2014-06-12, 16:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201
Cytat:
Napisane przez karolson

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
ktoś pisal że od marchewy plamy na słońcu nie schodzą..
uprałam bez niczego nie zeszły, uprałam po 2 dniach namoczenia w wanishu plama na mokro była, powiesiłam na słońcu niema 
|
udanych wakacji
mi nie schodzą te plamy z marchewki 
Cytat:
Napisane przez teacherka
Matal, łączę się w bólu....
Usypianie to koszmar.  Co poczuje że jest w łóżeczku to się wybudza, choćby się wydawało, że śpi głęboko... I albo wtedy wstaje w dwie sekundy albo ryczy... Ale tak wyje, że nie daje sie jej uspokoić...
Usypianie trwa (i nie przesadzam!) 1,5- 2 - 2,5 godziny. Pośpi potem ze 2-3 godziny, czasem nawet tylko godzinę i budzi się z krzykiem i płaczem i cała zabawa od nowa... I w końcu i tak ląduje u nas w łóżku, czasem już ok 21-22, bo tylko wtedy się uspokaja... A jak wczoraj poszłam się myć a ona się obudziła, to był okropny wrzask, nie mogła złapać oddechu i nie pomagało, że Tż ją wziął na ręce, uspokoiła się dopiero u mnie, ale jeszcze długo długo aż się trzęsła z tych nerwów.
|
jejku wspolczuje 
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
hej
niestety witam sie w kieskim nastroju.
Jasiek dostal w nocy wysokiej gorączki  i cały czas go trzyma, mimo prób zbijania. o 15.30 idziemuy do lekarza, mam nadzieję ze to nic poważnego 
bidulek od rana śpi głownie na moich rączkach. jeszcze sie tak o niego nia martwiłam.
|
zdrowko dla Jasia
Cytat:
Napisane przez ewacia85
tz rano wjechał mi na ambicje ze placka z truskawkami jeszcze nie było a dżemy sa  tak więc własnei czekam az sie galaratke zrobi 
a tak mi sebek chciał pomóc 
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------
w sumie adi nie był lepszy tylko był większy i wiekszy porządek potrafil zrobić 
|
ale pomocnicy 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
to wam wyślę kurierem 
|
w takim razie czekam na żureczek
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Cytat:
Napisane przez misia332
|
ale sliczne
Nasz skarb...Julka... 06.10.2013
|
|
|