|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Dziewczyny ja dzisiaj miałam usuwaną ósemkę chirurgicznie. OMG, co ja przeżyłam na tym fotelu
Ząb był ogromny, nie chciał wyjść, aż mi w końcu przecinali go na pół, nie mogli go ruszyć. A co najlepsze, to miałam częściowe czucie, bo był już stan zapalny. Siedziałam tam prawie 2 godziny. Masakra.
|
|
|
|
#4772 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TT już się na komunalny szykuje wieć trzeba sie w coś zaopatrzyć,chociaż siedzi mi w głowie dalej TT tylko "owieczkowy" :brzyda l:Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysmaruje łeb olejkiem kokosowym,póżniej umyje aloesowym i jesli dalej bedzie kłuło i swedziało to ja wiecej cv12 nie robie Zamówie Alfe tylko,że 11,10, bo Bunny ![]() Kochana nie zalało Cie tam w mieście?Bo w wiadomościach mowili,że tam u Ciebie to kicha pogodowa wieksza jak u mnie u mnie leje cały czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak z horroru
|
|||||
|
|
|
#4773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi wyszedł za ciepło jak na mój gust, ale mam przeczucie, że byłabyś zadowolona. Cenowo wychodzi podobnie do Alfy. Gdzieś mi jeszcze chodzi po głowie Koleston 12/11, jak mnie C10 rozczaruje totalnie, to chyba jeszcze spróbuję. Jakość włosów po Kolestonie jednak jest mega. Alfa też trzyma poziom, ale Koleston zdawał mi się bardziej taki mieniący się(?)Cytat:
Pewnie mnie tu zjedziecie, ale ja wolę miliard razy taką deszczową pogodę niż te upały. Koszmarnie znoszę wysokie temperatury, minus szybkiego metabolizmu. Od kiedy przyszło ochłodzenie, wreszcie normalnie funkcjonuję Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawkowa- metabolizm ma cos wspolnego ze znoszenien temp? cale zycie czlowiek sie czegos dowiaduje.. tez koszmarnie znosze upaly, nawet dzis sie upocilam jak foka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem ciągle głodna, nie mam skłonności do tycia, moja "fabryka" pracuje bardzo szybko Zimą nie marznę jak koleżanki, włączam grzejnik w ekstremalne mrozy, ale latem po prostu zdycham. Moja skóra jest gorąca, jakbym miała gorączkę, aż piecze. Przegrzewam się momentalnie. Pomaga tylko zimny prysznic co kilka godzin.Nie wiem czy każdy z szybkim metabolizmem tak ma, ale znam sporo takich osób |
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz,że Koleston ... hmmm,no jego jeszcze nie próbowałam w sumie Ale mi teraz "pomysła" podsunęłaś Bunny Ty zdaje się też polecałaś mi z Kolestonów właśnie 12/89 jesli dobrze pamiętam ja to w ogóle wolałabym,żeby z czasem moje włosy żółkły a nie rudziały,ale na to juz nic sie nie poradzi ja za strasznymi upałami tez nie przepadam,bo źle się po prostu wtedy czuje,a i w pracy mam koszmar kiedy przychodzi mi np przez 6h prasować żelazkiem parowym,a na zewnatrz 37 stopni a dach galerii blaszany...nez komentarza
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawkowa , mam identycznie.
Waze 52kg przy 170cm, to po ciazy, przed bylo kilka kg mniej, a jem tyle,ze faceci wysiadaja... Lubie chlodek (choc tez nie ekstremalne mrozy), a moja skora zawsze jest taka goraca, ze jak mnie ktos dotknie,zawsze mysli, ze mam goraczke. ;-) Nie polaczylam tego. Szkoda,ze u nas ostatnio lato jest tropikalne- ja wtedy wychodze z domu wczesnym rankiem i wieczorem,zeby corke dotlenic. Ona tez kiepsko znosi upaly, zima TZ spi w swetrze i skarpetach, my na krotko, kaloryfer leciutko wlaczony, tylko wtedy my sie nie pocimy. Zima to ma plusy, bo ogrzewanie elektryczne drooogie. :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4779 | |
|
Rozeznanie
|
Hello
Tak się zastanawiam czy ja mogłabym coś powiedzieć o farbach. Hmm w tej chwili to chyba nie za dużo, kiedyś to się robiło eksperymenty i kładło na głowę wszystko, co tylko ładnie wyglądało u Pani na opakowaniu Teraz, mimo że ciągle kusi, żeby wypróbować coś jaśniejszego i perłowego, to jednak na razie zostaje wierna Alfie 11.10. Jutro kolejne farbowanko, znowu muszę jakoś przekupić Tż ![]() Cytat:
Cieszę się że w tym roku zima była taka lekka, bo marznę momentalnie i co roku obawiam się mrozów. Zimą grzejnik u mnie na 5 włączony ciągle.U ciebie jest tak jak i z moim Tż, jemu też ciągle gorąco, jak się robi już trochę cieplej, to zaczyna narzekać, że mu gorąco, zupełnie jak ja na zimno zimą Przemianę materii na pewno ma słabszą ode mnie, więc nie wiem od czego to zależy.
|
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Ok bunny, a potem na calosc ra czern plus czerwien czy tylko czerwien? pytania na poziomie polglowka, ale co zrobisz...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje ![]() Cytat:
I ja tez nie lubie upalow, sercowo nie daje rady wtedy. A u mnie poki co burza jak ja mam wyjsc z lolka?![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Czern fioletowa plus czerwien i od razu na cale na 20-30 minut.
|
|
#4783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze jest taki wytrzymały Niejedna szczotka rozpadła mi się na kawałki, a ta jeszcze się trzymaCytat:
Cytat:
Cytat:
Niby fajnie nie tyć, ale czasem zazdroszczę osobom, którym wystarczają małe porcje. Wychodzi bardziej ekonomicznie ![]() Transakcja wymienna, coś na pewno wymyślisz Cytat:
Tak sobie myślę, że najgorzej się żyje takim "dziwakom" jak my, średni mają najlepiej. Skrajności znoszą zdecydowanie lepiej
|
|||||
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam szybką przemiane materii.. ale jestem zmarźluchem okropnym I u mnie też ciągle zimą włączony grzejnik ![]() Nove wstawiłabyś zdjęcia po farbowaniu ? |
|
|
|
|
#4785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja mam totalnie na odwrót jak Wy. Jestem strasznym zmarzluchem- zimą i jesienią muszę się na maxa grubo ubierać. Do tego często mam tak, że nawet jak mi jest ciepło to mam zimne dlonie i stopy.....ponoc jest to związane ze słabym krążeniem przemianę też mam taką średnią....Za to upały dobrze znoszę i nie narzekam na nie tak jak większość osób
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-05-28 o 20:48 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, mojemu Tż ciągle gorąco a mi ciągle zimno, mogłoby się to pomieszać i każdy byłby zadowolony. Też myślę, że z krążeniem mam problemy ale jakoś ciągle mi nie po drodze do lekarza, jak z kilka lat temu poszłam do ogólnego i powiedziałam, że ciągle mi zimno w ręce, to odpowiedź była bardzo krótka :"Ja też mam zimne, nic Pani nie jest". Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec,po prostu koniec z Palette
Umyłam dzisiaj łeb,bo już nie mogłam znieść swędzenia i kłucia na skalpie,i co? Po myciu aloesowym wcale nie jest lepiej Kłuje,swędzi,podrapałam sie do krwi z przodu tu gdzie jest grzywka (robie to przez sen,bo nawet w nocy mi to dokuczało),na karku zrobiły mi sie jakby pryszcze czy potówki ale u mnie upałów nie ma już kilka dni![]() mam cały przód podrapany,sciagnętą skóre,tak jakby nie moja i mam ochote ją sobie zedrzeć ![]() Moge komus wysłać Palette c10,bo mam jeszcze stara wersje,a ja zamawiam Kolestona 12/89 ![]() Juz nie wiem czym tą skóre głowy uspokoić i zagoic
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-05-28 o 22:27 |
|
|
|
#4788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też powinnam się wybrać i też często spię w skarpetkach Spoko, a w sumie to w jakiej dzielnicy mieszkasz obecnie ? bo kiedyś coś tam pisałaś o przeprowadzce na Bródno ale wkoncu to chyba nie wypaliło Lavia Witaj w klubie ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() U mnie też po c10 często taka głowa podrażniona + pare strupków. Ale do przeżycia a Ty do tej farby teraz też podmieniałaś wodę ?
|
||
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wody nie musialam podmieniac poniewaz cv12 oryginalnie ma wode 12% Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
Kylie kup w aptece Cerkosol10, to 10% płyn mocznikowy do suchej, podrażnionej skóry głowy, dodaj do niego trochę żelu aloesowego, nałóż na skórę na ok. 40 min, wyczesz miękką szczotką i idź spać, rano umyj włosy. Stosuj aż uzyskasz poprawę. Odkąd parę lat temu fryzjerka ,,poparzyła" mi skórę głowy przy farbowaniu pod klimazonem mam ten płyn zawsze w pogotowiu...w razie gdyby kiedyś jakaś farba mnie podrażniła.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Św. Tomasz z Akwinu http://pomozstasiowi.manifo.com/ Edytowane przez AnnaMK Czas edycji: 2014-05-28 o 22:51 |
|
|
|
#4791 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ostatnio się nie udzielam bo pokłóciłam się z tż i mam doła ale to nie temat na forum...Dziewczyny wyczytałam w necie że przy chorobie Hashimoto często ma się niedobory żelaza.Znalazłam u siebie kilka objawów : wypadanie włosów ,kruche paznokcie,osłabienie,zawr oty głowy,nerwowość więc może dlatego mi tak włosy lecą .Nie wiem Może mam anemię Jutro idę na pobranie krwi.Zrobię morfologię i żelazo.Mam nadzieję że czegoś się w końcu dowiem bo już nie wyrabiam z tym wypadaniem włosów![]() Agatko myślisz że ferrytynę też muszę zrobić? ![]() Anka86 współczuję
|
|
|
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zna któraś z Was jakiś dobry produkt do wygładzania włosów? Koniecznie bez spłukiwania. Długo używałam krem Super Gładkość z Pantene ale chyba wycofali, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Muszę mieć coś takiego lekko dociążającego ale żeby włosy nie wyglądały na przetłuszczone. Jak nic nie używam to fruwają mi na wszystkie strony i się elektryzują
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra jakaś z tą Twoją skórą, nie ogarniamCytat:
Nie ma protein, tylko silikony, olejki i ekstrakty kwiatowe. Dla mnie jest dużo lżejszy niż typowe sera na końcówki, można spokojnie używać na całość. Bunny mnie skusiła
|
||
|
|
|
#4794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie przeszlo.kurcze musze przestac ogladac seriale brazylijskie, bo znow choruje na czekoladowy braz albo chociaz taki sredni brazik... Cytat:
Cytat:
pochwalcie sie jakich szamponow obecnie uzywacie? widzialam w biedro promo na elseve w 2paku i kusi...
|
|
#4795 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny ja ze względu na mojego swędziocha nie eksperymentuje, mam j&j lawendowy i schaume kids tą
teaser_girls_314x198_com.jpg zastanawiam się nad tym biedronkowym niby familijnym lub elisse
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Ale bródno też jest super, szczerze nie wiem czy chciałabym mieszkac w jakiejs innej dzielnicy tutaj mam park pod nosem, galerie, tramwaje no poprostu żyć nie umierać ![]() Ja w sumie używam tylko olejku z syossa ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet nie
ja i tak po każdym szamponie daje najpierw maskę/odżywkę więc spokojnie daje rade. Ale raczej szampon bez szału. Natomiast zauważyłam że mam chyba bardzo suche zniszczone końcówki bo plataja się przy czesaniu i suszeniu. Coś oprócz obciecia da sie na to poradzić Bunny? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4800 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Dziewczyny, naprawdę to był koszmar. Ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie potwornie boli, napuchłam porządnie. Ust nie mogę otworzyć, bo mam tak scharatane usta, że jeden wielki strup. A kącik ust to już całkowicie. Zastanawiam się dlaczego nie dali mi recepty np. na ketonal Bo te zwykłe nie pomagają. Dali mi tylko antybiotyk. Chyba zadzwonię do rodzinnego, żeby mi wypisał, to mąż podleci.bunny ja używam timotei do farbowanych i barwę żurawinową, świetny jest. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Ząb był ogromny, nie chciał wyjść, aż mi w końcu przecinali go na pół, nie mogli go ruszyć. A co najlepsze, to miałam częściowe czucie, bo był już stan zapalny. Siedziałam tam prawie 2 godziny. Masakra.

... hmmm,no jego jeszcze nie próbowałam w sumie

Cieszę się że w tym roku zima była taka lekka, bo marznę momentalnie i co roku obawiam się mrozów. Zimą grzejnik u mnie na 5 włączony ciągle.

wspolczuje
Ja też powinnam się wybrać i też często spię w skarpetkach
a Ty do tej farby teraz też podmieniałaś wodę ?