Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 22:40   #4781
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Helloł
nadrabiam ................
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
u siostry "mam" miesięczniaka. byliśmy dziś na wspólnym spacerze we 4. J. na widok płaczącej małej zrobił smutną minę i musiałam go odwrócić bo sam zaczynał płakać.
efekt domina ....słodkie to

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
My po szczepieniu uf...
No i młoda waży 10.020 i mierzy 77 cm (;

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Krzyś nauczył się wchodzić na fotel I na nasze łóżko, choć tu Mu trudniej. To teraz jeszcze więcej pilnowania
Dziś na spacerze szedł już sam, coraz pewniej i szybciej Mu to wychodzi; cudnie to wygląda
Ma coraz więcej nowych, swoich słówek (np. "titi" to stopy ), naśladuje odgłosy zwierząt czy też je rozpoznaje. Wczoraj, jak byłam z K. w przychodni, weszliśmy do gabinetu z wagą, a On zaczął krzyczeć "ba!" (żaba ). Rozglądam się, a na biurku lekarskim, w pojemniku na ołówki, siedzi taka żaba na kijku Wszystko wypatrzy -

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
i uwaga uwaga! Moje dziecko dziś poszło od dwóch tygodni tak puszczona zrobiła kroczek dwa tak niepewnie z resztą jeszcze w tym tygodniu tylko kroczek trzy nawet dziś tylko za rękę bo tak bezpiecznie się czuła a pod wieczór poszłyśmy na dwór poszła raz drugi później ja jej próbowałam zabrać rękę i jak zabrałam ta zajarzyła że tak fajnie i sobie brawo biła i ruszyła no to teraz mam przerąbane zupełnie

--
Nestelle takie do poczytania książki żadne tam poradniki
Choć nie wiem czy będę mieć czas na czytanie bo uczę się mobilizacji mi trzeba
1.
2.ostatnio kupiłam "fatamorgana"chika unigwe (Nigeria-losy 4 kobiet dla których prostytucja miała być przepustka do lepszego świata).Kupuje co chwile książki ...moja poczekalnia się rozrasta ...nie daje rady czytac zwłaszcza teraz niestety ...wiec przeczytam 1-2 książki na miesiąc jak dobrze pójdzie . nawet czasopisma raczej przeglądam - jedynie staram się "wysokie obcasy" przeczytać i wybiórczo Twój styl,Neewsweka czy Wprost czasami ...
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
kupiłam wczoraj K. sandały i dalej zastanawiam się czy dobry rozmiar. 21 miały ok 0,5cm(może trochę więcej) wolnego miejsca przy palcach a 22 ok 1,5cm (też może troszkę wiecej). no i w końcu wzięłam 21 bo bałam się, że w tamtych źle by mu się chodziło. chociaż jak postawiłam to normalnie szedł. z drugiej strony boje się, że z 21 zaraz wyrośnie a mało nie kosztowały, więc mógłby lato przechodzić. sama nie wiem. mogę jeszcze wymienić... jak myślicie?
moim zdaniem jeśli to tylko 1,5 cm to ok pod warunkiem ze szerokość dobra.ale jeśli więcej-a piszesz ze troszkę więcej to chyba lepiej mniejsze .

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Zauwazylam wczoraj jak mala sie zlosci, krzyczy i zaciska piesci. Trzy razy krzyk i do ataku, wiem ze to nie smieszne ale pokladalam sie ze smiechu
do ataku?????tzn co robi???
Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
Mój syn jeszcze śpi. Bilans po 4 nocy bez cyca: 0 pobudek
Always look on the bright side of life, fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu

-