2014-06-06, 10:54
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Cytat:
Napisane przez Amelie04
tak, wszystko zmieniło się po porodzie, nie nie mieszkaliśmy razem. chociaż często nocowałam u niego w domu. jego rodzice byli dla mnie bardzo mili. po porodzie jestem tam uważana za czarną owcę tam 
a tż jeszcze w dodatku jest piekielnie zazdrosny o mnie, gdy gdzieś wychodzę, bardzo mnie to denerwuje. w ogóle przez to wszystko nabawiłam się nerwicy i zespołu jelita drażliwego  ale daje radę, życie.
myślalam o tym. chociaż u mnie w mieście jest to koszt ok 600zł, a mała boi się obcych, jak została z siostrą męża na 2h to przez ten cały czas tylko płakała, aż się zanosiła  poczekam, aż pójdzie do przedszkola 
|
Słuchaj życie życiem, ale pomysl, masz 21 lat, małe dziecko, ile życia jeszcze przed Tobą, a mamy tylko jedno! Chcesz żeby córka widziała Cię wiecznie smutną, nieszczęśliwa? Wiem co mówię, bo na początku też byłam taką cichą, spokojną dziewczyną, która nie wymaga nic od swojego Tz. I to się zmieniło, jak zamieszkalismy razem. I po pewnym czasie wiesz co się dowiedziałam? Ze jakbym cały czas była taka jak na początku to bym mu się po prostu znudziła.
A co do dziecka, to staraj się ją przyzwyczajać żeby z innymi zostawala, bo później ciężko Ci będzie zostawić ją w przedszkolu. Będziesz cierpiała razem z nią.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------
Sorry, że tak z grubej rury polecialam, ale nic innego nie mogłam napisać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|