2014-05-18, 15:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
hejka!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
od 2 dni mam jakiś spokój w sobie ale bez szału....  to już nie jest taki zachwyt i szczęście jak za pierwszym razem, teraz jest analizowanie wszystkiego,
|
AGATKO! ale mi te Twoje tc lecą. no niestety taki już los AM 
Cytat:
Napisane przez pani22ka
ale mnie rozśmieszyłyście dobrze, że chłopcy na spacerze, bo konkubent na bank by się w głowę pukał 
- styczeń (bo tu czytelnie bo przepisywany Mikołaj mi kupił kalenarz biznesowy i miałam za mało miejsca w weekendy  )
- dziś (widać jak w nocy piszę  )
aa! hehe piszecie, że mam wszystko w kalendarzu. Jasne, że mam bać się  np. mam ile macie wzrostu i ile ważyłyście w 2012 r 
(np. Agatka - 160 cm, Inutil 160 cm, Berbie 156 cm, Eska 169 cm, Perse 164 cm, Zebra 167 cm, Kundzia 177 cm ) Zapisywałam sobie jak była gadka i narzekanie na wagę  żeby wiedzieć kto jest towarzyszem niedoli wagowej a kto ściemniaczem
Jak już podłączyłam kabel do aparatu to wrzucam mojego łobuza. T. mówi mini-tyci, ale komunikację nie werbalną ma na poziomie mega wysokim. Tu pokazuje, że nie ma książeczki o krokodylu Kłapie 
|
PANI! podziwiam za "nawyk" zapisywania wszystkiego ja leniwa jestem za bardzo chyba T. już taaaaaaaaki duzy i pięknie się komunikuje - nikt wątpliwości nie ma ze mówi ze :NIE MA! a wage z 2012 możesz zamazać- proszę!!!!!!!!!!!!!!:pros i: bo teraz to jest na pewno dużo więcej
Cytat:
Napisane przez dwakolory1
Zmarł mój teść..
|
DWA KOLORY! przykro mi bardzo!
Cytat:
Napisane przez inutil
Dobry wieczór!
Jul ostatnio zasypia o 22 i wstaje o 7 z tekstem 'mama, wstawaj trzeba się bawić'.
|
INUTIL!  Jul wymiata!!!!!
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski
wszystko ok po wizycie 
|
ZEBERKO! bardzo się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!:lov e:  
Cytat:
Napisane przez rena5
miałam okropną noc  mieliśmy burzę, której boi się mój pies i tak od 2:00 waliła w drzwi żeby ją głaskać...po 5 próbach uspokojenia jej, wzięliśmy ją do sypialni i do 4:30 łaziła po pokoju i nas zaczepiała żeby ją głaskać...kiedy wreszcie się położyła, to co chwilę się drapała, jadła, piła  wreszcie o 5:20 nie wytrzymałam i wypuściłam ją na podwórko - teraz oczywiście śpi 
|
RENA! piesek przyzwyczaja Was do zarwanych nocek! Zycze bys jak najszybciej takie miała!!!
Cytat:
Napisane przez Larrisa_
U mnie samotna niedziela z synkiem. Na facebooku widziałam porodziły kolejne koleżanki i serce się kraja jak widzę ich dzieciątka
Po obiedzie mam planach przejechać się do córci na grób...i tak będzie wyglądać ten dzień.
|
LARRISA! a co Tz w pracy? bo mój tez! wyobrażam sobie jak Ci jest cięzko
Cytat:
Napisane przez edytte
Dziewczyny a u mnie ciąg dalszy złych myśli. Od wczoraj kiepsko czuję ruchy dziecka. W dzień może ze dwa raz tak delikatnie się poruszył, a wieczorem gdzie zwykle jest aktywniejszy prawie cisza naliczyłam może z pięć. Dzisiaj od rana leże plackiem i nic.
|
EDYTKA! u mnie działało jak kładłam się na plecach i oddychała przeponą ale wiadomo każdy dziec inny. Wiesz ze na tym etapie ruchy nie musza być regularne!
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Dostałam siare 
|
FIOL!
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Ja niestety też za dużo analizuję, ale mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta u gina uspokoi mnie na kilka dni 
|
to zaciskam kciukaski
Pytałyście co u nas? jak Zosia? Mała jest super, taka bardzo dziewczyńska uwielbia się przytulać, ale i skakać zwłaszcza po matce. Jak tak dalej pójdzie to będzie mieć problem w przedszkolu
bo ma w nosie gender - lalki rządzą- mała mamusia mi rośnie - karmi, nosi, wózkiem wozi, nawet swojego nynka (smoczek) i kocyk oddaje, w huśtawce je huśta, do krzesełka wkłada a dziś przewaliła mi pól szafki ze ściereczkami bo chciała lalce buzie wytrzeć. Herbatka tez Was poczestuje jak przyjdzieicie. do tego dba o odpowiednia pielegnacje i przy każdym przbieraniu krzyczy by dac jej "keeeeeeeem" (krem) i nogi smaruje. Do tego piskownica i "gaaabki". Je dalej kiepskawo - podstawa wyżywienia to ziemniaki i paluszki jeszcze je kaszki, serki, czasami chebek i szynke. najgorzej z obiadami pewniakiem jest gulasz z ziemniakami i pierogi (Inutil jul tez miał faze pierogową z czym mu robiąs? chciałabym cos innego niż ruskie). a poza tym jest bardzo radosna- śmieje się z każdej głupotki! No kochana jest po prostu! 
ZOSIA
|
|
|