Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-23, 22:49   #4783
Amelie04
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość

Przesylam zdjecie mojego kawalera
przystojniacha

alliw super, ze nocka ok

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Ale jak to mowia, zawsze musi byc ten pierwszy raz - przy nastepnym bede madrzejsza
jak A. miala 3 tyg, to bylam z nia na IP bo caly dzien plakala, nie jadla, nie spala, okazalo sie, ze boli ją brzuszek, lekarz z IP prawie mnie wyśmiał

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

- Milus nauczyl sie wspinac na sofe dzis juz pokazal swoje umiejetnosci - i trza bedzie kwiatka z jednego parapetu przeniesc na drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieci układają wierze z klocków?
Tomek układa co chwile. Opanował już ułożenie z 4 klocków różnych kształtów. Cudownie się przy tym skupia i dziwi że mu wychodzi

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
kurcze mam zamiar kupić basenik O. taki zadaszony ale oczywiście- na jaki się zdecydować??? nie mówiąc już o książkach na arosie o matulu!!! ... te wybory i decyzje

ja kupiłam dziś w leclercu. + piłeczki oddzielnie zdjęcie poniżej

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
to takie rzeczy się prasuje [COLOR="Silver"]
własnie

Dziś w moim mieście otworzyli OBI. Pojechałyśmy sobie, to co zobaczyłam mnie przeraziło. Przy temperaturze 30 st i lekkim wietrze, pewne dziecko ubrane w : grube rajstopy, spodnie, bluza polarowa, czapka wiązana pod szyją
następne pod grubym kocem. co za ludzie?

no i kilka 2-3 miesięczniakow w samych rampersach, z gołymi nóżkami na szczęście ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-23 16.29.02.jpg (84,6 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez Amelie04
Czas edycji: 2014-05-23 o 22:52
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora