idę do ginekologa, chyba znowu PCO i niedomoga się u mnie odzywają . Nie mogę dostać normalnej @, mam jakieś jednodniowe krwawienia i do tego bardzo mocne bóle brzucha. Co najgorsze to się powtarza co tydzień, co dwa. Staram się w międzyczasie o dziecko i ...muszę jak najszybciej zacząć leczenie farmakologicznie tak jak przy wcześniejszych dwóch ciążach. Ech... myślałam,że po porodzie wszystko się u mnie unormuje....
wszystkiego najlepszego dla Amelki
trzymam kciuki zeby bylo ok i zeby sie udalo Ci zajsc w ciaze
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja robiłam przedciążowe badania i wtedy mi wyszło inaczej bym też o tym nie wiedziała... jedyne co było dziwne, to to, że przytyłam baaaaardzo szybko 8kg jedząc i ruszając sie tak samo jak wcześniej

Marta ja prowadzę od tego miesiąca obserwację cyklu i to co wychodzi to jakieś żart, martwię się, że nie będzie tak łatwo jak z Mikim, a poza tym chyba mieliśmy mega fart, że się udało zajść w ciążę, jeszcze ta tarczyca....pocieszam się tym, że w razie czego jedno dziecko już mam
bo u mnie w rodzinie to chyba tylko ja tak bezproblemowo przeszłam starania i ciąże... reszta albo w szpitalach leżała, albo poronienia...
to dobrze ze wykrylas to przed ciaza, bo ja dopiero w 12 tyg.
A w ciazy dobre mialas wyniki badan, nie bylo problemow?
no przy tarczycy to mozliwe takie tycie, ja mam to samo....ze potrafie strasznie szybko przytyc tylko sama nie wiem czy to moja wina czy to ta tarczyca
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Kurczę,moja też tą główkę tak podnosi jak leży na plecach.Coraz bardziej się martwię,że z nią coś nie tak,bo ani się nie przekręca,ani nie pełza.Nic kompletnie

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Musisz z Helenka duzo cwiczyc i zachecac zabawkami do przekrecania i obracania się.
A co do tej glowy to szybko zaczelas malutką pionizowac i sadzasz ją na kolanach?bo nam powiedziala ze to przez to wlasnie i zeby teraz tak nie robic i za kazdym razem jak tak unosi glowa to ją zajmowac czyms innym

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
dzieciaczki to juz sie cwaniaki robia. moja potrafi bawic sie sama, a jak zobaczy mnie w poblizu wtedy wlacza jej sie marudzenie, ja wtedy sie wycofuje i jej nie biore to przestaje i wraca to swoich zajec...
to masz spokoj bo moja jak mnie nie widzi to wrzeszczy i sie nie bedzie sama bawila

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora