Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
A ja mam pytanko także czy któraś z was używała może plynów do inhalacji "Nebbud i Ventolin " zapłaciłam dziś za to ponad 100 złoty i oczywiscie jest napisane na ulotce ze nie wskazane w ciąży ... a internistka mówiła że można , gin też nie miał nic przeciwko inhalacjom ale nie wiedziałam że to na sterydach i mu sie tak dokładnie nie pytalam i teraz mam stracha ale podobno to taki złoty środek ... użyłam dziś tego bo już mnie boli głowa od kaszlenia . Sorry że nawijam o tym kaszlu tylko , ale z tż nie moge gadac bo jak mówie to kaszle
Dziś jak jechaliśmy do lekarza to stanely nam na drodze gołębie i szły w naszą stronę a tż stoi i zaciesza , ja mówie do niego jedź bo ja sie spiesze do gina a on stoi i sie cieszy , no to mówie jedź ty głąbie a on sie chichra ze mnie i mówi "hehe pewnie napiszesz o tym jutro na tym twoim forum  " a ja mu na to " nie kurfa , dziś napiszę "
Dziś mi się pyta czy wstawiłam zdjecia jego ciuszków i czy chwaliłyście  narcyz chłollerny  teraz mi robi syropik z cebulki 
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------
nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje 
|
inhalacji nigdy nie robiłam
co do męza to 
mój jak cos mu staram sie czasem tłumaczyć to pyta czy madrości z wizażu mu przytaczam
|