Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014 - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-12, 23:05   #37
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014 - cz. II

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, tez jestem listopadowa 29 listopada to jeszcze listopad ale coś czuję, że będzie grudniowy no chyba że wyskoczy na andrzejki))) aktualnie zaczynam 12 tc. dziewczyny czy robiłyście badania prenetalne? pozdrówki
witaj ja mam 2.12 więc nieduża różnica między nami - 3 dni
Ja jutro zaczynam 12tc To Ty masz dziś już 11+2 czyli 12tc chyba, że z usg dzidzia trochę młoda dlatego dopiero dziś zaczynasz 12 tc?
Genetyczne mam 22.05.

Kasiu wypoczywaj

dzięki dziewczyny za tę gazetkę lidla i info Ja chciałabym kupić tę tunikę ciążową (granat i koral) + legginsy o ile będą z bawełny,a nie takie śliskie albo sztuczne.

Co do h&m - ja uważam, że mają drogie rzeczy. Niestety ale kolejne normalne są tańsze (takie jest moje zdanie według obserwacji) + częściej są promocje. Ciążowe nie dość, że asortyment nie oszałamiający, to jeszcze za kawałek szmatki 60zł. Ostatnio właśnie kupiłam taką bluzko-tunikę lekką ciążową, zwykłą, bez udziwnień, z cienkiego materiału. byłam przekonana, że kosztuje 39,99zł, mierzyłam kilka rzeczy, więc coś mi się pomieszało i kurcze przy kasie sprzedawczyni mówi: "59,99zł" już ją wzięłam, bo chciałam mieć jakikolwiek ciuch luźniejszy, ale zła byłam jak wychodziłam. Była baaardzo podobna w normalnej kolekcji, ale mniej miejsca na brzuch, więc nie wzięłam, choć tamta własnie była za 39,99zł... :/
Poza tym tak jak już Indra napisała - jakoś ubrań jak na takie ceny moim zdaniem jest średnia.

Co do spodni ciążowych - kupiłam sobie niedawno 2 pary takie (czarne i grafitowe): 39zł, mam nadzieję, że będę zadowolona Jutro/pojutrze ma dojść przesyłka.
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora