2007-06-27, 21:57
|
|
Przyczajenie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Kasiuchnowe ciuszki na wymiane :) zapraszam serdecznie!!
WATEK NIEAKTUALNY,
ZAPRASZAM SERDECZNIE DO MOJEGO NOWEGO WATKU WYMIANKOWEGO!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post5191427
Witam !!
Najnowsza dokładka na końcu 3 i początku 4 strony a takze na stronie 5 w poscie 124!
DOKŁADKA NA 2 STRONIE!!!! ROWNIEŻ KOSMETYKI!!!
ciuszki i kosmetyki w wiadomosciach numer: 1,4,5,19,20,36,44,54,90,9 2,106,107!!
Właśnie robiłam porządki w szafie i znalazłam pare rzeczy, które są bardzo sympatyczne i postanowiłam, że z miłą chęcią się trochę powymieniam 
na razie wkleję kilka ciuszków ale z czasem będe robić dokładki 
pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny!!
1. czarna spódniczka we wzorki na szczupla osobke, dosc mocno przylegająca, firmy CLOCKHOUSE, 70 cm długości, 68 cm obwód spódniczki, stan bardzo dobry tylko raz ją miałam na sobie
2. Urocza jasno-niebieska bluzeczka 3/4 rękawka z różowo- białymi malunkami w środku małe cekinki, obcisła rozmiar S, długość 42 cm długość rękawka 39 cm.stan bardzo dobry - ( noszona, jednak moim zdaniem wygląda nadal bardzo dobrze
3. Bluzka z bardzo fajnym komiksem firmy BIG STAR, rozmiar M, długość 49 cm długość rękawka 52 cm. Stan bardzo dobry -
4. Kangurek zapinany na zamek firmy CROPP. Bardzo fajny sporotowy ze ściągaczem na dole ( odkrywa troche bruszek ) rozmiar S długość 44 cm rękaw 56 cm, stan dobry + ( noszony) leci do truskava
5. Różowa torebka długość 31 cm, wysokość 19 cm długość paseczków 35 cm zrobiona z miękkiego różowego materiału paseczki błyszczące stan bardzo dobry ( ani razu jej nie miałam )
6. Zielona bluzeczka z dlugim rękawkiem na środku ma kilka guziczków i bardzo ładny wzorek , w rzeczywistości zieleń jest jaśniejsza. Rozmiar S długość 50 cm, rękawek 49 cm. Stan bardzo dobry ( mialam ją tylko 2 razy na sobie)
Jeśli ktoś miałby więcej pytań zapraszam  
Kasiuchna
Edytowane przez Kasiuchna
Czas edycji: 2007-09-03 o 20:57
|
|
|