Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-29, 14:30   #1889
Vanillivi
Raczkowanie

Dot.: Nowy pokoj - urządzenie

Elfir, kiedy ty znajdujesz czas, żeby pomóc dziewczynom w tylu wątkach z układem mebli, wykonać rysunki i tak dalej?? Normalnie Cię podziwiam.. I mam nadzieję, że nie będę zbyt wścibska jak pozwolę sobie spytać czy dekorowanie wnętrz i tym podobne to twój zawód albo kształcenie właśnie w tym kierunku czy to poprostu hobby?

Biały połączyłabym z zielenią... Chociaż jakimś turkusowym morskim kolorkiem też bym nie pogardziła ( mówiąc prawde to akceptuję tylko w.w odcienie koloru niebieskiego, bo zwykłe błękity troche mi się przejadły)
Pomysłowym rozwiązaniem zawsze wydawało mi się łóżko na platformie Moja kuzynka kiedyś miała coś takiego -idącą przez połowę pokoju:P Na górze było łóżko, toaletka i właśnie taka szafa z ciuchami, a na dole biurko i regały... Połączeniem między jednym a drugim był taki jakby stopień pokryty też wykładziną , a na nim było mnóstwo poduszeczek :P Wyglądało bardzo fajne, ale miała dosć wysoki pokój