2014-05-23, 22:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Helloł
nadrabiam ................
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
u siostry "mam" miesięczniaka. byliśmy dziś na wspólnym spacerze we 4. J. na widok płaczącej małej zrobił smutną minę i musiałam go odwrócić bo sam zaczynał płakać.
|
efekt domina ....słodkie to 
Cytat:
Napisane przez Agnjeska
My po szczepieniu uf...
No i młoda waży 10.020 i mierzy 77 cm (;
|

Cytat:
Napisane przez Tasia34
Krzyś nauczył się wchodzić na fotel  I na nasze łóżko, choć tu Mu trudniej. To teraz jeszcze więcej pilnowania 
Dziś na spacerze szedł już sam, coraz pewniej i szybciej Mu to wychodzi; cudnie to wygląda 
Ma coraz więcej nowych, swoich słówek (np. "titi" to stopy  ), naśladuje odgłosy zwierząt czy też je rozpoznaje. Wczoraj, jak byłam z K. w przychodni, weszliśmy do gabinetu z wagą, a On zaczął krzyczeć "ba!" (żaba  ). Rozglądam się, a na biurku lekarskim, w pojemniku na ołówki, siedzi taka żaba na kijku  Wszystko wypatrzy -
|

Cytat:
Napisane przez oliwka__
i uwaga uwaga! Moje dziecko dziś poszło od dwóch tygodni tak puszczona zrobiła kroczek dwa tak niepewnie z resztą jeszcze w tym tygodniu tylko kroczek trzy nawet dziś tylko za rękę bo tak bezpiecznie się czuła a pod wieczór poszłyśmy na dwór poszła raz drugi później ja jej próbowałam zabrać rękę i jak zabrałam ta zajarzyła że tak fajnie i sobie brawo biła i ruszyła  no to teraz mam przerąbane zupełnie 
--Nestelle takie do poczytania książki żadne tam poradniki
Choć nie wiem czy będę mieć czas na czytanie bo uczę się  mobilizacji mi trzeba 
|
1.  
2.ostatnio kupiłam "fatamorgana"chika unigwe (Nigeria-losy 4 kobiet dla których prostytucja miała być przepustka do lepszego świata).Kupuje co chwile książki ...moja poczekalnia się rozrasta ...nie daje rady czytac zwłaszcza teraz niestety ...wiec przeczytam 1-2 książki na miesiąc jak dobrze pójdzie . nawet czasopisma raczej przeglądam - jedynie staram się "wysokie obcasy" przeczytać i wybiórczo Twój styl,Neewsweka czy Wprost czasami ...
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
kupiłam wczoraj K. sandały i dalej zastanawiam się czy dobry rozmiar. 21 miały ok 0,5cm(może trochę więcej) wolnego miejsca przy palcach a 22 ok 1,5cm (też może troszkę wiecej). no i w końcu wzięłam 21 bo bałam się, że w tamtych źle by mu się chodziło. chociaż jak postawiłam to normalnie szedł. z drugiej strony boje się, że z 21 zaraz wyrośnie a mało nie kosztowały, więc mógłby lato przechodzić. sama nie wiem. mogę jeszcze wymienić... jak myślicie?
|
moim zdaniem jeśli to tylko 1,5 cm to ok pod warunkiem ze szerokość dobra.ale jeśli więcej-a piszesz ze troszkę więcej to chyba lepiej mniejsze .
Cytat:
Napisane przez despa
Zauwazylam wczoraj jak mala sie zlosci, krzyczy i zaciska piesci. Trzy razy krzyk i do ataku, wiem ze to nie smieszne ale pokladalam sie ze smiechu
|
do ataku?????tzn co robi???
Cytat:
Napisane przez alliw
Mój syn jeszcze śpi. Bilans po 4 nocy bez cyca: 0 pobudek
Always look on the bright side of life, fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu 
-
|
|