Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze wymówki gości weselnych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-05-29, 09:13   #900
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Dot.: Najlepsze wymówki gości weselnych

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Na jej miejscu bym się nie obraziła ze względu na to w jakich teraz jesteście kontaktach.

U mnie sytuacja wygląda nieco inaczej...
Zapraszam na wesele jedynie garstkę znajomych. Moje sąsiadki, z którymi znamy się od najmłodszych lat, a także 4 przyjaciół z liceum. 2 moje przyjaciółki bez wahania potwierdziły, że będą. Jeden przyjaciel powiedział, że jeszcze nie wie, ale raczej tak. Najgorsza sytuacja jest jednak z tym 4-tym pozostałym. Przyjaźnimy się już bardzo długi czas, mieszkaliśmy razem na studiach. Jest to osoba bardzo mi bliska. Twierdzi jednak, że po pierwsze nie ma z kim przyjść. Po drugie nie lubi wesel... Być może przyjdzie tylko na ślub... Jest mi strasznie przykro,a nie chcę go zmuszać żeby przyszedł. Uważacie, że powinnam zostawić to tak jak jest? Cieszyć się, że przyjdzie na ślub i nic juz na ten temat nie mówić?
ja bym tylko powiedziała, że bardzo Ci zależy, żeby w takim dniu były z Tobą wszystkie najbliższe osoby. ale nie ma co zmuszać na siłę. z własnego doświadczenia wiem, że bez OT na weselu zabawa jest słaba.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując