Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-15, 22:09   #1489
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Szczerze to sama nie bardzo wiem o co chodzi. Wczoraj robiliśmy grila na spóźnione urodziny. Byli moi znajomi i 2 jego kolegów. Naribiłam się, wszystko przygotowałam. I fajnie było. Do 4 rano siedzieliśmy. Tż narąbał się jak bąk. Poszliśmy spać. Spali u nas troje moich znajomych i tych jego 2 kolegów. Rano zrobiłam sniadanie. Była wszystko ok. I tż zaczął z tymi kolegami dalej pić. Jak już się znów narąbał to zabrałam mu piwo i powiedziałam że mamy gości i niech się zachowuje. On już zaczął do mnie sapać. Powiedziałam żeby mnie nie szmacił. Jak wszyscy pojechali tż przyszedł, spakowała się, powiedział że przeszłam sama siebie i upokorzyłam go przy kolegach. Spakował się i wyszedł.
Nie wiem co będzie dalej. Masakra jakaś!
jego zachowanie przekroczyło granice przyzwoitości. dla mnie to nie do pomyślenia. dobrze, że sobie poszedł. może jak wytrzeźwieje to sobie wszystko przemyśli. mimo, wszystko nie wiedziałabym co z nim w takiej sytuacji zrobić...