Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 20 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-09, 07:22   #3290
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 20 :)

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
moja kuzynka ma za 2 miesiące ślub i problem ze świadkową. 3 kolezanki odmówiły, bo one ni chcą bez chłopaka świadkować... POMINĘ TO MILCZENIEM. Godzinę bez swojego misiusia nie wytrzymają?? Każda mówiła" Będę swiadkowac jak moj Miś(:|) tez będzie". Porażka jakaś.
A moja bedzie moja najlepsza przyjaciolka. Znamy sie od piakownicy ona nawet pamieta ze jak miala kilka lat to u mnie w domu w gacie zrobila juz jej mowilam bo biedna swiatkowala 2 razy no i przesad kto 2 razy swiatkuje ten 3 slubuje, no a jak za 3 podejsciem pod oltarzem nie slubuje to juz zostanie stara panna. Powiedaiala ze to ryzyko wezmie na siebie i jej bardzo milo i w ogole. Mysle ze jakis prezent dostanie ode mnie branzoletke, moze jakis gazet do slubu wiazany z kolorem przewodnim na moim slubie. Zobaczymy.

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46804827]-bo głupio
-bo niepotrzeba
-bo rodzice są w domu
-bo głupio
-bo dziwnie
-bo głupio
-no weź no
-wstydzę się
-głupio tak no
-no weź
-no dziwnie

[/QUOTE]

jak bym slyszalam Tz swego

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46804912]spać nie, poza tym i tak robi to tylko z soboty na niedzielę

ale zwija się tak przed 8, chyba że idzie do pracy to przed 7.

Żartuję kiedyś, żeby został na śniadanie, u mnie w niedzielę zawsze tosty. I wchodzi do kuchni, woła "Mamuśka, dla mnie 2 z salami" (uwielbia salami ) i kawę.
A on tak na mnie takim wzrokiem taaa jasne.

A jak niektóre mieszkacie jeszcze bez Tż to jak to jest - zostają u Was często?[/QUOTE]

my mieszkamy ze soba w Warszawie. Ale weeknedy jak spedzamy u rodziny na wsi to roznie, on u mnie ja u niego, to zalezy... czasem ja ide pic z kolezankami wiec zalezy od planow na wieczor

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
no tak mnie wnerwił, że spać mi się odechciało. ynteligentni żonaci koledzy naopowiadali mu przy wódce, co dzieje się na wieczorach panieńskich: dzikie orgie, striptiz, masa gołych facetów, a ten baran łyka wszystko jak młody bocian żaby... stąd ten zły humor... faceci to idioci, szczególnie jak się napiją...

ja chce jechac z kolezanka na weekend po Bozym Ciele gdzies, tz kolega sie dowiedzial o tym i caly czas mu dokucza, ze pewnie kogos mam, ze nie jade z kolezanka itp.... co za typ.... skoro moj tz nie ma problemu byzgodzic sie na wyjazd osobno to co ten debil ma do tego... idioci jednym slowem, ktorzy mierza innych swoja miarka...-

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora