|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
A może Eliksir odżywczy od Elseve? Kupiłam kilka dni temu w SP (jest nadal promocja)
Nie ma protein, tylko silikony, olejki i ekstrakty kwiatowe. Dla mnie jest dużo lżejszy niż typowe sera na końcówki, można spokojnie używać na całość.
Bunny mnie skusiła 
|
Dzięki, obczaję go, w weekend podjadę do Sp, może jeszcze będzie na niego promocja 
Strasznie zaciekawił mnie ten produkt https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ing-spray.html tylko nie jest dostępny w Polsce i trzeba zamawiać z Anglii, wszędzie ma same pozytywne opinie.
Cytat:
Napisane przez blond bunny
o tak eliksirek jest
pochwalcie sie jakich szamponow obecnie uzywacie?  widzialam w biedro promo na elseve w 2paku i kusi...
|
Ja teraz mam tak:
GlissKur do suchych i zniszczonych, biało-żółte opakowanie - mój ulubiony, używam z przerwami już od prawie dwóch lat
Elseve Color Vive - według mnie dobrze domywa ale włosy nie są już takie gładkie
Barwa Ziołowa z czarną rzepą - myję nim raz na jakiś czas, głównie wtedy jak mi się włosy za bardzo przetłuszczą
Mam też jeszcze Baby Dream - użyłam kilka razy i nigdy więcej! Jeden wielki koszmar!
Z takich szamponów, które lubiłam to był jeszcze Dove Intensive Repair, też fajny 
Cytat:
Napisane przez CherrryCat
Na bemowie mieszka dziadek TŻta, też całkiem przyjemna dzielnicaa
Ale bródno też jest super, szczerze nie wiem czy chciałabym mieszkac w jakiejs innej dzielnicy  tutaj mam park pod nosem, galerie, tramwaje no poprostu żyć nie umierać 
Ja w sumie używam tylko olejku z syossa 
|
Po prostu przyzwyczajamy się do miejsca, gdzie mieszkamy, ja mieszkam na tym tzw. nowym Bemowie, gdzie jest ładnie, czysto i spokojnie i bardzo sobie chwalę okolicę. Ale jak wcześniej mieszkaliśmy w Śródmieściu w rejonie Placu Trzech Krzyży, to nie wyobrażałam sobie mieszkać gdzieś indziej. Wszędzie było blisko, latem popołudniami chodziłam do parku Ujazdowskiego i wylegiwałam się na trawie nad wodą, do Łazienek też rzut beretem, trochę mi tego brakuje Z drugiej strony tutaj nie ma tego całego zgiełku miasta i na pewno jest ciszej 
Cytat:
Napisane przez ankaa86
Hej.
Dziewczyny, naprawdę to był koszmar. Ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie potwornie boli, napuchłam porządnie. Ust nie mogę otworzyć, bo mam tak scharatane usta, że jeden wielki strup. A kącik ust to już całkowicie. Zastanawiam się dlaczego nie dali mi recepty np. na ketonal  Bo te zwykłe nie pomagają. Dali mi tylko antybiotyk. Chyba zadzwonię do rodzinnego, żeby mi wypisał, to mąż podleci
|
Jejku, współczuje Ci tego bólu. To idź do rodzinnego albo niech mąż jedzie do tego dentysty, żeby Ci wypisał receptę.
Cytat:
Napisane przez blond bunny
Biedna i jak ja mam sie nie bac rwania 8 skoro jak widac nie kazdy lajtowo to przechodzi, i do tego ja nie moge antybiotykow, to ciekawe co by wymyslili...
|
No właśnie...mam takie same obawy...
Cytat:
Napisane przez ewula13
Hej dziewczyny 
ale mnie tu dawno nie było 
mogę na nowo do Was dołączyć? Znowu jestem blond po mojej szalonej rudości  ale za niedługo idę do fryzjera, bo odrost już MEGA:P
i zastanawiam się czy ten kolorek fajnie wyjdzie.  jestem typem urody wiosna, mam niebieskie ciemniejsze oczy i żółtawe plamki na tęczówce, naturalne włosy mam ciemny blond, karnacja średnia, ale teraz jestem opalona, mało piegów w kolorze złotym  doradźcie 
wklejam zdjęcia włosków jakie mam aktualnie i włosów, które chce mieć 
|
Cześć 
Cytat:
Napisane przez Eveline1000
Brałam merz spezial i inne witaminy i nic  Teraz kupię Seboradin Lotion co mi Truskawkowa  polecała może to coś pomoże.Czaję się też na biotebal 
|
Ja lubiłam Seboradin balsam, kilka lat temu go używałam i włosy tak nie leciały. Ciekawy ten lotion 
Mam takie niewłosowe pytanie odnośnie telefonu. Zbieram od dawna, żeby kupić nowy i nie mogę podjąć decyzji jaki konkretnie. Teraz już muszę, bo całkiem padł mi wyświetlacz Myślę nad Nokią Lumią 720, może Samsung Galaxy S4 mini a może jeszcze jakiś inny...Może mi coś doradzicie albo odradzicie? 
Bunny zauważyłam że piałaś że masz Nokie Lumie, mogłabyś napisać jaki model i czy polecasz?