Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-06, 10:54   #1353
serduszko2013
Raczkowanie

Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
tak, wszystko zmieniło się po porodzie, nie nie mieszkaliśmy razem. chociaż często nocowałam u niego w domu. jego rodzice byli dla mnie bardzo mili. po porodzie jestem tam uważana za czarną owcę tam
a tż jeszcze w dodatku jest piekielnie zazdrosny o mnie, gdy gdzieś wychodzę, bardzo mnie to denerwuje. w ogóle przez to wszystko nabawiłam się nerwicy i zespołu jelita drażliwego ale daje radę, życie.

myślalam o tym. chociaż u mnie w mieście jest to koszt ok 600zł, a mała boi się obcych, jak została z siostrą męża na 2h to przez ten cały czas tylko płakała, aż się zanosiła poczekam, aż pójdzie do przedszkola
Słuchaj życie życiem, ale pomysl, masz 21 lat, małe dziecko, ile życia jeszcze przed Tobą, a mamy tylko jedno! Chcesz żeby córka widziała Cię wiecznie smutną, nieszczęśliwa? Wiem co mówię, bo na początku też byłam taką cichą, spokojną dziewczyną, która nie wymaga nic od swojego Tz. I to się zmieniło, jak zamieszkalismy razem. I po pewnym czasie wiesz co się dowiedziałam? Ze jakbym cały czas była taka jak na początku to bym mu się po prostu znudziła.

A co do dziecka, to staraj się ją przyzwyczajać żeby z innymi zostawala, bo później ciężko Ci będzie zostawić ją w przedszkolu. Będziesz cierpiała razem z nią.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Sorry, że tak z grubej rury polecialam, ale nic innego nie mogłam napisać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
serduszko2013 jest offline Zgłoś do moderatora