Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-07, 20:08   #477
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Dobry wieczór

My dziś praktycznie cały dzień na dworze najpierw spacerek później chwilkę u dziadków i pojechaliśmy na hmm targi rolnicze agro show ? Pooglądaliśmy zwierzątka niestety wielkich traktorów już nam nie było dane bo się okazało że kolega źle nam powiedział i do 17 było a nie do 20 ale i tak wróciliśmy przed 19 więc małą wykąpałam i śpi i teraz czekam na babcię czy zechce popilnować małej jak śpi bo tż u znajomych na grillu a ja czekam hyh ale też mam chwile żeby odpocząć.

Depsa te musy właśnie ostatnio kupiłam małej był jeszcze jakiś z kaszką czy coś ale dla mojej chyba za słodkie mimo wszytsko bo nie chce jeśc nawet zauważyłam że niektórych owoców niejest w stanie zjeść za dużo bo są za słodkie dla niej. Choć truskawki połyka w całości

Ja książek o rodzicielstwie nie czytam nie wiem jakoś mi nie podchodzą kupiłam kilka każdą napoczęłam i utknęłam więc leżą sobie może kiedyś sięgnę
A jak moje dziecko nie chce jeść to co ja mówię? nie chcesz jeść? nie to nie czasem dodaję łaski bez będziesz głodna to przyjdziesz jak w dzień był cyc to mówiłam że nie ma co liczyć na cyca a i tak dostała więc to by było takie moje gadanie

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Ewkaa sliczne foto przepiękny duży ogród nie dziwię się że mały całe dnie by na dworze latał. U nas A. też ciągle na dworze i na ogród ciągnie ale my takiego wielkiego nie mamy ale lubi tam siedzieć ... a jeszcze wyrodna matka dziecku nawet piaskownicy nie postawiła ale dziecko ma pełno kamyczków więc ma się czym bawić
Z resztą patrząc na Twoje zdjęcie uświadomiłam sobie że moje dziecko nie ma jeszcze żadnego zdjęcia na ogrodzie a jak byłam w ciąży na jesień to robiliśmy go z myślą o dziecku a tam poza trawą i kamyczkami jeszcze nic dla niej nie ma
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora