Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 16:21   #3886
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

ktoś pisal że od marchewy plamy na słońcu nie schodzą..
uprałam bez niczego nie zeszły, uprałam po 2 dniach namoczenia w wanishu plama na mokro była, powiesiłam na słońcu niema
udanych wakacji

mi nie schodzą te plamy z marchewki
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Matal, łączę się w bólu....

Usypianie to koszmar. Co poczuje że jest w łóżeczku to się wybudza, choćby się wydawało, że śpi głęboko... I albo wtedy wstaje w dwie sekundy albo ryczy... Ale tak wyje, że nie daje sie jej uspokoić...

Usypianie trwa (i nie przesadzam!) 1,5- 2 - 2,5 godziny. Pośpi potem ze 2-3 godziny, czasem nawet tylko godzinę i budzi się z krzykiem i płaczem i cała zabawa od nowa... I w końcu i tak ląduje u nas w łóżku, czasem już ok 21-22, bo tylko wtedy się uspokaja... A jak wczoraj poszłam się myć a ona się obudziła, to był okropny wrzask, nie mogła złapać oddechu i nie pomagało, że Tż ją wziął na ręce, uspokoiła się dopiero u mnie, ale jeszcze długo długo aż się trzęsła z tych nerwów.
jejku wspolczuje
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

niestety witam sie w kieskim nastroju.
Jasiek dostal w nocy wysokiej gorączki i cały czas go trzyma, mimo prób zbijania. o 15.30 idziemuy do lekarza, mam nadzieję ze to nic poważnego
bidulek od rana śpi głownie na moich rączkach. jeszcze sie tak o niego nia martwiłam.
zdrowko dla Jasia
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

tz rano wjechał mi na ambicje ze placka z truskawkami jeszcze nie było a dżemy sa tak więc własnei czekam az sie galaratke zrobi
a tak mi sebek chciał pomóc

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

w sumie adi nie był lepszy tylko był większy i wiekszy porządek potrafil zrobić
ale pomocnicy
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
to wam wyślę kurierem
w takim razie czekam na żureczek

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ale sliczne

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora